¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Nox padel Tassen

Nox padel Tassen

Goedkope Nox padeltassen, koop online de beste padeltassen van het prestigieuze merk Nox om te gaan spelen, nieuwe 2019 modellen met de beste kwaliteit voor de goedkoopste prijs online.

De palletero's van het Nox-team vallen op door hun geweldige ontwerp en hun goedkope prijs, het zijn sporttassen die zo zijn ontworpen dat de speler naar het veld kan gaan met alle essentiële elementen om te spelen, padel racket, schoenen of andere accessoires passen er zonder problemen in je tas.Padel Tassen.

Filter

Nox 2022 padeltassencollectie beschikbaar!

Na het succes van de afgelopen seizoenen, met name 2020 en 2021, keert Nox in 2022 terug met een opgeladen geest en brengt een vernieuwing van de hele luxury professionele collectie en met name de Nox thermo ml10 Padel Tassen die in omvang verbetert en een van de grootste van de jaar 2021, zoals altijd vrij goedkoop voor het grote aantal functies dat het biedt. Of de beroemde trolley die hij heeft als reisproduct dat goed van pas kan komen.

We zouden hetzelfde model hebben in zijn versie voor vrouwen in fuchsia en witte kleuren, volledig gericht op het vrouwelijke publiek maar met dezelfde kenmerken als de versie voor mannen.

De Nox WPT Master-tassenerie is een van de favorieten geworden van liefhebbers van padel, vooral vanwege de grote capaciteit en het ontwerp in zwarte kleuren, de WPT Master-rugzak heeft hetzelfde succes als de paletteros, vooral omdat hij een van de grootste Nox-tassen is. rugzakken in de catalogus.

Als u nog steeds op zoek bent naar een goedkopere Nox-Padel Tassen, zou u de Team-serie hebben , die door de jaren heen is onderhouden dankzij de prijs, de gemiddelde grootte en de veelzijdigheid, hij is vervaardigd in de kleuren blauw, rood, champagne en groen.

Nox tassen en rugzakken

Nox is een van de gerenommeerde Spaanse merken in de wereld van padel. Het sponsort spelers van het formaat van Miguel Lamperti, Gemma Triay, Lucía Sainz, Franco Stupa en Ariana Sánchez, naast andere geweldige spelers op de World Padel Tour.

Gezien de grote vraag is het niet verwonderlijk dat dit merk padelproducten vervaardigt van de hoogste kwaliteit en eigenschappen zoals de Nox padel rackets .

Nox padelrugzakken zijn zeer belangrijke accessoires, omdat we dankzij hen alles kunnen dragen wat we nodig hebben om te spelen en alle accessoires en vooral het racket beschermen. Afhankelijk van onze behoefte is er een speciale tas voor ons, zoals grote tassen, tassen met verstelbare handvatten of de beroemde trolleys die Nox heeft voor op reis, maar ook kleine rugzakken om met net genoeg naar de padelbaan te gaan.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 18,00 - € 83,00

Merk

Merk