Drop Shot PadelRackets

Drop Shot PadelRackets

De Drop Shot padel rackets zijn erin geslaagd zich te positioneren tussen de grote padelmerken dankzij hun uitgebreide catalogus en weten hoe ze zich kunnen aanpassen aan de behoeften van een zeer veeleisend publiek, het zijn meestal krachtige en veelzijdige padel rackets, ze worden algemeen aanvaard door het publiek dankzij hun elastiekjes en uniek design. De merkambassadeur is Juan Martín Díaz, een van de nummer 1 op het professionele padelcircuit van de World Padel Tour die speelt met de Conqueror 9.0 of de Limited edition.

In onze online winkel kun je goedkope Drop Shot rackets van voorgaande seizoenen kopen, met je online aankoop een cadeau en gratis verzending binnen 24/48 uur.

Filter

Drop Shot 2023 padel racketcollectie

Drop Shot heeft zijn nieuwe collectie gepresenteerd en we hebben al het nieuws voor 2023 al klaar , de Drop Shot Conqueror 10.0 blijft een van de Drop Shot-fixtures en veruit het best verkochte model, dankzij zijn grote kracht en veelzijdigheid die hij heeft uitgegroeid tot een referentie in de wereld van padel.

Het Drop Shot Kanyon-model is het racket van Pablo Lima in 2022, een powermodule die dit jaar veel zal geven om over te praten en mogelijk de waardige opvolger is van de Conqueror, deze versie van de nieuwe speler van het merk zal worden gemaakt in zowel zacht rubber als moeilijk.

De Legend en Heritage zijn de twee vlaggenschipproducten van het merk, met zichtbare koolstofafwerkingen en een zeer veelzijdige set. Hij is een van de modellen die we de laatste tijd zien als spelers van Real Madrid zoals Michel Salgado hun opwachting maken.

Als je op zoek bent naar een andere met veel kracht, dan heb je de Wizard die de tweede plaats inneemt en dit jaar komen ze in een versie in blauwe en rode kleuren. De Power 2.0 heeft daarentegen geen hart, dankzij die eigenschap laat hij juist meer vuren. Als we op zoek zijn naar controle, is de Explorer pro meestal de voorkeursoptie van de meeste spelers of zelfs de Vanguard, beide modellen zijn erg populair vanwege hun geweldige sweet spot en hun spel gebaseerd op controle.

Ontdek de Drop Shot 2023 collectie

Bij het kopen van je Drop Shot padel racket gaan we je een reeks basisaanbevelingen geven om je aankoop heel eenvoudig te maken. We moeten in eerste instantie bepalen welk type model we willen, afhankelijk van de game die we hebben, of het nu gaat om kracht, controle of veelzijdig, het budget zal ook een belangrijke rol spelen bij onze keuze, dus met deze twee variabelen zullen we de opties aanzienlijk verminderen tot maximaal 1 of 2 modellen, de modellen die we in onze online winkel hebben zijn de bestsellers, en die die meer acceptatie hebben bij het publiek.

  • Kracht : Conqueror 10, Okaido , Power 2.0, met een diamantvorm en hoge balans met veel kracht en een geweldige aanraking dankzij het rubber.
  • Controle : Premium 2.0, Vanguard, Versus, met een ronde vorm en lage balans met veel controle en een zeer goede baloutput.
  • Veelzijdig : Conqueror, Explorer Pro, Doppel, met een traanvorm en medium balans, die het beste van twee werelden samenbrengen vanwege hun veelzijdigheid.
  • Goedkope rackets : Sakura, het zijn verkopen van voorgaande seizoenen, Limited edition of 2021 modellen met zeer lage voorraad.
In damesrackets zou je de Drop Shot 10 Soft hebben met zacht rubber met de hoogste kwaliteit en zeer goed comfort.

Onthoud ook dat als je je Drop Shot-padel racket in onze online winkel koopt, je een geschenk krijgt als het in het seizoen is en natuurlijk kunnen we het binnen 24/48 uur naar je huis sturen, al onze producten zijn op voorraad. Bij twijfel kunt u ons bellen en helpen wij u bij uw keuze en kunnen wij u een voorstel doen.

Drop Shot de best verkochte padel rackets

Momenteel is het beste racket dat Drop Shot in zijn catalogus heeft en de bestseller de Conqueror, het nieuwe model dat eraan komt is de 9.0, een model dat al vele jaren op de markt is en dat jaar na jaar vernieuwd wordt inclusief de nieuwste technologieën en het is zeer aerodynamisch, de veroveraar is degene die Juan Martín Díaz in al zijn wedstrijden heeft gedragen sinds hij tekende voor Drop Shot, het heeft een diamantvorm en een hoge balans, met voldoende kracht en geweldige controle, het EVA-rubber is semi -moeilijk.

Een van de grote nieuwigheden die het bevat, is de vervaardiging met behulp van CURV-technologie , het is het materiaal dat wordt gebruikt door kogelvrije vesten en maakt het zeer goed bestand tegen stoten en breuken, het biedt ook extra stijfheid over het hele oppervlak, waardoor het zeer goed heeft bal output en kracht.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 8,00 - € 281,00

Gewicht:

Gewicht: