image-header-computer.jpgimagen-cabecera-tablet.jpgimagen-cabecera-movil.jpg

Over ons

Zona de Padel is een van de toonaangevende online paddletenniswinkels in Spanje en verkoopt paddletennisrackets, paddletennisschoenen, uitrusting... Naast de verkoop van producten voor het grote publiek, is Zona de Padel ook een digitaal medium dat inhoud creëert over de wereld van paddletennis en al het nieuws dat op de markt komt. Gevestigd in Valencia, proberen we klanten de beste padelproducten op de markt te bieden, sinds 2013 hebben we een online winkel van waaruit we producten serveren in alle delen van de Spaanse geografie, evenals verkopen in Frankrijk, Portugal, Italië, Zweden , Nederland, VS, Japan en Oostenrijk.

vorige winkel
huidige winkeltienda actual

meer dan 300 beoordelingen op Google

Ons team

Ons werkteam bestaat uit een multidisciplinair team, allemaal specialisten in hun werkgebied, altijd met een glimlach en proberen de klant te allen tijde tevreden te stellen. Dit zijn enkele van de mensen die u gewoonlijk telefonisch en per e-mail te woord staan.

Paul
julian
pijnen
Paula

Het begin van Padel Zone

Zona de Padel werd in 2013 opgericht door de directeur Pablo Risueño Garcia, dankzij de combinatie van twee van zijn passies, elektronische handel, waarvoor hij sinds 2004 verantwoordelijk is voor projecten in een ander bedrijf, en aan de andere kant een van zijn favoriete sport, paddletennis, dankzij zijn eerdere ervaring, in een beroemde winkelketen waar hij in de jaren 90 de paddle-sectie beheerde, ontstond het idee, aan het begin van paddletennis in Spanje, een markt die op dat moment zijn reis begon .

Ons verhaal begint in een klein pand van minder dan 30 vierkante meter, in een van de meest bescheiden buurten van Valencia, in die tijd was er maar één persoon die klanten bedient en het online verkoopportaal was een project dat werd ontwikkeld, dat de eerste plaats had geen kleedkamers, waar de service de geïmproviseerde kleedkamer was waar klanten zich konden omkleden en de producten konden proberen. Kort daarna groeide de acceptatie van het merk en onze producten snel, werden samenwerkingen aangegaan met de belangrijkste nationale en internationale merken en toen kwam ons online verkoopproject op een zeer bescheiden manier in het spel.

vorige winkeltienda anterior
huidige winkeltienda 2015
huidige winkeltienda 2021
laptopportatil

Vanaf hier veranderde onze geschiedenis radicaal, in 2015 werd het merk volledig opnieuw ontworpen en werd het volledige imago van het online verkoopkanaal vernieuwd, werd het project ambitieuzer en moesten we verhuizen naar een grotere locatie, gelegen in een van de meest emblematische en traditionele buurten in de sportwereld, verhuisden we naar Campanar, naar een nieuwe plek met meer dan 100 meter tentoonstellingsruimte en meer dan 30 merken vertegenwoordigd, waar de klant wanneer hij maar wil al onze producten kan proberen en ontdekken.

In al die jaren is Zona de Padel gestaag gegroeid en heeft ze alle obstakels overwonnen die ze onderweg tegenkwam, 2021 wordt gepresenteerd als de definitieve consolidatie van het merk, de opening van een winkel van meer dan 400 vierkante meter en de uitbreiding van hetzelfde op internationaal niveau met een veel ambitieuzer project, waarbij het hoofddoel is om de klant in al zijn behoeften tevreden te stellen.


Onze waarden

specialisatie

specialisatie

uitmuntendheid

Uitmuntendheid van de klant

vertrouwen

Vertrouwen

innovatie

Innovatie

globalisering

globalisering

passie

Passie


aanhalingstekens

Onze missie:

Verbeter de gezondheid en het welzijn van onze klanten door padelproducten te verkopen met een persoonlijke, unieke en uitzonderlijke winkelervaring.


aanhalingstekens

Onze visie:

Creëer een padelgemeenschap rond het merk over de hele wereld, waar waarden zoals opoffering, strijd en motivatie voor sport worden versterkt.

persberichten

provincies

In 2014 is Zona de Pádel finalist in de plaatselijke krant LAS PROVINCIAS awards.

prestashop

In 2016 zijn we door de Prestashop-community gekozen als een van de beste winkels op het gebied van gebruikerservaring.

youtube

Je kunt ons momenteel volgen op ons YouTube-kanaal, dat meer dan 20.000 abonnees heeft.