Joma padel rackets

Joma padel rackets

Ontdek de nieuwe collectie van Joma padel rackets, dit seizoen terug met goedkope en competitieve rackets. Je kunt kiezen uit een breed scala aan modellen, met als hoogtepunten de nieuwe Gold Pro Power voor krachtige spelers en de Gold Pro Control voor technische spelers.

Momenteel vertegenwoordigd op de banen van de WPT en Premier Padel dankzij het Joma Team, zijn we er zeker van dat je op de juiste plek bent om een Joma padel racket te kopen voor de beste prijs.

Filter

Ontdek de collectie Joma padel rackets 2024

Deze nieuwe Joma padel racket collectie 2024 valt op door zijn kwaliteit en goede prijs, met textreme carbon en 18k stof om rackets van hoge prestaties te bereiken. Binnen het assortiment vinden we:

  • Hoogwaardige Joma rackets: Gold Pro Power is het krachtmodel, Gold Pro Control met lage balans en veel controle en Gold Pro Balance, het meest uitgebalanceerde model van de collectie. Ze onderscheiden zich door hun 100% carbon constructie, 3D spin technologie om de effecten te verbeteren en EVA rubber voor een uitzonderlijk gevoel.
  • Joma padel rackets van gemiddeld niveau: je kunt kiezen tussen de Slam Pro Power, Slam Pro Control of Championship Balance, afhankelijk van je speelstijl. Dit zijn rackets met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die flexibelere materialen in hun constructie combineren om een snelle aanpassing te bevorderen. Het zoete punt in dit type racket is breed, gericht op zowel gemiddelde als professionele spelers.
  • Goedkope Joma rackets: Deze rackets zijn ideaal om mee te beginnen en van wedstrijd tot wedstrijd vooruitgang te boeken, vooral als je op zoek bent naar een goedkoop Joma padelracket. Met de Game Control kun je de bal nauwkeurig plaatsen en genieten van de beste sensaties tegen de beste prijs.

Zoals je kunt zien, als je een Joma padelracket wilt kopen, heb je 3 modellen in verschillende prijsklassen en binnen elke categorie 3 speelstijlen, zodat je gemakkelijk kunt kiezen welke het beste bij je past.

Joma rackets maken een sterke intrede in de padelwereld

Tot nu toe had het Spaanse merk Joma Sport zich gericht op de schoenensector, hun specialiteit, en werd zelfs het officiële schoeisel van de World Padel Tour met de nieuwe Joma padelschoenen Slam, die een verkoopsucces zijn. Dit seizoen gaat het merk verder en completeert het zijn productcatalogus met de Joma padelracket collectie 2023, die een van de meest complete van het jaar is.

Alsof dat nog niet genoeg was, heeft het een grote vertegenwoordiging op de banen met top spelers. In de mannencompetitie vinden we nummer 1 spelers zoals Juani Mieres, Uri Botelo, Martín Di Nenno of Javi Rico die met hun producten concurreren. Wat betreft de vrouwen, Patty Llaguno, Teresa Navarro of Aranzazu Osoro zijn enkele van de WPT-spelers die zich uitrusten met Joma.

Joma, evoluerend in technologieën voor racketsporten

Het Spaanse merk begon in de sportwereld in 1965, opgericht door Fructuoso López, een 22-jarige jongeman die als leerling-schoenmaker begon. Het bedrijf begon met 8 werknemers en heeft nu meer dan 250 medewerkers, kleedt de belangrijkste Olympische teams ter wereld en heeft overeenkomsten met tal van clubs.

Het is een feit dat Joma is gegroeid en een van de sportmerken met de beste prijs-kwaliteitverhouding in de sector is geworden. Het begon met het maken van voetbalschoenen, maar produceert momenteel allerlei uitrusting en accessoires voor verschillende sportdisciplines zoals voetbal, atletiek of padel.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 18,00 - € 182,00

Gewicht:

Gewicht: