Padel kleding

De padel kleding is geïnspireerd op de beste padelspelers ter wereld. De materialen zijn van topkwaliteit en de kledingstukken vallen op door hun huidige ontwerp. Bovendien hebben we buiten het seizoen de padelkit , zodat je jezelf kunt uitrusten als de echte kampioenen. Wij werken met de belangrijkste merken in de sector, Asics, Nox, Bullpadel, Enebe, Varlion, Drop Shot...

PADELUITRUSTING VOOR DE BESTE PRIJS

ESSENTILE PADEL SETS

Goedkope padel kleding van alle merken

Als je padel kleding online wilt kopen, heb je geluk want in onze winkel hebben we padel kleding voor de beste en goedkoopste prijs, altijd op zoek naar ontwerpen en merken zoals Head, Nox, Asics, Adidas. Het is belangrijk om te weten hoe u de kleding kiest om in de winter padel te spelen, aangezien het normaal gesproken lange kledingstukken zijn en een goede bescherming bieden tegen kou en guur weer.

Natuurlijk is het beter om goedkope Padelkläder in de uitverkoop te kiezen, aangezien de aanbiedingen die we aanbieden veel groter zijn dan in de rest van het jaar, als het voor een kind is, gebeurt hetzelfde, omdat we padel sportkleding meestal alleen kopen bij zeer punctueel en altijd op zoek naar de eerste prijs, het is belangrijk om te wennen aan het kopen van kwaliteitsproducten boven de prijs.

  • Asics
  • Babolat
  • Bullpadel
  • drop Shot
  • Adidas
  • Wilson
  • Nox padel
  • ster vrij

Officiële padelkits

De World Padel Tour-kleding is een van de handelsmerken die door Bullpadel zijn geregistreerd als officiële sponsor, hoewel je kits hebt om padel te spelen zonder de anagrammen van het circuit , als je ervoor kiest, heb je de mogelijkheid om gepersonaliseerde padel kleding te hebben met je naam of nummer, een optie die zowel clubs als teams de laatste jaren kiezen voor al hun spelers.

We houden ook van de optie om Nox padel kleding te kopen als een goede optie omdat het veel goedkoper is en omdat Miguel Lamperti het draagt, kan het zijn dat je de replica leuk vindt van deze speler die in 2019 en 2018 een verkoopsucces was en het heeft was een van de best verkochte kledingstukken.

Sale Sportkleding voor padel

Je hebt veel opties, van de toonaangevende merken en van verschillende kwaliteit, in zwart, wit, blauw, geel, elke kleur die je denkt te kunnen zoeken, we hebben het zeker, natuurlijk gloednieuw textiel, we verkopen geen tweedehands padel kleding om hygiënische redenen, al onze producten zijn nieuw.

Filter

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 100,00

Maat

Maat

Speler:

Speler:

Color

Color