Drop Shot padeltas

Drop Shot padeltas

Koop in onze Zona de Padel online winkel, de Drop Shot paletteero met de nieuwste technologie , de officiële tas van Juan Martín Diaz in 2021, ontworpen in zwarte en zilveren kleuren, waar je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt voor trainingen en wedstrijden. In dit geval hebben we het over de dropshot-tassen waarmee het merk elitespelers op de World Padel Tour sponsort, zoals Juan Martín Díaz, een ervaren speler die dit seizoen is teruggekeerd met meer kracht en verlangen dan ooit, voornamelijk ontworpen voor mannen maar ook Het heeft modellen voor vrouwen.

De Drop Shot JMD rugzak is een ander stermodel van het merk, het is vervaardigd in zwarte en gele kleuren en heeft een stijve structuur, het wordt gekenmerkt door zijn sterke weerstand en maximale lichtheid.

Selectie van goedkope Drop Shot padel tassen

Filter

Padel Tassen van Drop Shot

De Drop Shot padeltas is een zeer belangrijke accessoire die onze uitrusting beschermt om padel te spelen en vooral het racket, het essentiële instrument om deze sport te beoefenen.

We kunnen alles wat we nodig hebben naar het veld brengen: technische kleding, schoenen, rackets, handdoeken, shampoos en kleinere waardevolle voorwerpen. Afhankelijk van de maat en kenmerken die je zoekt, is er een padeltas ontworpen voor jou omdat we padeltassen van verschillende maten, ontwerpen en rugzakken aanbieden om alles wat je nodig hebt voor padel op te bergen.

Collectie tassen en rugzakken Drop Shot 2023

  • JMD Serie: zoals de naam al doet vermoeden, is dit de collectie gericht op Juan Martín Díaz, die het merk vertegenwoordigt in de jaren 2023 en 2022, en uiteraard zal hij in 2023 doorgaan met het dragen van deze producten die zich kenmerken door hun maximale kwaliteitsafwerking en waarmee hij speelt in de World Padel Tour.
  • Vulcano: als je op zoek bent naar een grote Drop Shot tas, dan is dit het grootste high-end model dat ze hebben, met een dubbel compartiment en onafhankelijke toegang voor schoenen.
  • Dunkan: Een ander model ontworpen in blauwe kleur en met capaciteit voor meerdere rackets.
  • Als je op zoek bent naar goedkope padeltassen, maakt Drop Shot goedkopere modellen met een beetje minder breedte en niet zoveel compartimenten, zoals bijvoorbeeld de Draco serie, die in verschillende kleuren wordt gemaakt: Rood, Blauw, Geel, Groen en Roze.
Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 20,00 - € 91,00

Merk

Merk