Padel Nieuws

Ontdek het meest intieme deel van de wereld van paddle-tennis

Uitstekend nieuws
Belangrijkste vormen van padelrackets

Hoe zijn de vormen van de padel rackets

Ontdek de vormen van padelrackets en hoe ze je spel kunnen verbeteren. Vind de juiste padelracketvorm voor jou en verhoog je speelniveau op de baan.

13 | 03 | 2023
Al het nieuws
 • Vergelijking van Babolat Technical Viper vs Air Viper 2024

  Vergelijking van Babolat Technical Viper vs Air Viper 2024

  In het artikel van vandaag analyseren we de twee meest gewilde Babolat-rackets van elk seizoen. Ontworpen om kracht te leveren bij de slagen, vergelijken we de Technical Viper en de Air Viper, die opnieuw indruk maken op de 20×10 baan bij spelers met verschillende aanvallende profielen.

 • Vergelijking Nox AT10 18K vs AT10 Luxury Genius 18K van Agustín Tapia

  Vergelijking Nox AT10 18K vs AT10 Luxury Genius 18K van Agustín Tapia

  Het nieuwe racket van Agustín Tapia voor dit seizoen is opnieuw een bewonderd object onder padelliefhebbers dankzij het ongelooflijke ontwerp en de technologieën die het bevat. Daarom vergelijken we het met het model van vorig seizoen en analyseren we andere rackets in de AT10-lijn die erop lijken.

 • Beste padelrackets voor vrouwen van 2024: de meest aanbevolen

  Beste padelrackets voor vrouwen van 2024: de meest aanbevolen

  We analyseren de damespadelrackets die dit jaar 2024 het meest besproken worden op de banen, een jaar waarin damespadel een ongekende groei doormaakt. Ontdek de modellen die sterren als Alejandra Salazar, Paula Josemaría of Martita Ortega gebruiken!

 • Recensie Adipower Legend 2024: Analyse van Seba Nerone’s Adidas Racket

  Recensie Adipower Legend 2024: Analyse van Seba Nerone’s Adidas Racket

  We zijn terug op de blog om jullie nog een dag een recensie te brengen over een van de beste Adidas padel rackets van het huidige seizoen. De nieuwe Adipower Legend 2024 vertegenwoordigt het perfecte eerbetoon aan Seba Nerone, een van de beste spelers in de geschiedenis die nu nog steeds verbonden is aan professionele…

 • Lichte padelrackets van 2024: welke te kiezen?

  Lichte padelrackets van 2024: welke te kiezen?

  Bij Zona de Pádel presenteren we een lijst met lichte padelrackets die dit seizoen de beste prestaties leveren aan padelspelers. Ze vallen op door hun lage gewicht en zijn een geweldige keuze omdat ze spieroverbelasting en blessures zoals epicondylitis helpen voorkomen, dankzij hun hanteerbaarheid op de baan.

 • Wat zijn de beste ballen om padel te spelen?

  Wat zijn de beste ballen om padel te spelen?

  We besteden zoveel aandacht aan andere factoren dat we de padelbal vergeten. De kwaliteit en de staat bepalen het plezier, daarom presenteren we onze vergelijking van de beste padelballen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

 • Premier Padel, World Padel Tour en A1 Padel: Wat zijn de verschillen?

  Premier Padel, World Padel Tour en A1 Padel: Wat zijn de verschillen?

  In dit artikel ontcijferen we de verschillen tussen de drie professionele padelcircuits die de meeste volgers hebben en die een belangrijke inzet hebben gemaakt voor de internationalisering van padel. We bekijken hun oorsprong, de beste spelers die erin concurreren en waar je de wedstrijden live kunt bekijken.

 • Nieuwe Dunlop 2024 Padelrackets: Ontworpen voor Efficiënt Spel

  Nieuwe Dunlop 2024 Padelrackets: Ontworpen voor Efficiënt Spel

  We analyseren de nieuwe modellen die het Britse merk heeft ontworpen voor dit seizoen en we bekijken enkele van de rackets uit 2023 die momenteel worden gebruikt door topspelers zoals Ramiro Moyano of Teresa Navarro in Premier Padel.

 • Nieuwe Royal Padel 2024 padelrackets: kracht en duurzaamheid gegarandeerd

  Nieuwe Royal Padel 2024 padelrackets: kracht en duurzaamheid gegarandeerd

  Royal Padel, een van de pionierende padelmerken in Spanje, presenteert zijn nieuwe collectie rackets voor dit seizoen. Het ontwerp, de balans, de duurzaamheid, de kracht en de veiligheid om blessures te voorkomen, zijn de kwaliteiten die deze modellen onderscheiden, ontworpen voor verschillende soorten spelers.