Star Vie Helion 2024
  • Star Vie Helion 2024
  • Star Vie Helion 2024

Star Vie Helion 2024

PVP: € 170,50
€ 153,96
-10% Star Vie
Star Vie Helion PSTHELION | Ontdek de nieuwe Star Vie Helion 2024, perfect voor beginners die op zoek zijn naar kwaliteit en precisie op het padelveld. Voel de innovatie bij elke slag!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Star Vie Helion padel racket

Als je net begint met padel, is het Helion padel racket van Star Vie jouw perfecte bondgenoot. Ontworpen om je een optimaal spel te bieden, zal dit racket je een zachte en flexibele touch geven, waardoor je vermogen om krachtig en nauwkeurig te slaan elke keer dat de bal dichtbij komt, wordt versterkt.

Dit racket valt niet alleen op vanwege zijn geavanceerde technologie, maar ook vanwege zijn samenstelling van glasvezel en zijn innovatieve Ultra Speed Soft rubber. Beide elementen combineren perfect om je een grotere baluitvoer en ongeëvenaard comfort te bieden tijdens je matches op de padelbaan.

Kenmerken Helion padel racket

  • Ultra Speed Soft rubber met ultrazachte dichtheid voor uitzonderlijk comfort bij elke slag.
  • Ronde vorm met een optimaal punt in het midden van het blad.
  • Gemengde buis gemaakt van koolstofvezel en glasvezel voor meer elasticiteit en baluitvoer.
  • Reinforcement Torsion System in het hart van het racket om trillingen bij het slaan te minimaliseren.
  • Xtreme Spot-technologie om de sweet spot te optimaliseren dankzij de glasvezels van verschillende gewichten.
  • Onderdeel van de Star Vie 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is perfect voor padelspelers die net beginnen met de sport en op zoek zijn naar een beginnersracket. De Helion is gemaakt van de fijnste materialen en biedt uitstekende prestaties, waardoor het de ideale keuze is voor diegenen die hun spel willen verbeteren met de beste kwaliteit in handen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Het Helion padel racket is niet zomaar een racket op de markt, het is een van de top releases van Star Vie voor het seizoen 2024. Met dit racket zul je niet alleen je vaardigheden verbeteren, maar je zult ook de passie en toewijding voelen die dit merk in elk van zijn producten legt. Perfect om het spel van beginners te verbeteren en te versterken.

Ontdek meer over het merk Star Vie

Star Vie staat in de wereld van padel bekend om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Sinds de oprichting streeft dit merk ernaar de sport naar een hoger niveau te tillen, door producten aan te bieden die niet alleen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar ook voldoen aan de behoeften van elke speler.

Door de jaren heen heeft Star Vie zijn positie als een van de toonaangevende merken op de padelmarkt verstevigd. Elk van hun producten weerspiegelt hun passie en toewijding voor de sport en hun constante zoektocht naar perfectie. Door te kiezen voor Star Vie, kies je voor traditie, innovatie en kwaliteit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Comfort Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten