Padelballen

Padelballen

Koop online de beste padelballen die worden aangeboden , we hebben de belangrijkste merken in ballen, waaronder de Head Pro padelballen , de officiële van de World Padel Tour met een snelle stuit en lange duur. Je kunt de padelballen zowel in boten als in dozen kopen, omdat ze goedkoper zijn in doos.

De Head Pro Wpt padelbal is momenteel mogelijk de bestverkochte bal dankzij de sponsoring bij het professionele circuit en omdat hij de gelukkigste bal in zijn spel is, met de beste stuit en de langste duur.

Filter

Padelballen van alle merken

Als je op zoek bent naar een goed merk ballen om te spelen, zul je in elke online winkel veel aanbiedingen vinden om te kopen, dus we leggen met deze kleine gids uit wat de beste eigenschappen zijn en de beste manier om ballen in de groothandel te kopen.

  • Head padelballen : Head is het toonaangevende merk en de best verkochte ballen, de Head Pro ballen zijn zonder twijfel de beste ballen van de afgelopen jaren, recent hebben ze de Head Pro S uitgebracht die de snelheid iets opvoert.
  • Bullpadelballen: Momenteel zijn er twee modellen die boven de rest uitsteken, de Bullpadel Gold bal en de Premium bal, beide met een snelle boot en die over het algemeen erg populair zijn.
  • Varlion-ballen: Ze worden voornamelijk gekenmerkt door oranje padel-ballen, momenteel zijn ze niet een van de best verkochte modellen.
  • Drop Shot padel-ballen: Hoewel ze geen fabrikanten van het hoogste niveau zijn, hebben ze hun publiek, gemiddelde snelheid en gemiddelde duurzaamheid.
  • Babolat padelballen : het is geïntroduceerd op de padel-markt dankzij de sponsoring van de nationale serie, de boot is levendig en heeft een gemiddelde duurzaamheid, een van de groten in de wereld van racket en vooral tennis.
  • Penn Padelballen : Ze hebben veel ervaring in tennis en racquetball, tot op de dag van vandaag hebben ze zichzelf niet op een succesvolle manier kunnen introduceren in deze racketsport.
  • Drop Shot padelballen: Ze zijn minder bekend dan de rest van de merken maar ze hebben een buitengewone kwaliteit, ze stuiteren niet erg snel doordat het haar van de bal wat langer is.
  • Er is ook een fles op de markt om de ballen onder druk te zetten, zoals de Pascal, die bewezen hebben effectief te zijn in het vergroten van hun duurzaamheid.

Groothandel padelbalkratten

Het kopen van een blik padelballen is meestal niet zo goedkoop als het kopen van een doos, aangezien de doos over het algemeen 12 of 24 blikken ballen bevat, dus het aanbod van dit product is groter, het is niet hetzelfde om een doos te kopen dan 5 dozen met ballen, is de prijs als algemene regel meestal verlaagd en het is de goedkoopste , normaal gesproken is het meestal een product dat is gericht op clubs of padelinstructeurs.

  • Bullpadel padel ballenbak : Door het succes van Bullpadel in de afgelopen jaren zijn ze erin geslaagd om hun ballen regelmatig te introduceren, ze worden gekenmerkt door ballen met een zeer snelle stuit en vrolijk spel
  • Head CS ballenbak : De CS padelballen zijn de trainingsballen, bedoeld voor de club en instructeurs, vanwege hun soort snelle stuitering, lange levensduur om druk te behouden, en vooral omdat ze de goedkoopste zijn, dit type bal is geïntroduceerd in veel padelclubs om te spelen.

Aanbiedingen op padelballen

Als u op zoek bent naar de beste prijzen voor aanbiedingen van ballen om padel te spelen, hebben wij het aanbod dat u zoekt, aangezien onze prijzen geen concurrentie hebben, het beste van alles is dat we werken met de belangrijkste merken op de markt en garanderen de maximale duurzaamheid gegarandeerd door alle fabrikanten topniveau in de wereld van padel.

Other Padel Accessoires Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 166,00

Merk

Merk