Padeltas babolat

Padeltas babolat

Je hebt de babolat padel racketas sectie bereikt, officiële WPT tassen, rugzakken van het benchmark merk voor racketsporten zoals tennis en padel tennis. Hier vind je de officiële World Padel Tour babolat padel racketas om al je uitrusting mee te nemen naar trainingen en wedstrijden van onze favoriete sport.

Officiële distributeur van het merk Babolat , we bieden producten van de hoogste kwaliteit en prestaties, waaronder de beste resistente en waterdichte materialen op de markt. Daarnaast zet deze fabrikant zich in voor zeer moderne en gedurfde ontwerpen.

Filter

Babolat padeltas, grote capaciteit

Babolat padel racketas zijn zeer belangrijke elementen om onze speeluitrusting te beschermen en vooral ons racket, een absoluut noodzakelijk hulpmiddel om onze favoriete sport te spelen.

Het nieuwe WPT model is ontworpen in witte, blauwe en zwarte kleuren, zeer neutrale kleuren die perfect combineren met alle padelproducten die erin zitten.

Babolat padelrugzak de beste prijs

Dankzij Babolat rugzakken kunnen we alles meenemen naar de baan: sportkleding, sportschoenen, Babolat padel rackets , handdoeken, toiletspullen en kleinere waardevolle spullen. Afhankelijk van het formaat en de features die je zoekt, is er een babolat wpt rugzak ontwikkeld voor jou als veeleisende speler die geen genoegen neemt met weinig. De rugzakken hebben verschillende aparte compartimenten die kunnen worden voorzien van ritsen voor meer veiligheid.

Omdat al onze artikelen van elkaar zijn gescheiden, hoeven we ons geen zorgen te maken over vuile kleding of schoenen met de padelrackets op dezelfde plaats, de nieuwe versie is ontwikkeld in blauwe en zwarte kleuren.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 23,00 - € 100,00

Merk

Merk