Pack 3 Wilson X3 Speed Padel 3x3 Stucks
  • Pack 3 Wilson X3 Speed Padel 3x3 Stucks

Pack 3 Wilson X3 Speed Padel 3x3 Stucks

PVP: € 22,95
€ 18,95
-18% Wilson Padel
3 Wilson X3 Speed Padel padelballen | Verhoog de snelheid van je spel met de Set 3 Ballen Wilson X3 Speed Padel geel. Hoogwaardige ballen voor een dynamisch en duurzaam spel
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Pack 3 blikjes Wilson X3 Speed Padel

Als je meer snelheid aan je spel wilt geven, raden we de nieuwe set X3 Speed Padel 3x3 Stucks, een model dat dit seizoen is ontwikkeld door Wilson Padel. Deze ballen staan bekend om hun snelheid en zijn perfect in vochtige klimaten, omdat ze een dynamisch spel bieden en bovendien zeer duurzaam zijn.

Ze zijn ontworpen om de beste combinatie van weerstand, duurzaamheid en speelcapaciteit te bieden, met behoud van een gelijkmatige vlucht en zonder trillingen. Bovendien zijn deze ballen geel van kleur, met het merklogo erop, wat ze gemakkelijk zichtbaar maakt op de baan, ongeacht het tijdstip of het licht.

Kenmerken 3x3 Stucks Ballen Wilson X3 Speed Padel geel

  • Padelballen met hoge snelheid.
  • Geoptimaliseerd voor vochtige klimaten.
  • Robuust en duurzaam.
  • Gelijke vlucht zonder trillingen.
  • Onderdeel van de Wilson 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit product is ontworpen voor padelspelers die op zoek zijn naar snelle ballen met hoge prestaties voor hun wedstrijden. Het is geschikt voor zowel recreatieve spelers als voor degenen die op professioneel niveau concurreren.

Waarom ga je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op deze set Wilson X3 Speed Padel 3x3 Stucks omdat ze je de snelheid geven die je nodig hebt om de baan te domineren. Bovendien bespaar je geld door de set te kopen. Verbeter je spel met deze hoogwaardige ballen!

Meer ontdekken over het merk Wilson

Wilson is een erkend merk in de wereld van padel en tennis, met een lange geschiedenis van productie van hoogwaardige producten. Hun toewijding aan uitmuntendheid en prestaties wordt weerspiegeld in elk van hun producten. Wacht niet langer en voel het verschil!

Krijg de Set 3 Ballen Wilson X3 Speed Padel geel, de perfecte keuze om de snelheid van je spel te verhogen en uit te blinken op de baan.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten