Ball Rescuer-smeerpakket voor drukregelaar
  • Ball Rescuer-smeerpakket voor drukregelaar

Ball Rescuer-smeerpakket voor drukregelaar

PVP: € 10,00
€ 8,95
-11% Vibora
Smeerpakket voor de Ball Rescuer-drukregelaar | Houd je Ball Rescuer-drukreiniger in goede staat met dit pakket met 2 afdichtingspakkingen en een siliconenfles, ideaal om de druk van de ballen te behouden

Pak van 2 Ball Rescuer-pakkingen

U herstelt de prestaties van uw Ball Rescuer-drukregelaar met deze set van 2 voorgesmeerde afdichtingspakkingen, een pakket met 2 elastiekjes die u in het drukregelsysteem kunt plaatsen en op volle capaciteit kunt blijven gebruiken. Het maakt dus deel uit van de stukken van de ballenredder, een materiaal dat de levensduur van de ballen verlengt.

Het wordt verkocht in een zak van 2 stuks met een potje siliconenvet van 5 gram om het gemakkelijk te kunnen plaatsen. Het wordt aanbevolen om het niet aan de zon bloot te stellen, zodat het zijn eigenschappen niet verliest en we verzekeren u dat ze een lange levensduur hebben.

Ball Rescuer-smeerpakket voor drukregelaar, kenmerken:

  • Verleng de levensduur van uw drukregelaar met het Ball Rescuer drukregelaarsmeerpakket.
  • Inclusief 2 afdichtingspakkingen.
  • Siliconenfles inbegrepen in het pakket.
  • Het is eenvoudig te gebruiken.
  • Niet blootstellen aan zonlicht.
  • Vervangbaar onderdeel van de Ball Rescuer-drukregelaar.

Voor wie is het? Ideaal voor sporters die de levensduur van de ballen willen verlengen met de pressurizer, aangezien het een onderdeel van het systeem is dat je gemakkelijk kunt vervangen wanneer het systeem eigenschappen verliest.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het deel uitmaakt van de Ball Rescuer-set, wat een investering is waarmee u geld kunt besparen, omdat u de padel-ballen niet zo vaak hoeft te vervangen. Het is ook gemakkelijk te vervangen, dus je kunt het zo vaak veranderen als je nodig hebt.

Lees meer over de BALL RESCUER

Als je een padelprofessional bent, dat wil zeggen als club of monitor, weet je hoe belangrijk het is om altijd met de ballen in perfecte staat en met de optimale druk te spelen. De kar voor professionals is ontwikkeld om de druk te laden en altijd een perfecte boot te hebben.

Ontdek wat deze overdrukker voor jou kan doen en train altijd op het beste niveau. Het is geldig voor zowel tennis- als padelballen en je kunt het direct aan de boot bevestigen. Zo minimaliseert het het gebruik van grondstoffen, verpakkingen en transport, waardoor er minder CO2-uitstoot in de atmosfeer ontstaat.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten