Dreampadel padel rackets

Dreampadel padel rackets

Ontdek de 2022-collectie Dreampadel-rackets , modellen die zich aanpassen aan de speler met ongelooflijke afwerkingen. Het Bandit-racket wordt het juweel in de kroon, met rackets die worden gekenmerkt door een grote speelbaarheid en comfort in al hun modellen.

Als u op zoek bent naar een Dreampadel padel racket bent u hier aan het juiste adres, wij garanderen de beste prijs en express verzending.

Filter

DreamPadel 2022-collectie

De langverwachte collectie Dreampadel-padel rackets arriveert , die met zoveel liefde zijn vervaardigd, met ontwerp en fabricage in Spanje . Met oog voor alle details en met technologieën die deze rackets uniek maken. De hele collectie heeft een ruw oppervlak om de topspin in al je slagen te verbeteren.

 • Dreampadel Bandit : Het topmodel, het meest gebalanceerde padel racket op de markt met een semi-harde touch, POWER BLACK EVA-rubber en hoogwaardig HECXEL-carbon. Superfoam-rubber om het vermogen te verbeteren zonder een greintje controle te verliezen, het wordt de ster van de collectie.
 • Dreampadel Fuse : het veelzijdige model met zeer vergelijkbare kenmerken als de Bandit, het verschil zit in de kern van het racket, het gebruikte rubber is MEERLAAGS EVA, gevormd door een kern van verschillende dichtheden waardoor dit racket een geweldige baloutput en een voortreffelijke aanraken.
 • Dreampadel Rebel: Controleracket met meerlaags EVA-rubber, de koningin van controle en een van de favorieten van spelers die op zoek zijn naar een perfect spel achter op het veld.
 • Dreampadel Fuse : het verzamelmodel voor spelers die op zoek zijn naar maximaal comfort bij al hun slagen, met een geweldige sweet spot en zeer goed gecompenseerd voor elk type spel, het valt op door zijn geweldige baloutput dankzij de schuimkern.
 • Dreampadel Heaven : het controleracket ontworpen voor veeleisende vrouwen, een semi-soft touch racket met een geweldige baloutput en een laag gewicht.

Dreampadel-rackets, technologieën toegepast op het spel

Dit is zonder twijfel waar Dreampadel zich onderscheidt van andere merken, de nieuwste technologieën worden toegepast in elk padelproduct om een perfecte balans te bereiken wanneer je padel speelt.

 • HEXCEL-koolstof , is een van de hoogste kwaliteit koolstof die op de markt bestaat, wordt gebruikt in de Amerikaanse militaire industrieën en de meest geavanceerde ruimtevaartprocessen ter wereld, de toepassing in de wereld van padel geeft de padel rackets een grote weerstand en stijfheid die zorgt voor extra stroom.
 • Sweet Spoot , technologie toegepast in het ontwerp- en fabricageproces om een sweet spot te bereiken die breder is dan normaal.
 • Rough Spin , ruwe afwerking die het oppervlak van het racket heeft en waarmee een groot effect kan worden bereikt bij elke slag van de bal.
 • Concept Holes , de opstelling van de gaten van de padel rackets maakt het mogelijk om de sweet spot uit te breiden en een geweldige controle over de bal te hebben, ongeacht het slaggebied.
 • Carbon Frame , 100% carbon buisframes, de beste technologie in de racketroductie, zorgt ervoor dat het racket stijver is en de weerstand tegen schokken verhoogt.
 • Power Black EVA , rubber voor de kern van het racket dat veel kracht geeft, een semi-harde aanslag.
 • ABS FOAM , schuimrubber dat zich kenmerkt door een groot comfort en een geweldige baloutput.
 • Meerlaags EVA , gebonden rubbers van verschillende dichtheden, dankzij deze combinatie krijgen we het beste van de twee vorige rubbers, uitstekende baloutput, kracht en veel comfort.

Om deze redenen zijn wij van mening dat spelen met Dreampadel synoniem is met kwaliteit en vele uren op de baan doorbrengen met genieten van uw product.

Herinner u eraan dat DREAMPADEL een Spaans merk is, dat al zijn padelrackets in Spanje ontwerpt en produceert, er wordt geen proces buiten uitgevoerd, dus door Dreampadel-producten te kopen, draagt u bij aan het versterken van de economie van het land met een kwaliteitsproduct.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 8,00 - € 273,00

Gewicht:

Gewicht: