Adidas padel rackets

Adidas padel rackets

De Adidas padel rackets 2024 zijn de meesterzet. Stel je voor, met een ADIDAS METALBONE in je hand, dezelfde die de grote Ale Galán gebruikt, voel je de kracht bij elke slag. En het beste is dat je het naar jouw wens kunt aanpassen met het Weight & Balance-systeem. Of je nu van een krachtig spel houdt of een meer strategisch spel verkiest, deze rackets passen zich aan jouw speelstijl aan.

Met de Adidas padelrackets win je de jackpot. Je zult niet alleen schitteren op de baan met een spectaculair ontwerp, maar het biedt je ook unieke duurzaamheid en prestaties die je spel zullen verbeteren. Met de Spin Blade Decal voeg je die effecten toe die je tegenstanders zullen laten afvragen wat er is gebeurd. Dus, waar wacht je op? Het is het moment om je favoriete Adidas racket te kopen!

Collectie Adidas padel rackets 2024

Filter
 

Nieuwe Adidas Padel collectie 2024

Adidas Padel heeft zijn nieuwe collectie 2024 gepresenteerd met grote nieuwigheden, die de lijn van 2023 en 2022 voortzetten, maar veel technische verbeteringen brengen, vooral in materialen.

De Adidas racketserie is verdeeld in verschillende reeksen, met de Metalbone als het beste racket van de collectie waarin Adidas alle innovaties heeft geïntroduceerd. Deze worden gebruikt door WPT-spelers, inclusief ALEJANDRO GALAN. De Adipower zijn de middelhoge modellen van hoge kwaliteit met een geweldige constructie, gebruikt door SEBA NERONE.

De collectie 2024 is een mengeling van stijl, functionaliteit en geavanceerde technologie, die wordt aangevuld met de collectie van Adidas padelschoenen. Elke Adidas Padelracket is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van de spelers, van beginners tot professionals, en zorgt ervoor dat elke slag telt.

 • Power Racket: Voor spelers die hun kracht in het spel willen maximaliseren. Deze rackets bieden een uitstekend slagvermogen en zijn ideaal voor een aanvallende speelstijl. Enkele modellen zijn METALBONE 3.3, METALBONE HRD+, ADIPOWER MULTIWEIGHT 3.3, METALBONE CARBON 3.3, CROSS IT.
 • Controle Racket: Ontworpen voor spelers die precisie en controle boven kracht waarderen. Deze rackets zijn perfect voor een tactisch en strategisch spel. Modellen: METALBONE CTRL 3.3, ADIPOWER MULTIWEIGHT CTRL 3.3, CROSS IT CTRL.
 • Rackets voor Vrouwen: Speciaal ontworpen voor speelsters, deze rackets combineren lichtheid en wendbaarheid, aangepast aan de specifieke behoeften van het vrouwenspel. Modellen: CROSS IT LIGHT, ADIPOWER LIGHT 3.3.

Racchette Adidas Metalbone 2024

De Adidas Padel 2024 collectie vertegenwoordigt een unieke fusie van innovatie en traditie, waarmee een nieuwe standaard in de wereld van padel wordt gezet. Met modellen zoals METALBONE en ADIPOWER, is deze collectie niet alleen een keuze, maar een verklaring van uitmuntendheid. De integratie van het Weight & Balance System in racchette zoals de METALBONE 3.3 en de METALBONE HRD+ toont Adidas' toewijding aan personalisatie en prestaties. Deze technologieën stellen spelers in staat om het gewicht en de balans van hun racchette aan te passen, waardoor ze een tool krijgen die perfect past bij hun speelstijl.

Daarnaast zorgt de introductie van geavanceerde materialen zoals Carbon Fiber en EVA High Memory rubber in modellen zoals de ADIPOWER MULTIWEIGHT 3.3 voor ongeëvenaarde stijfheid en krachtige slagkracht, waardoor elke racchetta een meesterwerk wordt in termen van engineering en design, perfect beschermd door de Adidas padeltas, verkrijgbaar in een veelheid van kleuren die passen bij de nieuwe collectie.

De reden om te kiezen voor Adidas Padel 2024 gaat verder dan superieure kwaliteit; het gaat om een transformerende speelervaring. Racchette zoals de CROSS IT en de METALBONE CARBON 3.3, gebruikt door professionals zoals Pablo Cardona, zijn getuigenissen van Adidas' vermogen om functionaliteit en esthetiek te combineren. De Dynamic Air Flow technologie in de CROSS IT vertegenwoordigt een significante vooruitgang, en biedt verbeterde aerodynamica en een hogere bewegingssnelheid.

Deze innovatie, samen met de indeling van de Smart Holes Curve gaten, verhoogt de duurzaamheid en verbetert de prestaties op de baan. Spelers die op zoek zijn naar controle en precisie zullen in modellen zoals de METALBONE CTRL 3.3 en de ADIPOWER MULTIWEIGHT CTRL 3.3 de perfecte hulpmiddelen vinden om het spel te beheersen.

Kortom, een racchetta kopen uit de Adidas Padel 2024 collectie betekent investeren in geavanceerde technologie, innovatief ontwerp en, het belangrijkste, in je eigen potentieel als padelspeler.

 • METALBONE 3.3 - ALE GALÁN: Krachtpadelracket ideaal voor agressieve spelers, gebruikt door Ale Galán. Met zijn Weight & Balance System maximaliseert het krachtige en gecontroleerde slagen.
 • METALBONE HRD+ ALE GALÁN: Bedoeld voor spelers die precisie en kracht zoeken, dit racket biedt een perfecte balans tussen controle en kracht.
 • ADIPOWER MULTIWEIGHT 3.3: Veelzijdig om zich aan te passen aan verschillende speelstijlen, perfect voor degenen die hun ervaring op de baan willen personaliseren.
 • METALBONE CARBON 3.3: Gebruikt door Pablo Cardona, dit racket is ideaal voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar een combinatie van stijfheid en kracht.
 • METALBONE CTRL 3.3 - LORENA RUFFO: Gericht op controle en kracht, is het de keuze van Lorena Rufo, aanpasbaar aan verschillende speelstijlen.
 • CROSS IT: Innovatief en krachtig, dit racket is voor spelers die op zoek zijn naar een dynamisch en hoogpresterend spel.
 • ADIPOWER MULTIWEIGHT CTRL 3.3 - ÁLEX RUIZ: Het racket van Álex Ruiz biedt uitzonderlijke speelbaarheid, ideaal voor topspelers die controle en kracht zoeken.
 • CROSS IT LIGHT - MARTA ORTEGA: Licht en wendbaar, dit racket is perfect voor spelers die behendigheid en een snel spel zoeken.
 • CROSS IT CTRL: Dit racket combineert uitzonderlijk beheer en kracht, ideaal voor een strategisch en gecontroleerd spel.
 • ADIPOWER LIGHT 3.3: Speciaal ontworpen voor een behendig en snel spel, dit racket combineert lichtheid en kracht voor optimale prestaties.

Door te kiezen voor een Adidas padelracket, sluit je je aan bij een elite van spelers zoals Ale Galán en Marta Ortega. Het merk Adidas garandeert niet alleen superieure kwaliteit, maar ook een uitzonderlijke prestatie die wordt weerspiegeld in elk model van de collectie 2024.

Modellen zoals de Adidas Metalbone en de Martita Ortega 2024 racket zijn gemaakt om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Ongeacht je speelstijl, er is een perfecte Adidas Padelracket voor jou, ondersteund door de meest geavanceerde technologieën en het vertrouwen van professionals.

Waarom kiezen voor een Adidas Padelracket?

Als je overweegt een Adidas padelracket te kopen, moet je weten dat All For Padel het bedrijf is achter dit wereldberoemde en hoog aangeschreven merk.

Beoordelingen van Adidas padelrackets: Een Adidas kopen betekent kiezen voor een product van de hoogste kwaliteit en met maximale kwaliteitscontroles, bovendien heb je garantie op al je aankopen, dus bij eventuele problemen heb je de steun van een groot merk.

Mogelijk omdat het de meest uitgebalanceerde padelracket is met de beste slaggevoelens, presteert het buitengewoon zowel op de achterlijn als dicht bij het net, met uitzonderlijke afwerkingen en materialen, inclusief het Exoskeleton, een koolstofvezel frame, een ruw oppervlak en een afwerking waardig voor de beste speelsters van de World Padel Tour.

Adidas Padel, technologie en innovatie

Het merk Adidas heeft de afgelopen jaren veel nieuwigheden gepresenteerd, vooral op het gebied van technologie die het toepast op zijn padelrackets, dankzij zijn onderzoek wordt het beschouwd als het meest innovatieve padelmerk.

 • EVA SOFT PERFORMANCE, is het type rubber dat in al hun rackets wordt gebruikt, met een zachte aanraking die uitstekend comfort biedt bij het slaan.
 • WEIGHT & BALANCE SYSTEM, zijn schroeven die zijn ingebouwd in het hart van de METALBONE en METALBONE CONTROL serie, waardoor we het evenwicht van het racket kunnen aanpassen door het gewicht te veranderen.
 • CARBON ALUMINIZED, is een type koolstof gemengd met aluminium dat meer stijfheid aan het racket geeft, waardoor we meer kracht en duurzaamheid krijgen.
 • EXoskeleton: Deze technologie is toegepast in het frame van het racket, dicht bij de grip, en biedt meer stijfheid, minder buiging en extra kracht.
Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 4,00 - € 372,00

Gewicht:

Gewicht: