Babolat padel rackets

Babolat padel rackets

In 2024 brengt Babolat een collectie die de prestaties op de padelbaan herdefinieert. Met modellen die variëren in stijl en kenmerken, vindt elke speler zijn perfecte bondgenoot in ons assortiment van Babolat padel rackets. Van professionele spelers tot liefhebbers, Babolat's uitmuntendheid is voor iedereen bereikbaar.

Deze rackets zijn niet alleen sportuitrusting, ze zijn metgezellen op je weg naar de overwinning, en bieden een unieke combinatie van kracht, precisie en comfort.

Filter

Ontdek de Nieuwe Babolat Padelrackets 2024

Stap in het nieuwe tijdperk van padel met de Babolat Padel 2024 serie, waar elk Babolat padelracket een meesterwerk van innovatie en ontwerp is. Deze rackets zijn niet alleen sportuitrusting, ze zijn je partners op weg naar overwinning, en bieden een unieke combinatie van kracht, precisie en comfort.

Elk Babolat racket in onze 2024 collectie is zorgvuldig ontworpen om aan de eisen van de meest ambitieuze spelers te voldoen. Van het ontwerp tot de functionaliteit, elk model weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit en uitzonderlijke prestaties op de padelbaan.

  • Technical Viper Juan Lebrón 2024: De perfecte keuze voor degenen die het spel willen domineren met ongekende kracht. Dit racket, favoriet van Juan Lebrón, is ideaal voor spelers die van een agressief en beslissend spel houden.
  • Technical Veron Juan Lebrón 2024: Als je op zoek bent naar een balans tussen kracht en controle, dan is dit jouw model. Het innovatieve ontwerp stelt je in staat om met precisie en kracht te slaan, terwijl het comfort bij elke beweging behouden blijft.
  • Technical Vertuo Juan Lebrón: Voor de speler die techniek en strategie waardeert, biedt dit racket toegankelijke kracht en buitengewone precisie, wat zorgt voor een onberispelijke en strategische spelrichting.

De Babolat padelrackets zijn meer dan een keuze, ze zijn een symbool van kwaliteit en superioriteit in het spel. Met de Lebrón 2024 racket deel je de baan met het beste van padel, met modellen die de jaloezie zijn van de concurrentie en de keuze van professionals.

Waarom kiezen voor Babolat? Omdat elke slag telt en elk spel een kans is om te schitteren. Met Babolat voeg je je bij een legioen van kampioenen, uitgerust met het beste om elke wedstrijd te veroveren. Het is niet alleen padel spelen, het is spelen met het vertrouwen en de steun van een toonaangevend merk.

Padelrackets van het merk Babolat

Hoewel de racketcatalogus niet erg uitgebreid is, is het toch gelukt om een zeer complete collectie te creëren die ideaal is voor elke padelspeler, met zeer betaalbare modellen onder de 100€ of de hogere reeks die al koolstof in de gehele productie bevat, wat in dit geval meer dan 200€ kost.

In onze selectie en naar onze mening zouden de beste rackets van de collectie ongetwijfeld de Technical Viper 2023 en de Air Viper 2023 zijn, modellen die carbon flex in de frameproductie bevatten, EVA-schuim van gemiddelde dichtheid en een spelstijl die door alle padelspelers zeer gewaardeerd wordt. Deze modellen zijn in 2020 begonnen met productie met de hulp van Juan Lebron en hebben zich in 2023 gevestigd als een van de bestverkochte modellen van het jaar.

Daarnaast heb je ook toegang tot de collectie Babolat padel tassen die dezelfde lijn en esthetiek volgen als de gehele collectie.

De rackets worden ingedeeld in drie categorieën, voornamelijk gebaseerd op het niveau van de speler en de kwaliteit van de constructiematerialen, de collectie is verdeeld in 3 categorieën, aangezien Babolat niet classificeert op basis van speeltype, maar op het niveau van de speler, met een model voor kracht en een ander veelzijdiger model.

We kunnen de rackets ook classificeren op basis van hun speelstijl als dat eenvoudiger voor je is, natuurlijk voor de middelhoge en hoge reeksen, aangezien de lagere reeksen doorgaans veelzijdiger zijn.

  • Viper: Dit is de TOP-reeks van Babolat, bijvoorbeeld de Technical Viper of Air Viper, die kracht en hoge balans bieden, met verandering in de hardheid van het rubber, dit is de bestverkochte serie van het bedrijf en waar de beste technologieën te vinden zijn. Ook wordt de Technical Viper Juan Lebron geproduceerd, als een verbeterde versie van de Technical. In 2022 kwamen de Air Viper en Technical Viper rackets met kracht op de markt, het enige verschil is het koolstof dat meer hardheid geeft aan de Air Viper. De Counter Viper zou de veelzijdige zijn en de keuze voor spelers die zowel kracht als controle zoeken.
  • Counter: Dit zijn de middelhoge rackets van Babolat, het verschil met de VIPER-serie is dat het koolstof geen 12k is, net als bij de VIPER-serie zouden we hebben, Technical Veron, Air Veron en Counter Veron.
  • Vertuo: Het verschil met de rest is dat ze van glasvezel zijn gemaakt, wat de prijs goedkoper maakt, we zouden de Technical Vertuo, Air Vertuo en Counter Vertuo hebben.

Babolat produceert en ontwikkelt al jaren padelproducten en is een referentiepunt geworden in de productie van rackets, vandaar dat alle ervaring en de beste technologieën zijn geïntegreerd. Momenteel produceert Babolat Babolat padelschoenen van de hoogste kwaliteit en met innovatieve technologie, als een van de favorieten voor iedereen.

Babolat padel, het merk van de besten

Het merk werd opgericht in Frankrijk, rond het jaar 1875, door oprichter Pierre Babolat, die begon met het vervaardigen van tennisracketkoorden. Met deze achtergrond en meer dan 120 jaar geschiedenis, introduceerde Babolat zich in padel om al haar ervaring naar de padelmarkt te brengen.

Babolat produceert en ontwikkelt al jaren padelproducten en is een referentiepunt geworden in de productie van rackets, vandaar dat alle ervaring en de beste technologieën zijn geïntegreerd.

Het was in 2010 toen Babolat Padel begon met het ontwerpen en op de markt brengen van haar eerste padelproducten, geleidelijk aan de markt betredend en producten van hoge kwaliteit vervaardigend, tot deze laatste jaren toen het een van de belangrijkste sponsoren van de World Padel Tour werd, met de eerste officiële schoenen van het circuit.

Babolat heeft meer dan 100 jaar geschiedenis en bijna 10 jaar geschiedenis in de wereld van padel, zich onderscheidend van andere merken door de marketing en distributie van unieke producten. Miguel Lamperti, de zussen Alayeto, Juan Lebrón, Jordi Muñoz, zijn slechts enkele voorbeelden van de grote spelers die het merk vertegenwoordigen op de padelbanen.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 8,00 - € 315,00

Gewicht:

Gewicht: