StarVie padel rackets

StarVie padel rackets

Ontdek uitmuntendheid bij elke slag met de nieuwe Star Vie 2024 collectie. Ontworpen voor kampioenen, combineren Starvie padel rackets geavanceerde technologie en vakkundig vakmanschap, volledig handgemaakt in Spanje, en elke paddle verzekert je van een overwinning!!

Zorg voor jouw succes op de baan met een Star Vie paddle, Triton, Astrum, Metheora, Dronos, elk synoniem voor kwaliteit en excellentie.

Filter

Nieuwigheden in StarVie padel rackets 2024: Innovatie en Prestatie

Of je nu op zoek bent naar controle, kracht, of een combinatie van beide, de StarVie padel 2024-collectie heeft iets voor elke speler. Met modellen variërend van het gebalanceerde Star Vie Kenta tot het veelzijdige Star Vie Astrum, zijn we trots op het aanbieden van paddles die zowel door professionals als liefhebbers worden geprefereerd, samen met hun collectie van StarVie padeltassen.

    • STAR VIE KENTA PRO 2024: Ontworpen voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen controle (100%) en kracht (98,5%). Ideaal voor een aanvallend spel met een baluitgang van 95%. Gebruikt door technisch hoogstaande spelers.
    • STAR VIE ASTRUM 2024: Perfect voor degenen die comfort en controle (100%) waarderen zonder kracht (97,5%) op te offeren. Zijn baluitgang van 97,5% maakt het een veelzijdige favoriete optie voor spelers die iets meer controle prefereren.
    • STAR VIE TRITON PRO 2024: Met een traanvormige mal biedt het een superieure balans en 92,5% controle. Zijn maximale kracht (100%) is ideaal voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een offensief, krachtig spel dicht bij het net.
    • STAR VIE Metheora Dual 2024: Deze paddle is voor veeleisende spelers die aanpasbaarheid in hun spel willen. Biedt totale controle (100%) en een kracht van 98,5%, met een comfortabel gevoel bij elke slag.
    • Star Vie Basalto Pro 2024: Opvallend door zijn combinatie van aanval en controle, met een kracht en controle van 95%. Zijn traanvormige vorm en hoge balans maken het ideaal voor gevorderde spelers die hun aanval willen verbeteren.

Kiezen voor een Star Vie paddle is beslissen om met het beste te spelen. De collectie 2024 zet de traditie voort van het aanbieden van producten van ongeëvenaarde kwaliteit, waarbij elk detail telt. Van de perfecte balans tot de precieze tactiele respons, Star Vie onderscheidt zich in elk aspect.

Premium materialen, gecombineerd met constante innovatie, maken deze paddles een favoriete keuze voor zowel professionele spelers als liefhebbers. Sluit je aan bij de padelkampioenen met Star Vie en voel het verschil vanaf de eerste slag.

StarVie: Een Erfgoed van Kwaliteit en Passie in Padel

Bij Star Vie, is elke paddle een liefde en toewijding voor de sport van padel, gesmeed met vaardigheid en toewijding in Azuqueca de Henares, Guadalajara. Deze toewijding aan lokale productie bevordert niet alleen de economie van de regio, maar zorgt ook voor paddles van de hoogste kwaliteit. Van beginners tot professionals, elke speler vindt in Star Vie een perfecte bondgenoot op het veld.

Bekende figuren zoals Coki Nieto, Bea González en Lucas Bergamini vertegenwoordigen de excellentie van Star Vie in het nieuwe seizoen. Zij zijn niet alleen de gezichten van ons merk, maar ook het bewijs van het vertrouwen dat de beste spelers in onze paddles stellen.

Hier komt onze nieuwe collectie: de Noene Inside technologie. Meer dan een technologische vooruitgang, het is een revolutie in de wereld van padel. Deze technologie, aanwezig in onze gehele Premium en Universe-reeks, absorbeert tot 96% van de negatieve energie van schokken en trillingen, waardoor een ongeëvenaarde speelbaarheid wordt gegarandeerd, het risico op blessures wordt verminderd en je ervaring in elke wedstrijd wordt verbeterd.

Waarom kiezen voor Star Vie? Kiezen voor een Star Vie paddle betekent meer kiezen dan een merk; het is kiezen voor een speelfilosofie. Onze paddles, handgemaakt in SPANJE en getest door de besten, garanderen een kwaliteit en prestatie die je manier van spelen zullen transformeren. Elke slag, elke wedstrijd, wordt een verbeterde ervaring, die je passie voor padel naar nieuwe hoogten brengt.

Elke Star Vie paddle is het resultaat van een rigoureus onderzoeks- en ontwikkelingsproces, ontworpen om een optimale combinatie van kracht, controle en comfort te bieden. Bovendien, door te kiezen voor Star Vie, sluit je je aan bij een gemeenschap van gepassioneerde en professionele spelers, inclusief sterren zoals Coki Nieto en Bea González, die op deze paddles vertrouwen voor hun competities.

Kiezen voor Star Vie is kiezen voor dezelfde excellentie en toewijding aan succes die de beste spelers ter wereld definiëren

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 4,00 - € 315,00

Gewicht:

Gewicht: