Padeltas Dunlop

Padeltas Dunlop

In onze Zona de Padel webshop vind je de beste dunlop padel racketas om mee te nemen naar de padel tennisbaan, alles wat je nodig hebt om te oefenen en padel tennis te spelen. Als officiële distributeur van toonaangevende padelmerken bieden wij padeltassen en padeltassen aan die zijn gemaakt met de beste materialen en kenmerken op de markt. In deze rubriek vind je de dunlop padeltassen voor dit seizoen .

Filter

Grote capaciteit en beste prijs voor Dunlop padeltas

De Dunlop padel tas is een artikel dat speciaal is ontworpen om onze padel uitrusting te beschermen en mee te nemen naar het veld. Het is zo ontworpen dat je zowel de Dunlop padel rackets als de schoenen, technische kleding, handdoeken, toiletartikelen en bijvoorbeeld kleine waardevolle spullen die anders zouden verdwalen, kunt opbergen.

  • Dunlop Elite Padel Tas: Zonder twijfel de best verkochte van de hele collectie, het topmodel van Dunlop, zeer groot en met uitzonderlijke afwerking, in oranje en gele kleuren. Dit is de tas die Juani Mieres gebruikt.
  • Dunlop Elite Thermo Padel Tas: Momenteel is deze uit de productie en vervangen door de PRO-serie van Dunlop.

Met een tas of een Dunlop Padel rugzak gebeurt dit niet, omdat merken er hard aan werken om verschillende compartimenten te maken om al onze spullen te scheiden en op te bergen. Hier vind je verschillende padel tassen met verschillende maten, groot en klein, en eigenschappen zonder de spectaculaire ontwerpen te vergeten.

Dunlop padel tassen en rugzakken, groot en goedkoop

Dunlop is een merk dat al meer dan 20 jaar tassen ontwikkelt voor racketsporten, van de hoogste kwaliteit, met de beste materialen en prestaties op de markt en vooral met vooruitstrevende en modieuze ontwerpen. Ze onderscheiden zich vooral door hun grote capaciteit.

Als je in onze online winkel bent, is het misschien omdat je geïnteresseerd bent in het vinden van een padel tas, degene die het beste past bij jouw behoeften en smaak, ontdek onze variëteit en rust jezelf uit als de echte kampioenen.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 15,00 - € 100,00

Merk

Merk