Babolat Stima Energie 2023
  • Babolat Stima Energie 2023
  • Babolat Stima Energie 2023

Babolat Stima Energie 2023

PVP: € 240,00
€ 149,97
-38% Babolat
Babolat Stima Energy 2023 damesracket | Domineer de verdedigingshelft met dit Babolat-racket voor dames, een lichtgewicht model met geweldige controle waarmee je de bal kunt plaatsen en een veel comfortabelere touch hebt.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Stima Energy pade lracket

Geniet van de beste sensaties op de baan met de Dynamic Power-serie voor dames die Babolat in 2023 heeft ontwikkeld. Hierin vind je het Stima Energy padelracket in zwart en turkoois, een model dat opvalt door zijn beheersbaarheid aangezien het ongeveer 330 weegt. gram. Het biedt ook geweldige controle dankzij de rondere mal en de ingesloten balans.

Dankzij de constructie met carbon en glasvezel genereert het een meer elastische touch. Het bevat ook de nieuwe Micro Perf-technologie om de sweetspot en de ruwheid op de vlakken uit te breiden, wat de spin verbetert. Tot slot geniet je van een comfortabele slag dankzij het zwarte eva-rubber en het antivibratiesysteem en kun je het veiligheidskoord verwisselen met het Smart Buttcap-systeem.

Babolat Stima Energy zwart en turkoois, kenmerken

  • Meer elastische aanraking van de nieuwe Babolat Stima Energy dankzij de constructie met Carbon Flex.
  • Het presenteert een rondere vorm met een ingehouden balans.
  • Voortreffelijke aanraking met het nieuwe zwarte eva-rubber in de kern en het vibrasorb-systeem.
  • Perforaties in de meest rigide gebieden om het slagoppervlak uit te breiden.
  • Oppervlak met 3D Spin-technologie die de effecten vergroot.
  • Nieuw Smart Buttcap-ontwerp waarmee u de veiligheidslijn eenvoudig kunt verwijderen en vervangen.
  • Zeer handzaam aangezien het ongeveer 330 gram weegt.
  • Het behoort tot de Babolat Padel 2023 racketcatalogus voor meisjes.

Voor wie is het? Naar onze mening is het perfect voor sporters die meestal intensief spelen, omdat het een hoogwaardig racket is dat een geweldige controle over de bal biedt en gemakkelijk te hanteren is omdat het erg licht is.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de nieuwe Micro Perf-technologie is de sweet spot aanzienlijk verbreed, wat ons zal helpen ongedwongen fouten te verminderen. Het presenteert ook een heel cool ontwerp in zwart met details en een centraal turquoise logo, spectaculair!

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 333 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten