Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Protector Enebe Massive Rojo
  • Protector Enebe Massive Rojo

Beschermer Enebe Massive Rojo

€ 5,95
NB
Padelbeschermer Enebe Massive Red | Verleng de levensduur van uw padel racket met deze Enebe rood-zwarte padelbeschermer, ontworpen met de juiste afmetingen voor elk frame en formaat

NB Massive Red padel racketbeschermer

Houd je racket in goede conditie met de rode NB Massive padel racketbeschermer uit de Enebe catalogus 2021. Het is een accessoire dat bescherming biedt tegen toevallige stoten of schokken en zo de kans op breuk verkleint

Het past zich aan elk frame aan en is zeer eenvoudig te installeren omdat het een high-fix lijm bevat. Bovendien heeft het een ruwe afwerking die de bescherming verhoogt en dankzij de hoogwaardige materialen gaat het langer mee in goede staat.

NB Massive rode padel racketbeschermer, kenmerken

  • Ruw oppervlakontwerp van de Enebe Massive Red 2021-beschermer.
  • Makkelijk te plaatsen dankzij de lijm.
  • Universele maat voor elk frame.
  • Individuele pakketten, slechts 1 eenheid.
  • Zeer licht, dus het voegt geen gewicht toe of verstoort de balans.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe Enebe Padel 2021 accessoires collectie.

Voor wie is het? Geschikt voor alle doelgroepen, of het nu jongens of meisjes zijn die hun padel racket willen beschermen tegen toevallige schokken, aangezien de enebe-beschermer een van de meest resistente is en heel gemakkelijk te plaatsen is.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij het nieuwe ontwerp past het zich aan elk racket aan, omdat het bij elk type frame past. Het heeft ook een rode en zwarte afwerking met grijze details en het logo van het merk in witte en Headletters.

Ontdek meer over het merk ENEBE PADEL

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten