Bullpadel BPMU224 FW wit zwarte wristbrands
  • Bullpadel BPMU224 FW wit zwarte wristbrands

Bullpadel BPMU224 FW wit zwarte wristbrands

PVP: € 10,00
€ 8,95
-11% Bullpadel
Bullpadel BPMU224 FW wit zwart polsbandjes | Laat niets je ervan weerhouden om je beste prestaties op de baan te leveren met de nieuwe Bullpadel BPMU224 FW polsbandjes van het merk Bullpadel, ontworpen in zwart en wit.
Schrijf een beoordeling
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel polsbandjes Bullpadel BPMU224 FW wit zwart

Een van de favoriete merken van verreweg de Bullpadel 2022 die je kunt vinden in onze online padelwinkel is terug. Je kunt nu de nieuwe BPMU224 FW polsbandjes in zwart en wit kopen, ontworpen om tijdens de wedstrijd het zweet van je voorHead te vegen.

Als je ze eenmaal hebt aangetrokken, zullen ze zeer comfortabel zijn, omdat ze zijn ontworpen met zachte materialen die geen jeuk of ongemak op je huid veroorzaken. Het is ook zeer ademend dankzij de badstof die helpt om zweet op te nemen en later af te voeren.

Bullpadel BPMU224 FW polsbandjes in zwart en wit, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU224 FW wit en zwart zijn lang van formaat.
  • Ze helpen om zweet van het voorHead te verwijderen en voorkomen dat het van de armen naar de handen gaat.
  • Eenmaal aangetrokken zitten ze erg comfortabel omdat ze niet knellen.
  • Gemaakt van badstof voor meer absorptie.
  • Ze helpen voorkomen dat je tijdens het spelen slechte zetten maakt.
  • Padel accessoires catalogus Bullpadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan al die mensen die beginnen met spelen of die een blessure hebben opgelopen, omdat ze helpen slechte bewegingen te voorkomen tijdens het spelen van padel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat ze allemaal in een andere kleur zijn ontworpen, de een in het wit en de ander in het zwart, een klassieke combinatie die je ongetwijfeld met een groot aantal van je kleding kunt combineren.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde catalogus van hoogwaardige schoenen, kits, tassen en padel rackets.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten