Padeltas Nox Pro Series marineblauwe 2023
  • Padeltas Nox Pro Series marineblauwe 2023
  • Padeltas Nox Pro Series marineblauwe 2023

Padeltas Nox Pro Series marineblauwe 2023

PVP: € 70,00
€ 61,95
-12% Nox
Padeltas Nox Pro Series marineblauwe medium 2023 |

Padeltas Nox Pro Series marineblauwe 2023

Ontdek de nieuwe collectie padel racketassen en -rugzakken van het merk Nox voor deze 2023. Je zult tassen van de beste kwaliteit in verschillende formaten kunnen vinden, zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je past. Koop de nieuwe Pro Series marineblauwe 2023 padel racketas, perfect voor wie op zoek is naar een compacte en ruime tas.

Wat de ruimte betreft, deze heeft een capaciteit voor twee padel rackets en is verdeeld in verschillende compartimenten met verschillende kenmerken. De compartimenten om de rackets op te bergen hebben thermische technologie om de rackets tegen hitte te beschermen, de ruimte voor de schoenen heeft stof die ventilatie vergemakkelijkt.

Padeltas Nox Pro Series 2023 in marineblauw, kenmerken

  • De Pro Series 2023 is ontworpen in een groot formaat.
  • Nox TermoTech-technologie die uw rackets beschermt tegen hitte.
  • Opening schoenenvak voor gemakkelijke toegang.
  • Inclusief een aparte tas om vuile kleding in op te bergen.
  • Het heeft een zijvak met een organizer voor je accessoires.
  • Mogelijkheid om twee padelrackets op te bergen.
  • Nox 2023 padelracketcatalogus.

Voor wie is het? Het is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een tas om hun rackets, sportkleding en accessoires gemakkelijk in te vervoeren zonder ruimte te kort te komen, aangezien je nog steeds ruimte hebt om water of blikjes ballen mee te nemen. Ook heb je een vak waar je gemakkelijk bij je mobiel of sleutels kunt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een zeer functioneel model is dat geweldig is om naar trainingen of wedstrijden te gaan en al je uitrusting in een compacte tas te dragen. Je kunt deze Padeltas ook als tas of als rugzak gebruiken dankzij de handvatten en de riemen om hem op de rug te hangen.

Lees meer over het merk NOX

Wacht niet langer en ontvang de producten die door de grote kampioenen worden gebruikt met Nox Padel en zijn nieuwe collectie. Miguel Lamperti, Agustín Tapia, Elena Ramirez of Vanesa Alonso zijn enkele van de WPT-spelers die samenwerken met het merk.

U kunt dus kiezen tussen padelrackets, kits, Padeltass en kwaliteitsaccessoires en tegen de beste prijzen om uw toernooien met succes te doorstaan. Vind wat je zoekt en geniet van onverslaanbare sensaties met nox.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten