Adidas padel rackets

Adidas padel rackets

Koop Adidas padel racket voor de beste prijs en met kortingen, producten die een perfecte mix van traditie en technologie combineren voor elk type speler. De beste productiematerialen gecombineerd met de geweldige ervaring van het merk zullen deze rackets uniek maken op de padelbanen. Professionele spelers zoals Alejandro Galan, Marta Ortega, Alba Galan of Seba Nerone spelen met hen op het professionele padelcircuit.

De nieuwe collectie Adidas 2023 rackets gaat een stap verder en blijft evolueren om een van de belangrijkste van het jaar te worden, nu kun je aanbiedingen zoeken en kopen in onze online winkel .

Filter

Nieuwe Adidas 2023 padel rackets collectie

Adidas Pádel heeft zijn nieuwe 2023 collectie met geweldig nieuws gepresenteerd, de opties volgen de continuïteitslijn met betrekking tot het jaar 2022 en 2021, maar ze brengen veel technische verbeteringen met zich mee, vooral in materialen. De hoge reeksen vallen op door hun ontwerp, ruw oppervlak en de integratie van koolstof tijdens hun fabricage, ze zijn over het algemeen van hoog niveau.

De Adidas racketserie is onderverdeeld in verschillende series , de Metalbone zou het beste racket in de collectie zijn en waar Adidas alle innovaties heeft geïntroduceerd, zijn zij degene die worden gedragen door de WPT spelers, waaronder ALEJANDRO GALAN . De Adipower zijn de high-end tussenmodellen met een geweldige constructie en gedragen door SEBA NERONE.

Daaronder zouden we al de Match of RX-serie hebben, die gericht is op een initiatie of intermediair niveau van Adidas. Daarnaast heb je Adidas padel bags met vergelijkbare kleuren en een grote capaciteit, die de Adidas Pádel 2023 collectie perfect aanvullen.

Ze zijn het meest geliefd bij iedereen, niet alleen vanwege de kwaliteit van de materialen, maar ook omdat ze degenen zijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding en prestaties van alle padel rackets, in 2022 hebben we veel opties, vooral in de Adipower serie we zullen twee versies hebben, de EVA rubberen versie en de EVA SOFT-rubberen versie die comfortabeler is om te spelen, en waar Adidas het heeft gepresenteerd met die zorgvuldige esthetiek.

 • Controle : Metalbone Control, Adipower control 3.2, Adipower Lite control, Adipower Light 3.2 is het professionele Adidas padel racket dat de beste sensaties bij vrouwen veroorzaakt.
 • Vermogen : Een dipower 3.2, Metalbone 3.2 , Adidas Metalbone 3.2 Hard met hard rubber, Essnova Carbon 3.2, RX 300, Adipower Lite.
 • Goedkope Adidas padel rackets : RX 100, R X200, Drive 3.2, Match 3.2, Match Light 3.2. padel racketen aanbevolen voor degenen die minder onervaren zijn.
 • Adidas Metalbone wordt zowel in controle als aanval gepresenteerd en ze zijn het hoogste bereik, op deze manier dekken ze perfect elke behoefte van het meest veeleisende publiek, het is de padel racket die ALE GALAN draagt.
 • Adidas Green Padel is het racket dat zich het meest inzet voor het milieu. Als u het koopt, helpt u het milieu, aangezien het oppervlak is gemaakt van linnen materiaal van vlasvezels, volledig gerecycled materiaal.

Adidas Metalbone 2023 reeks

Het nieuwe assortiment Adidas Metalbone 2023 rackets is opgebouwd uit meerdere modellen, in alle mogelijke prijzen en kwaliteiten.

 • Metalbone 3.2: Het sterracket van de collectie, een racket met een goede punch en waarmee Ale Galán speelt.
 • Metalbone 3.2 Hard: Net als de vorige, maar met een hardere aanslag.
 • Metalbone 3.2 Controle: het zou de versie zijn voor spelers die van controle houden en een voortreffelijk balgevoel hebben, ideaal om achteraan op het veld te spelen.
 • Metalbone Green Padel : Met dezelfde eigenschappen als de originele versie, maar gemaakt met duurzame materialen zoals vlasvezel, goede baloutput, een grote sweetspot en vooral ook nog eens goed voor het milieu.
 • Metalbone Lite : De economische versie van de Metalbone, het verschil met de vorige is dat het oppervlak is gemaakt van glasvezel en daardoor beter bespeelbaar is.
 • Metalbone Woman Lite : Lichter in gewicht en met een vrouwelijke esthetiek, ideaal voor meisjes die op zoek zijn naar een damesracket van zeer goede kwaliteit, met een laag gewicht en veel comfort bij het slaan.
 • Metalbone Youth: Voor de jongsten verschijnt de juniorversie waarmee je het kinderpubliek zal bekoren.

Waarom kiezen voor een Adidas padel racket?

Als je het idee hebt om een Adidas padel racket te kopen, moet je weten dat All For Padel het bedrijf is achter dit bedrijf met een wereldwijde reputatie en grote wereldwijde erkenning.

Adidas padel rackets Meningen : Adidas kopen is een product kopen van de hoogste kwaliteit en met maximale kwaliteitscontroles, u hebt ook een garantie op al uw aankopen, zodat u in het geval van een probleem achter u een geweldig bedrijf hebt die zal kunnen reageren.

Beste Adidas padel rackets voor heren en dames

Het Adidas Adipower padel racket heeft samen met het Metalbone de voorkeur van de meeste spelers.

De Adidas damesrackets die in 2023 het meest opvallen, zijn nog steeds de Adidas Adipower Light 3.2, het racket waar Maritta Ortega dit seizoen mee speelt en het best verkochte Adidas damesracket.

Het typische damesmodel is de Adipower Light 3.2 gedragen door Martita Ortega , een van de best verkochte rackets en het meest gewaardeerd door vrouwen, het is het typische Adidas racket, een bestseller, die dit jaar ook bijpassende Adidas padelschoenen heeft.

Mogelijk omdat het het meest uitgebalanceerde padel racket is en met de beste slagsensaties, gedraagt het zich op een buitengewone manier zowel aan de onderkant van de baan als in de buurt van het net, heeft het uitzonderlijke afwerkingen en materialen, omdat het het Exoskeleton, carbon frame, ruw oppervlak en een afwerking die de beste spelers van de World Padel Tour waardig is.

De Adidas Adipower Woman Lite is een ander model dat er volledig op gericht is om vrouwen zich comfortabel te laten voelen op de baan, met een lagere prijs maar met een vergelijkbare balans.

Het nieuwste Adidas dames padel racket dat het in de collectie heeft voor die meiden die net beginnen is het Adidas Match Light, een initiatie padel racket, met veel power en met een lichter gewicht dan de rest van het medium/low level padel rackets.

Nieuws en aanbiedingen van Adidas padel rackets

Adidas presenteert al zijn noviteiten bijna altijd aan het eind van het jaar, dan worden de high-end rackets gelanceerd, dit betekent dat de winkels restanten van de huidige collectie kunnen hebben en wij aan het eind van het jaar aanbiedingen kunnen doen op Adidas padel rackets het seizoen.

De rest van de middenklasse initiatiecollectie verschijnt meestal in de eerste maanden van het jaar, na de kerstfestiviteiten.

Adidas Padel, technologie en innovatie

Het merk Adidas heeft de afgelopen jaren veel nieuwigheden gepresenteerd, vooral wat betreft de technologie die het toepast op zijn padelpadel rackets, dankzij zijn onderzoek wordt het beschouwd als het meest innovatieve padelbedrijf.

 • EVA SOFT PERFORMANCE , is het type rubber dat je op al je rackets draagt, met een zachte aanraking die uitstekend comfort biedt bij het slaan.
 • WEIGHT & BALANCE SYSTEM , zijn schroeven die de METALBONE, METALBONE CONTROL serie in het hart bevatten, waardoor we de balans van het blad kunnen wijzigen door het gewicht ervan te variëren.
 • CARBON ALUMINIZED , is een type koolstof gemengd met aluminium dat het blad meer stijfheid geeft, we krijgen meer kracht en duurzaamheid.
 • EXoskeleton: Deze technologie wordt toegepast op het racketframe, nabij het handvat, het zorgt voor meer stijfheid, het racket buigt minder en er wordt extra power bereikt.
Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 36,00 - € 372,00

Gewicht:

Gewicht: