¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Star Vie padel rackets

Star Vie padel rackets

StarVie padel rackets van de hoogste kwaliteit en innovatie die zich door de jaren heen in het professionele circuit hebben gepositioneerd dankzij de geweldige resultaten die ze hebben gegeven, waarbij ze drie reeksen onderscheiden, Universe, Premium en Star. kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs, aangezien de productie in Spanje is.

Koop je padel racket in onze online winkel en neem hem mee tegen de goedkoopste prijs op de markt met gratis verzending en ook met geschenken.

Filter

Star Vie scheppen uit de nieuwe 2023 collectie

De padel rackets van ons geliefde merk zijn ingedeeld in twee categorieën, voornamelijk afhankelijk van het type speler dat ze zal dragen, controle en veelzijdigheid.

De belangrijkste verschillen zijn de gebruikte materialen die de reeksen zouden worden, waarbij het Star Vie Metheora Dual padel racket het meest geprezen is, hoewel het in 2023 wordt vervangen door de Triton Pro- en Triton-reeksen, het verschil tussen de twee is het type rubber .

StarVie padel racketcollectie per reeks

  • Premium StarVie padel rackets: Hier vinden we de toprackets van het merk, Astrum Eris, de Metheora Dual (verschillende dichtheden in de kern om je comfort en kracht te geven) en de Raptor Evolution, Star Vie Triton Pro 2.0, de beste bondgenoot voor aanvallers.
  • Universe assortiment StarVie padel racket: Star Vie Dronos Galaxy Speed ????2.0 (het valt op door zijn balans, omdat het een zeer veelzijdig blad is, ideaal voor atleten met een hoog niveau), Star Vie Basalto Osiris 2.0 (zeer goed gecompenseerd racket), Basalto Osiris Pro 2.0 (hetzelfde als hierboven maar met harder rubber).
  • Star assortiment Star Vie rackets: Star Vie Aquila Space Pro 2.0, een veelzijdig racket, biedt extra kracht, presenteert 2 aanpassingen van deze modellen voor wie op zoek is naar een zachtere touch: de Aquila Space 2.0 met zacht eva-rubber en de Aquila Space Speed ???2.0 met ultrazacht eva-rubber. Star Vie Titania Kepler Pro 2.0, controleracket met grote sweetspot. We kunnen 2 modellen van de Titania vinden met dezelfde kenmerken maar zachter, de Titania Kepler 2.0 die glasvezel op de vlakken combineert met eva V30-rubber. Tot slot is de Titania Kepler Speed ??2.0 verkrijgbaar met glasvezel en ultra speed zacht rubber, het zachtste van het merk.
  • Zwaartekrachtbereik van StarVie 2023 rackets: Star Vie Corvus Column, voor middenklasse spelers met een veelzijdige speelstijl. Star Vie Raydium Columns, krachtig omdat de vorm te groot is en combineert met een hoge balans.
  • Ontdek het assortiment Star Vie padel rackets: het is de meest eenvoudige serie, ideaal voor spelers die Star Vie Spika 2.0, Vesta 2.0 of Arcadia 2.0 nog maar kort spelen.

StarVie, rackets van hoge kwaliteit

Als we het hebben over het kopen van een Star Vie padel racket , moeten we rekening houden met verschillende factoren, want voor wat misschien goed is, is het mogelijk dat het voor anderen niet van die kwaliteit lijkt.

Het Star Vie Metheora Dual 2023 padel racket is gemaakt in blauwe kleuren als een geweldige nieuwigheid, het is een van de redenen waarom het niet goedkoop is, omdat het de duurzaamheid verhoogt, naast het opnemen van een ruw oppervlak, een traanvorm en geweldige controle en power. , dit model is een van de beste en een van de weinige die in zijn juniorversie is vervaardigd.

Onze aanbeveling als je een racket gaat kiezen, is dat je eerst kijkt naar wat voor soort spel je hebt, om een controle of een veelzijdig spel te kiezen en dan zou je het spelniveau moeten zien dat je hebt, afhankelijk van deze twee variabelen kun je kijken voor rackets voor gevorderden of halfgevorderden.

Hardheid Star Vie padel rackets : Als algemene regel worden ze vervaardigd in twee hardheden, hard en dan hebben we de zachte serie, dat is een zachter EVA-rubber, dus je hebt twee duidelijke opties bij het kiezen.

De Star Vie Astrum Eris Black Edition 2023 padel racket, mogelijk een van de beste modellen die dit seizoen de meeste spraak zal geven, is een speciale editie van de Madrid Master Final, met een ontwerp in zwarte en gouden kleuren en met een goede plek heel goed.

De Osiris Basalt is een van de modellen die duurzaamheid geven, in het afgelopen seizoen gaven ze veel om over te praten en ze vonden het erg leuk, het zijn controlemodellen met fabricagematerialen die normaal niet in de producten te zien zijn, hoewel op deze gelegenheid hebben ze vrij goed aan het basalt gewerkt en uitstekende resultaten behaald.

StarVie het merk van de ster van padel

Sterspelers die met Star ViePadel spelen, zoals onder andere Carolina Navarro, Frank Stupa, Fernando Poggi, Cecilia Reiter of de zusjes Alayeto.

In voorgaande jaren hebben deze spelers met de Soft 2018 gespeeld omdat het ideaal is voor vrouwen vanwege het gevoel dat het heeft en omdat het comfortabeler is voor meisjes.

De Carbon Pro is een van de modellen die ze altijd leuk vinden, omdat ze koolstof op het hele oppervlak hebben en er veel van houden en veel afgeven.

Hoewel de StarVie Padel-rackets moeilijk te vinden zijn in een online winkel, heeft het in ons geval de nieuwste seizoensaanbiedingen, zodra ze opraken, zijn er geen eenheden meer op voorraad. Als u geïnteresseerd bent, raden we u daarom aan om het zo snel mogelijk te kopen, aangezien de voorraad snel opraakt.

Vergeet niet dat we je voor de aankoop van een seizoenspadel racket een shirt en een potje ballen geven, natuurlijk hebben de meeste modellen een hoes, maar als je twijfelt, kun je het beste de winkel bellen en een adviseur zal los al je twijfels op, en beveel de beste optie aan op basis van je spelniveau.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 5,00 - € 315,00

Gewicht:

Gewicht: