Drop Shot padel tassen

Drop Shot padel tassen

Koop in onze Zona de Padel online winkel, de Drop Shot paletteero met de nieuwste technologie , de officiële tas van Juan Martín Diaz in 2021, ontworpen in zwarte en zilveren kleuren, waar je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt voor trainingen en wedstrijden. In dit geval hebben we het over de dropshot-tassen waarmee het merk elitespelers op de World Padel Tour sponsort, zoals Juan Martín Díaz, een ervaren speler die dit seizoen is teruggekeerd met meer kracht en verlangen dan ooit, voornamelijk ontworpen voor mannen maar ook Het heeft modellen voor vrouwen.

De Drop Shot JMD rugzak is een ander stermodel van het merk, het is vervaardigd in zwarte en gele kleuren en heeft een stijve structuur, het wordt gekenmerkt door zijn sterke weerstand en maximale lichtheid.

Selectie van goedkope Drop Shot padel tassen

Filter

Drop Shot padel tassen

De Padel Tassen is een zeer belangrijk accessoire dat onze uitrusting beschermt om padel te spelen en vooral het racket, het essentiële hulpmiddel om deze sport te spelen. We kunnen alles meenemen naar de baan: technische kleding, schoenen, rackets, handdoeken, shampoos en kleinere waardevolle spullen. Afhankelijk van de maat en kenmerken die je zoekt, is er een racketas die voor jou is ontworpen, want we bieden racketas in verschillende maten, ontwerpen en rugzakken, zodat je alles kunt opbergen wat je nodig hebt voor padel.

Drop Shot Tassen Collectie 2022

  • JMD-serie : zoals de naam al aangeeft, is het de collectie gericht op Juan Martín Díaz , die het merk in 2021 en 2020 vertegenwoordigt, en natuurlijk zal het in 2019 deze producten blijven dragen die worden gekenmerkt door enkele van de hoogste kwaliteit afwerkingen en met wie hij op de World Padel Tour speelt.
  • Vulcano: als je op zoek bent naar een grote Drop Shot-tas, dan is dit het grootste high-end model dat het heeft, met een dubbel compartiment en onafhankelijke toegang voor schoenen.
  • Dunkan: Een ander model ontworpen in blauw en met capaciteit voor meerdere padel rackets.
  • Als je op zoek bent naar goedkope padel racketassen, dan maakt Drop Shot goedkopere modellen met iets minder ruimte en zonder zoveel vakken, zoals de Draco-serie, die in verschillende kleuren wordt vervaardigd: Rood, Blauw, Geel, Groen en Roze.
Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 20,00 - € 91,00

Merk

Merk