Transparant Dreampadel beschermer
  • Transparant Dreampadel beschermer
  • Transparant Dreampadel beschermer

Transparant Dreampadel beschermer

PVP: € 7,40
€ 5,74
-23% Dreampadel
transparant Dreampadel padelbeschermer | Maximale bescherming tegen stoten met deze transparante beschermer, een kwaliteitsaccessoire dat je helpt je padelracket in goede conditie te houden.
Schrijf een beoordeling

beschermend voor transparant Dreampadel racket

Voorkom onbedoelde schade aan je padel racket dankzij de nieuwe padelbeschermer Dreampadel 2022. De beschermer is ontworpen in een transparante kleur, dus hij past bij elk model padel racket omdat hij zeer discreet is. Het heeft ook een ruw oppervlak voor een betere bescherming, waardoor het een grote weerstand biedt tegen stoten tegen de grond of het glas.

Aan de andere kant is het vervaardigd met kwaliteit en vrij lichte materialen, dus het voegt geen overmatig gewicht toe aan de padel racket. Dankzij de afmetingen past het perfect in het bovenste gedeelte en we verzekeren u dat het zeer goed bestand is tegen het verstrijken van de tijd, omdat de lijmformule zeer resistent is.

beschermend Dreampadel transparante kleur, kenmerken

  • De transparante Dreampadel wordt verkocht in losse verpakkingen, 1 stuk.
  • Uitstekende weerstand dankzij de ruwe textuur.
  • Krachtige lijm die bestand is tegen gebruik zonder los te laten.
  • Het is vrij licht, ongeveer 10 gram.
  • Volledig transparant ontwerp dat de esthetiek niet verandert.
  • Nieuwe accessoires voor Dreampadel 2022 rackets

Voor wie is het? Voor elke jongen of meisje die zijn padel racket in goede staat wil houden, want het is een essentieel accessoire om het tijdens al je wedstrijden te beschermen, omdat het bestand is tegen stoten of toevallige schokken.

Waarom zal je het leuk vinden? Door een transparant design past hij namelijk perfect op elk padel racket, het maakt dus niet uit welk merk of design je hebt want de Dreampadel beschermer ziet er geweldig uit. Het biedt ook een grote duurzaamheid ondanks het gebruik en het verstrijken van de tijd.

Lees meer over het merk DREAMPADEL

Geniet van de hoogste kwaliteit met de nieuwe DreamPadel padel rackets, een van de jonge Spaanse merken die succesvol zijn in de sector. In haar nieuwe collectie heeft ze gekozen voor innovatieve technologieën en materialen die garant staan voor goede prestaties.

Ze bieden ook een breed scala aan modellen die zijn aangepast aan de behoeften van elke speler. Met de nieuwe Dreampadel-collectie heb je ongetwijfeld de beste kwaliteit in handen tegen uitzonderlijke prijzen.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten