Siux Electra Junior ST3 2024
  • Siux Electra Junior ST3 2024
  • Siux Electra Junior ST3 2024

Siux Electra Junior ST3 2024

PVP: € 70,00
€ 69,95
-1% Siux
Siux Electra JR ST3 109475-P | Met het Siux Electra Junior ST3 padel racket kunnen jonge spelers hun vaardigheden op de baan comfortabel en stijlvol ontwikkelen. Voel de kwaliteit van Siux!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het woensdag, 8 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Siux Electra Junior ST3 padelracket

Ontdek de Siux Electra Junior ST3 2024 padel racket, het perfecte padelracket voor jonge spelers die willen uitblinken op de baan. Met een ontwerp dat is aangepast aan groeiende handen en een unieke combinatie van kracht en controle, biedt dit racket een comfortabele en veilige grip bij elke slag, waardoor jonge spelers hun vaardigheden effectief kunnen ontwikkelen. Zijn hanteerbare gewicht en uitzonderlijke duurzaamheid maken het de ideale keuze voor het spel van jonge padel enthousiastelingen.

Met een kern van zacht EVA-schuim die een zachte en aangename aanraking biedt, past de Siux Electra JR ST3 gemakkelijk aan verschillende speelstijlen aan. Het ontwerp in zwart met gouden details en een glanzende afwerking geeft het een elegant en aantrekkelijk uiterlijk op de baan. Wacht niet langer om je spel te verbeteren en op te vallen op de padelbaan met dit hoogwaardige racket.

Kenmerken Siux Electra Junior ST3 2024 padel racket

  • Comfortabele en veilige grip voor de handen van jonge spelers, in groei.
  • Combineert kracht en controle door zijn druppelvorm met een gecentreerd balans voor effectief spel.
  • Hanteerbaar gewicht van 300-330 gram voor meer behendigheid.
  • Elastisch gevoel met de constructie in glasvezel.
  • Kern van zacht EVA-schuim voor een zachte en aangename aanraking.
  • Onderdeel van de Siux 2024 kinderracketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit model is specifiek ontworpen voor jonge sporters die padel willen leren en ervan willen genieten. Alle kenmerken zijn aangepast aan hun behoeften, dus het is een licht en zeer hanteerbaar racket waarmee elk hoekje van de baan kan worden gedomineerd.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult genieten van de Siux Electra Junior ST3 2024 omdat het je niet alleen in staat stelt om je spel comfortabel en met stijl te ontwikkelen, maar het biedt je ook uitzonderlijke prestaties en een aantrekkelijk ontwerp dat opvalt op de baan. Wacht niet langer en voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Siux

Siux is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatieve ontwerp en producten van hoge kwaliteit. Met een geschiedenis van ondersteuning van zowel professionele als amateur spelers, blijft Siux een betrouwbare keuze voor padelspelers over de hele wereld.

Opgericht met een passie voor padel, blijft Siux producten aanbieden die verwachtingen overtreffen en spelers helpen hun maximale potentieel op de padelbaan te bereiken. Wacht niet langer en voel het verschil!

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Gewicht: 310-330 gr. Profiel: 36 mm Speler: Kind Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten