Adidas padelschoenen

Adidas padelschoenen

Adidas padelschoenen werden na de Tweede Wereldoorlog vervaardigd en rustten het Duitse leger uit met het schoeisel dat nodig was voor oorlog. Padel schoenen blijven een van de nieuwe zakelijke gebieden waar Adidas zijn concurrentie wil gaan verblinden.

De Adidas padel en tennis 2022 schoenencollectie onderscheidt zich door zijn grip en grote flexibiliteit, en is een van de favoriete merken wereldwijd door de meeste spelers.

Filter

Adidas collectie racketschoenen 2022

De Adidas Padel-schoenencollectie voor 2022 en 2021 is al in onze winkel en brengt veel nieuwe functies, de Barricade Club-lijn is nog steeds een van de modellen die nog steeds te koop zijn dankzij de geweldige prijs en de kwaliteit van de constructie die ze hebben. , een eerste prijs voor schoenen om padel op topniveau te spelen.

Binnen de Barricade-serie is er een superieur assortiment zoals de Barricade Hi-tech of Boost , afgezien van de prijs is het belangrijkste verschil het constructiemateriaal, een meer ademend materiaal met meer flexibiliteit, daarnaast heeft Adidas een centrale versteviging in het schoeisel verwerkt, zodat dat de voet een betere grip krijgt en niet in de schoen beweegt. Een andere van de nieuwigheden van het jaar 2018 die we het leukst vinden, is het Asics Ubersonic 3 -model, passend bij de adidas padelrackets , voor ons is het onze favoriet, het is de enige die nauwelijks naden heeft en is gemaakt met een zeer ademende stof en met een zeer stedelijk ontwerp, omdat het meer lijkt op een schoen voor op straat dan voor het spelen van padel, maar we kunnen je verzekeren dat ze in korte tijd je favoriete Adidas-schoenen worden voor het spelen van padel. Boost-technologie is de demping die alle high-end padelmodellen van Adidas hebben, deze bevindt zich in de tussenzool en absorbeert perfect alle schokken die optreden bij sprongen, zodat je gewrichten worden beschermd en je veel langer kunt spelen. tijd.

Welke Adidas-racketschoenen voor dames kiezen?

Adidas heeft een grote voorliefde voor vrouwen dus het is niet verwonderlijk dat het exclusieve damespadelmodellen in zijn hele collectie heeft, de Barricade Club speelt een fundamentele rol bij Adidas, het is een eerste prijs waarmee elke vrouw de wereld van padel kan betreden tennis met alle zekerheid van het kopen van een model dat een geweldig ontwerp combineert met de voordelen van een geweldige schoen, als je ze ook in de Adidas padelracketassen bewaart, beter dan beter. Als we op zoek zijn naar meer flexibele materialen voor vrouwen, dan hebben we de Adizero-lijn of de exclusieve Stella McCarney-lijn met exclusieve ontwerpen die maar heel weinig vrouwen dragen, maar met een comfort dat de voorkeur heeft van het vrouwelijke publiek.

Waarom zijn de Adidas barricade racketschoenen de bestsellers voor heren?

De belangrijkste reden waarom de barricade het best verkochte model van Adidas Padel is, is vanwege de prijs die ze hebben samen met de kwaliteit, het volgt de karakteristieke lijn van Adidas door de drie karakteristieke strepen van het Adidas-logo op de zijkant te hebben, het is een model dat in twee versies is vervaardigd, een met een kleizool in de hele zool, en dan is er nog een versie met een mengsel van klei en allcourt-zolen, visgraatpatroon door de hele zool maar verandert de richting van de lijnen, samen met een draaipunt om sneller staand te draaien, is het draaipunt een functie die alleen in het hogere segment van andere merken wordt gevonden, dus u kunt begrijpen dat ze voor de prijs die ze hebben de goedkoopste zijn met de beste prijs-kwaliteitverhouding van Adidas.

Zijn adidas tennisschoenen hetzelfde als padel tennisschoenen?

Ons antwoord is JA, Adidas-schoenen zijn precies hetzelfde als die gebruikt worden om te tennissen , er is geen verschil, ze hebben hetzelfde gewicht, dezelfde kenmerken en soms hebben ze dezelfde naam. Waar we wel rekening mee moeten houden is de zool, de zool die gebruikt wordt om padel tennis te spelen is de gravel zool, de zool die de meeste grip heeft op de baan, dus moeten we op zoek naar Adidas schoenen met dit type zool, Vind je een tennismodel met een gravel zool dan zal het ook de moeite waard zijn om padel tennis te spelen, de gravel zool kan gravel of een gravel zool genoemd worden, als je hier rekening mee houdt gaat het je heel gemakkelijk af om uw Adidas-sport te kiezen om padel te spelen, ongeacht of deze aan u wordt verkocht door een padel- of tenniswinkel.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color