¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Star Vie padel rackets

Star Vie padel rackets

Star Vie padel rackets van de hoogste kwaliteit en innovatie die zich door de jaren heen in het professionele circuit hebben gepositioneerd dankzij de geweldige resultaten die ze hebben gegeven, waarbij ze drie reeksen onderscheiden, Universe, Premium en Star. kwaliteit tegen een zeer concurrerende prijs, aangezien de productie in Spanje is.

Koop je padel racket in onze online winkel en neem hem mee tegen de goedkoopste prijs op de markt met gratis verzending en ook met geschenken.

Filter

Star Vie scheppen uit de nieuwe 2022 collectie

De padel rackets van ons geliefde merk zijn ingedeeld in twee categorieën, voornamelijk afhankelijk van het type speler dat ze zal dragen, controle en veelzijdigheid.

De belangrijkste verschillen zijn de gebruikte materialen die de reeksen zouden worden, waarbij het Star Vie brava 9.1 padel racket het meest geprezen is, hoewel het in 2022 wordt vervangen door de Triton Pro- en Triton-reeksen, het verschil tussen de twee is het type rubber .

Star Vie padel racketcollectie per reeks

  • Veelzijdig, de Osiris Basalt zou gevonden worden, die nog een jaar doorgaat samen met de Dronos Galaxy, ze zouden in 2021 de duurste in zijn catalogus zijn.
  • Als je een racket wilt kopen dat veelzijdiger is met een goede prijs-kwaliteitverhouding, dan heb je de Aquila, waarvan het belangrijkste verschil met de vorige de afwezigheid van DRS- en fluorkleuren is die de premium-serie wel heeft.
  • De Star Vie Triton-serie is een van de meest populaire modellen vanwege zijn veelzijdigheid.
  • Controle, de grote nieuwigheid dit jaar is de Astrum Eris, die is gemaakt van hoogwaardig zacht rubber en in 2022 een nieuwe mal presenteert, het is een evolutie van de DRS met metallic lak.
  • Als je op zoek bent naar een goedkoop StarVie padel racket , zou je de Titania Kepler-serie hebben, die erg lijkt op de vorige, maar het belangrijkste verschil is dat ze niet de beroemde diffuser bevatten, dus ze zijn goedkoper.
  • De Alpha-, Beta- en Gamma-series zijn Star Fri-modellen uit het middensegment, die over het algemeen buiten Spanje en in grote oplagen worden geproduceerd. Gericht op een speler die weinig speelt of die snel vooruitgang wil boeken in de wereld van padel Outlet, hoewel de productie niet in Spanje wordt uitgevoerd, is het erin geslaagd om verschillende Alpha-, Beta- en Gamma-modellen uit te vinden die lagere kosten hebben dan de rest van de collectie, Voor ons is de serie die we het leukst vinden de Alpha, omdat deze een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft en een controle met een goede punch.
  • De Star Vie 8.1-, 8.2- en R9.2-serie is volledig uit de catalogus verdwenen en wordt niet meer gedistribueerd, het is zeldzaam om eenheden online te zien.

StarVie, rackets van hoge kwaliteit

Als we het hebben over het kopen van een Star Vie padel racket , moeten we rekening houden met verschillende factoren, want voor wat misschien goed is, is het mogelijk dat het voor anderen niet van die kwaliteit lijkt.

Het Star Vie Metheora 2022 padel racket is gemaakt in blauwe kleuren als een geweldige nieuwigheid, het is een van de redenen waarom het niet goedkoop is, omdat het de duurzaamheid verhoogt, naast het opnemen van een ruw oppervlak, een traanvorm en geweldige controle en power. , dit model is een van de beste en een van de weinige die in zijn juniorversie is vervaardigd.

Onze aanbeveling als je een racket gaat kiezen, is dat je eerst kijkt naar wat voor soort spel je hebt, om een controle of een veelzijdig spel te kiezen en dan zou je het spelniveau moeten zien dat je hebt, afhankelijk van deze twee variabelen kun je kijken voor rackets voor gevorderden of halfgevorderden.

Hardheid Star Vie padel rackets : Als algemene regel worden ze vervaardigd in twee hardheden, hard en dan hebben we de zachte serie, dat is een zachter EVA-rubber, dus je hebt twee duidelijke opties bij het kiezen.

Het racket van Frank Stupa, de Star Vie Raptor Evolution 2022 , is mogelijk een van de beste modellen die dit seizoen de meeste praatjes zullen geven, aangezien de stijgende lijn van speler nummer 10 op het professionele circuit meer dan genoeg is om dit model te katapulteren. een ontwerp in zwarte en zilveren kleuren, het heeft ook een beestachtige sweet spot.

De Osiris Basalt is een van de modellen die duurzaamheid geven, in het afgelopen seizoen gaven ze veel om over te praten en ze vonden het erg leuk, het zijn controlemodellen met fabricagematerialen die normaal niet in de producten te zien zijn, hoewel op deze gelegenheid hebben ze vrij goed aan het basalt gewerkt en uitstekende resultaten behaald.

StarVie het merk van de ster van padel

Sterspelers die met Star ViePadel spelen, zoals onder andere Carolina Navarro, Frank Stupa, Fernando Poggi, Cecilia Reiter of de zusjes Alayeto.

In voorgaande jaren hebben deze spelers met de Soft 2018 gespeeld omdat het ideaal is voor vrouwen vanwege het gevoel dat het heeft en omdat het comfortabeler is voor meisjes.

De Carbon Pro is een van de modellen die ze altijd leuk vinden, omdat ze koolstof op het hele oppervlak hebben en er veel van houden en veel afgeven.

Hoewel de StarVie Padel-rackets moeilijk te vinden zijn in een online winkel, heeft het in ons geval de nieuwste seizoensaanbiedingen, zodra ze opraken, zijn er geen eenheden meer op voorraad. Als u geïnteresseerd bent, raden we u daarom aan om het zo snel mogelijk te kopen, aangezien de voorraad snel opraakt.

Vergeet niet dat we je voor de aankoop van een seizoenspadel racket een shirt en een potje ballen geven, natuurlijk hebben de meeste modellen een hoes, maar als je twijfelt, kun je het beste de winkel bellen en een adviseur zal los al je twijfels op, en beveel de beste optie aan op basis van je spelniveau.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Prijs

Prijs

€ 41,00 - € 315,00

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Vorm:

Vorm:

Jaar:

Jaar:

Speler:

Speler: