¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Siux padel rackets

Siux padel rackets

SIUX padel rackets hebben zichzelf gevestigd als een van de bekendste merken voor alle racketspelers, de recente ondertekening in 2023 van Sanyo Guitierrez door Siux Padel heeft het merk in de topposities van de voorkeuren van de padelwereld geplaatst.

In onze online winkel kunt u alle Siux-modellen kopen tegen de beste prijs , productie en materialen van topkwaliteit om te genieten van de beste rackets van het moment op de baan. Siux heeft een van de grootste padelcollecties, bestaande uit meer dan 30 modellen, je kunt alle padel rackets in de Padel Zone krijgen.

Filter

Ontdek de racketcollectie Siux 2023

We hebben al alle Siux 2023 rackets, het nieuwe Sanyo Guiterrez racket, de Diablo Revolution II ligt in onze winkel, een racket van topniveau gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een veelzijdig racket met een geweldige balopbrengst. Maar dat is niet al het nieuws, we hebben ook andere modellen die erg in de smaak vallen.

Onder de best verkochte padel rackets van Siux Padel 2023 zullen we vooral die vinden die worden gedragen door Premier Padel- en World Padel Tour-spelers:

  • Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro , het sterracket van de 2023-collectie en waarmee de professionele speler van de World Padel Tour Sanyo speelt. Veelzijdig mes van 18k carbon, de bestseller van Siux.
  • Siux Electra ST2 Stupa Pro , de voortzetting van het spelersracket Frank Stuppa, gemaakt van zacht rubber, zachter voor betere sensaties en met 15k carbon constructie. Het onderscheidt zich van de rest door zijn geweldige 'sweet spot' en de geweldige speelbaarheid die het heeft.
  • Siux Spyder Revolution II , twee versies, een control en een attack, 12k carbon voor de control versie en 3k carbon voor de power versie.
  • Siux Fenix III , het racket van Javi Ruiz, een veelzijdig racket voor gevorderden met een zeer aangename touch.

Dit zouden de 4 rackets uit 2023 zijn waar de meeste vraag naar is, het zijn rackets voor alle soorten spelers, met de nieuwste Siux-technologieën en vooral met hoogwaardige materialen.

Siux het merkteken van de duivel

Het best verkochte model in de 10-jarige geschiedenis van het merk Siux is ongetwijfeld de Diablo- padel racket geweest, de evolutie kwam dit jaar met de Revolution II, in 2022 was het een verkoopsucces en tot nu toe is 2023 het nummer 1-model geworden .

Natuurlijk heeft Siux nog veel meer modellen die erg goed werken en erg geliefd zijn vanwege hun gevoel, zoals de Evoque 3, een racket met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor spelers van gemiddeld niveau, of Trilogy II 24k, het racket met die hij speelt. Paty LLaguno en dat heeft een mal die een lust is voor het blote oog, maar ook licht is en zich uitzonderlijk gedraagt op de baan.

Other Padel rackets Merken