Kappen

Kappen

De ideale plek om padelcaps voor de beste prijs te kopen, zoek tussen de belangrijkste merken naar degene die het beste bij je Head past. Head padel caps, Bullpadel, Varlion, Asics, Drop Shot, Nox... Kies de jouwe.

De pet beschermt ons in de zomer tegen de hitte, tegen de zonnestralen en absorbeert zweet, je game-ervaring zal aanzienlijk verbeteren.

Filter

Bescherm jezelf tegen de zon met onze padelhoeden

Als we buiten spelen, is de zon meestal een van de grootste belemmeringen die we meestal tegenkomen, voornamelijk vanwege twee factoren die je moet tegengaan om in de zomer padel te blijven spelen, en de pet is een essentieel accessoire in de zomer .

  • Een pet beschermt je tegen de hitte , hoewel het meestal dunne en ademende stoffen zijn, beschermt de pet tegen de zon en absorbeert het de warmte die ons Head kan bereiken, waardoor het een essentieel accessoire is als je buiten op padelbanen speelt. Je kunt het ook nat maken en je Head opfrissen.
  • Bescherm jezelf tegen directe stralen , het is vaak moeilijk om te spelen als we de zon op gemiddelde hoogte hebben, de dop zal ons in staat stellen om comfortabeler te spelen en zal ons beschermen tegen de zonnestralen. Sommige professionele spelers gebruiken ze ook binnenshuis, zodat ze niet verblind worden door de schijnwerpers.
  • Het helpt bij zweet , natuurlijk absorbeert de dop het zweet dat normaal door ons haar valt, dus het zal voorkomen dat we haarbanden moeten gebruiken of onze polsbandjes nat moeten maken, nog een punt om padeldoppen te kopen om in je wedstrijden te spelen.

De padelpet meer dan een mode

Naast de twee bovengenoemde factoren, is de pet een aanvulling op het gebruik bij padel als een mode-element, omdat we hem kunnen combineren met andere kledingstukken van hetzelfde merk of dezelfde kleuren.

Other Padel Accessoires Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 7,00 - € 25,00

Merk

Merk