¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Babolat padel rackets

Babolat padel rackets

Koop de Babolat padel rackets uit onze volledige selectie van Babolat-producten, ontdek het hoge bereik met de integratie van 12k carbon en buitengewone speelbaarheid. Spelers zoals Rafa Nadal in tennis of Miguel Lamperti of de Alayeto-zussen zijn slechts enkele van de spelers die Babolat padel rackets dragen om hun officiële wedstrijden op de World Padel Tour te spelen.

Zoek en koop de beste seizoensaanbiedingen van Babolat, nu inclusief cadeaus en gratis verzending. Als je vragen hebt, bel ons dan en we zullen de beste optie voor jouw type spel aanbevelen.

Filter

Padel rackets van het merk Babolat

De catalogus van rackets is niet erg uitgebreid maar toch is het gelukt om een zeer complete collectie te maken die ideaal is voor elke padel speler, je hebt hele goedkope modellen onder de € 100 of de high-end die al volledig carbon hebben. fabricage dat in dit geval als het meer dan € 200 zijn vorige verkoop.

Volgens onze selectie en naar onze mening zijn de beste padel rackets in de collectie ongetwijfeld de Technical VIPer 2022 en de Air Viper 2022, modellen die carbon flex bevatten bij de vervaardiging van het frame, EVA-rubber met gemiddelde dichtheid en een spel dat zeer populair bij alle padelspelers. Deze modellen zijn in 2020 ontwikkeld met de hulp van Juan Lebron en zijn in 2020 geconsolideerd als een van de best verkochte modellen van het jaar.

Je hebt ook de Babolat padeltassencollectie die dezelfde lijn en cosmetica volgt als de hele collectie.

De rackets zijn ingedeeld in drie categorieën, voornamelijk op basis van het niveau van de speler en de kwaliteit van de constructiematerialen, de collectie is onderverdeeld in 3 categorieën, aangezien in Babolat in plaats van te classificeren op type spel het wordt gedaan door het spelersniveau, een powermodel hebben en een veelzijdiger model.

  • Concurrentie , er zouden de Technical Viper, Air Viper en Counter Viper zijn, ze worden gekenmerkt door het feit dat ze zijn gemaakt van 16k koolstof en anti-vibratietechnologie bevatten, 3D op het oppervlak voor een betere topspin.
  • Advanced Level , je vindt de Technical Veron, Air Veron, Counter veron, vergelijkbaar met de high-end maar gemaakt van carbon en glasvezel.
  • Initiatie , je zou de Vertuo-, Contact-, Reveal- en Storm-series vinden, het zijn goedkopere materialen zoals glasvezel en willen zo goedkoop mogelijk zijn.
  • We kunnen de padel rackets ook indelen op hun type spel als het voor u gemakkelijker is, natuurlijk voor middellange of hoge reeksen, aangezien de lage reeksen meestal veelzijdiger zijn.
  • Viper : Het is het TOP-assortiment van Babolat, bijvoorbeeld de Technical Viper of Air VIPer , die zouden die zijn met een hoog vermogen en balans, het verandert de hardheid van het rubber, dit is de best verkochte serie van het bedrijf en waar de beste technologieën worden gevonden. In 2021 verschijnen de Air Viper en Technical Viper power padel rackets met als enige verschil carbon, wat de Air Viper harder maakt. De Counter Viper die de veelzijdige zou zijn en degene die is gekozen voor spelers die op zoek zijn naar kracht en controle in gelijke delen.
  • Counter : Dit zijn de mid-range rackets van Babolat, het verschil met de VIPER-serie is de carbon die niet 12k is, net als de Viper-serie, Technical Veron, Aire Veron en Counter Veron.
  • Vertuo : Het verschilt van de rest doordat ze glasvezel hebben, dus de prijs is goedkoper, we zouden de Technical Vertuo, Air Vertuo en Counter Vertuo hebben.

Babolat produceert en ontwikkelt al meerdere jaren padelproducten en wordt een referentie in de productie van rackets, daarom heeft het al zijn ervaring en de beste technologieën vastgelegd. Momenteel vervaardigt Babolat padelschoenen van de hoogste kwaliteit en met innovatieve technologie, een van de favorieten van iedereen.

Babolat padel, het merk van de beste

Het bedrijf werd geboren in Frankrijk, rond het jaar 1875, de oprichter Pierre Babolat , begon met de productie van padel racketsnaren, met deze presentatie en met meer dan 120 jaar geschiedenis betrad Babolat de padel om al zijn ervaring naar de padel te brengen markt.

Babolat produceert en ontwikkelt al meerdere jaren padelproducten en wordt een referentie in de productie van rackets. Daarom heeft het al zijn ervaring en de beste technologieën vastgelegd.

Het is in 2010 wanneer Babolat Padel zijn eerste padelproducten begint te ontwerpen en op de markt te brengen, beetje bij beetje komt het op de markt en produceert het producten van hoge kwaliteit, totdat het de afgelopen jaren een van de belangrijkste sponsors van het padelcircuit is geworden. World Padel Tour , met de eerste officiële schoenen van het circuit.

In hun gelederen hebben ze Pete Sampras gehad, de enige speler die Wimbledon zeven keer heeft gewonnen en een record heeft van 14 Grand Slam-overwinningen. Carlos Moya of Rafael Nadal die geen introductie nodig hebben, zijn enkele van de nummer 1 die hij het Franse merk heeft laten vertegenwoordigen als officiële spelers van het merk op de tennisbanen.

Meer dan 100 jaar heeft de geschiedenis van Babolat en bijna 10 jaar geschiedenis in de wereld van padel , en onderscheidt zich boven de rest van de merken voor de marketing en distributie van unieke producten. Miguel Lamperti, de zussen Alayeto, Juan Lebrón, Jordi Muñoz, zijn slechts een voorbeeld van de geweldige spelers die het merk vertegenwoordigen op de padelbaan.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 8,00 - € 315,00

Gewicht:

Gewicht: