Padelschoenen JOMA T.SPIN 2023: analyse, mening en test

We brengen onze mening over de nieuwe Joma-schoen. We analyseren en testen het nieuwe T.Spin 2023-model en presenteren waarom ze een van de beste opties van het seizoen zijn

Geniet van het beste comfort en design voor je voeten met de nieuwe SPIN padelschoenen, een Joma model met geweldige functies, met zeer gevarieerde ontwerpen voor de WPT en voor een betaalbare prijs.

Net als de andere modellen in de nieuwe reeks Joma padelschoenen, is de T. Spin een model dat prioriteit geeft aan comfort, omdat het dubbele demping heeft om de impact te verminderen en een veiliger, minder schadelijk spel te bereiken.

Review padelschoenen JOMA T.SPIN 2023

Om te beginnen zijn deze padelschoenen vor heren gemaakt in samenwerking met professionele spelers, dus met hen aan onze voeten zullen we de beste prestaties leveren in elk spel. Zo worden Joma’s padelschoenen een officieel product van de World Padel Tour, verkrijgbaar in een ander kleurengamma met opvallende combinaties in caprol, oranje en blauw, fluorescerend geel of wit.

U kunt de technologieën en details ervan waarderen in onze video met een volledige analyse van deze nieuwe editie.

Analyse van de JOMA T.SPIN 2023

Naar onze mening zijn de nieuwe Joma schoenen geschikt voor zowel middelzware als meer veeleisende wedstrijden. Ze bieden veel comfort omdat hun ontwerp vrij breed is, zodat ze niet knellen of ongemak veroorzaken in de wreef.

Voor de voorbereiding is een combinatie van verschillende materialen gebruikt: we detailleren dat er gebieden zijn met stof, waardoor het lichter en flexibeler wordt. Zoals je kunt zien, is het gaas geperforeerd, het is VTS technologie, kleine perforaties die een betere ventilatie mogelijk maken.

Joma T. Spin met VTS-technologie voor betere ventilatie
Joma T. Spin met VTS technologie voor betere ventilatie

Aan de andere kant hebben ze ook de door het merk ontwikkelde FLEXSHIELD technologie, dat wil zeggen deze gebieden waarin naadloos synthetisch materiaal is ingebracht om een perfecte pasvorm te bieden en niet te veel gewicht aan de schoen toe te voegen.

Wat betreft zijn reactie bij het raken van de grond, reageert de schoen erg goed omdat hij de technologieën FULL DUAL PULSOR en REACTIVE BALL in de zool bevat. Beide systemen bieden zowel uitstekende demping als een goed momentum, zodat we met meer snelheid vooruit kunnen.

Joma T.Spin-zool combineert klei met noppen en rotatieschijf
Joma T.Spin zool combineert klei met noppen en rotatieschijf

Aan de andere kant heeft de schoen de EXO COUNTER steunpilaar, een stuk in de hiel dat voor meer stabiliteit zorgt, iets wat opvalt bij het maken van zijwaartse bewegingen aangezien de enkel zeer goed ondersteund wordt. Daarnaast biedt dit systeem ook bescherming tegen schokken of klappen die kunnen ontstaan tijdens het spel.

Padelschoenen Joma T.Spin 2023

Padelschoenen Joma T.Spin 2023

AANBIEDING: € 73,95
Adviesprijs: € 79,95

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Nieuwe Padel

Padelschoenen Joma T.Spin 2023

Voordelen en sensaties

  • Het is een exclusief model van de World Padel Tour.
  • Duurzaam rubberen zool voor grotere slijtvastheid.
  • VTS ventilatiesysteem om ophoping van zweet op de voet te voorkomen.
  • Exo counter technologie die de voet beschermt tegen eventuele klappen.
  • Reactieve bal die je een grotere impuls geeft in elke beweging

De grote voordelen van de Joma T. Spin zijn te vinden in hun comfort en wendbaarheid , aangezien het zeer aanpasbare en lichtgewicht schoenen zijn die veel waar voor hun geld bieden in vergelijking met andere modellen op de markt met vergelijkbare kenmerken.

Je hebt ook een versie van deze goedkope padelschoenen voor dames in turquoise groene kleuren, in kleinere maten, die een geweldige optie zijn als je regelmatig speelt, en volledig gericht zijn op het vrouwelijke publiek.

De Joma Spin heeft het Rubber Tech stuk op de punt van de schoen waarmee het de weerstand verhoogt
De Joma Spin heeft het Rubber Tech stuk op de punt van de schoen waarmee het de weerstand verhoogt

De dempings en stabiliteitstechnologieën bieden een groot voordeel als het gaat om het kunnen reageren op de baan, want dankzij de REACTIVE BALL technologie zorgt het niet alleen voor demping bij impact, maar dient het ook als een impuls, waardoor het een van de modellen is meest dynamische van het seizoen.

Nadelen van de Joma T. Spin 2023

Van alle kenmerken die we rond het nieuwe Joma model vinden, kunnen we het specifieke zoolontwerp dat het heeft als een zwak punt waarderen.

Dit visgraatvormige ontwerp, dat is gemaakt met het doel om tractie te helpen, samen met het zoolmateriaal dat werkt op impact, zien we als een nadeel omdat het niet het beste ontwerp is om te gebruiken op de nieuwe graspaddeltennisbanen. gekruld.

Het is iets om rekening mee te houden omdat veel van de voordelen verloren gaan dat als ze duidelijk gewaardeerd worden op zandpaden, ze ze niet zullen krijgen als ze van plan zijn alleen op dit nieuwe model padelbanen te oefenen, aangezien wrijving op dat moment niet wordt gebruikt of dia’s maken tijdens het spel, wat onpraktisch kan zijn voor een bepaald type speler.

Opinie en tests op schema

De Joma T. Spin is een wendbaar en licht model
De Joma T. Spin is een wendbaar en licht model

Na verschillende tests op het circuit te hebben uitgevoerd, verzekeren we u dat u met groot gemak zult kunnen genieten van de nieuwe Joma Spin, aangezien het een uiterst comfortabel en licht model is.

We merken ook op dat ze er veel langer op kunnen rekenen, aangezien de gebieden die het meest aan slijtage worden blootgesteld in hun ontwerp zijn versterkt en ze een zool hebben van zeer slijtvast rubber, kunnen we bevestigen dat ze zijn een padelschoen die een uitstekende duurzaamheid garandeert.

Exo Tegenstuk in de hiel zorgt voor stabiliteit
Het Exo Counter stuk in de hiel zorgt voor meer stabiliteit

Met de nieuwe Spin kunnen we er zeker van zijn dat het een model is met uitstekende functies, een zeer opvallend ontwerp en een onweerstaanbare prijs die dit seizoen hoogstwaarschijnlijk succesvol zal zijn, aangezien het alles heeft.