¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Adidas padel tassen

Adidas padel tassen

Zoek in onze selectie Adidas padel tassen voor de tas die u zoekt om uw racket of accessoires te beschermen, zoals altijd tegen de beste prijs en met de meest succulente aanbiedingen op internet, de meest opvallende modellen zijn de Adipower racketassen voor hun bescherming, de Barricade vanwege zijn lichtheid en omdat hij erg groot is. Bovendien is dit model een van de bestsellers.

De kwaliteit van de Adidas tassen helpt je racket te beschermen tegen krassen, stoten of slecht weer, ze zijn de ideale aanvulling om de levensduur van ons padel-materiaal te verlengen.

We hebben ook padel-rugzakken als de ideale aanvulling om te gaan padel, met ergonomische ontwerpen om je lichaam te beschermen wanneer je naar de padelbaan reist.

Filter

Nieuwe Adidas 2022 padel tassencollectie

Binnen de collectie 2021 en 2020 waren er modellen die een bestseller waren, in 2019 verschijnen nieuwe producten die de vorige verbeteren, zoals altijd met gemakkelijk te reinigen stoffen, met capaciteit voor 2 of 3 mesjes en compartimenten voor tenminste schoenen, omdat er een paar zijn die je zakken voor sleutels draagt

  • Adidas Multigame padel racketas: De ctrl- en Attk-serie hebben plaatsgemaakt voor de 2.0-serie die de kleuren neemt waarin deze is vervaardigd, allemaal in zwart, maar bepaalde tekeningen in blauw, rood of geel veranderen.
  • Adidas Pro Tour padel racketas: Dit zijn de coolste en lichtste, nieuwe 2.0 collectie, ze hebben een kruisje waardoor ze een grotere capaciteit hebben, in grijs, groen en een damesversie in fuchsia.
  • Adidas Barricade padel racketas: Het assortiment tassen met de beste prijs-kwaliteitverhouding, omdat ze vrij groot zijn en dezelfde kwaliteit hebben als de vorige, maar met een meer klassiek ontwerp.
  • Adidas Carbon padel racketas: Het is een 2018-model, het wordt niet meer geproduceerd en wordt niet door het merk verkocht.
  • Adidas Control 2.0: Het is de goedkoopste serie in de collectie, de eerste prijs, ideaal om cadeau te geven of om een tas te hebben die bij de juiste past, het is gemaakt in zwart en geel en zwart en oranje.

Adidas tassen zijn een uitstekende optie als je op zoek bent naar een grote tas, van een bekend merk en van hoge kwaliteit. De Barricade Adidas padel racketas is vervangen door het Multigame-model, een bestseller die je zeker zal bevallen.

Goedkope Adidas Padeltassen

In onze Padel Zone winkel vind je een ruim assortiment Adidas padel racketassen . Een Adidas padeltas is een noodzakelijke padelaccessoire omdat we naast het beschermen van ons Adidas padel racket al onze apparatuur mee kunnen nemen naar de training.

Als je een padeltas wilt kopen, bieden we je verschillende maten, kwaliteiten en zelfs rugzakken, zodat je alles kunt opbergen wat je nodig hebt, van Adidas padel rackets en schoenen tot technische kleding, handdoeken en kleine voorwerpen die kwijt kunnen raken.

De fabrikanten van producten voor padel, zoals Adidas in dit geval, maken producten om padel te spelen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zet dit sportmerk onder de naam "Adidas Padel" zich in voor de laatste innovaties en verrassende designs.

Adidas padelrugzakken, capaciteit en comfort

We hebben al de nieuwe modellen Adidas padelrugzakken , zoals gebruikelijk in het Duitse merk, de serie Adidas Backpack Pro Tour 2.0-rugzakken is het juweel in de kroon, het belangrijkste kenmerk is dat ze groot en stijf zijn, dus al ons materiaal zal volledig beschermd zijn tegen schokken, dit model is ontworpen in de kleuren zwart en rood, zwart en blauw en zwart en grijs.

Natuurlijk, als je op zoek bent naar een goedkopere rugzak, zou je de Adidas Barricade padel-rugzakserie hebben, het belangrijkste voordeel van de vorige, naast de prijs, is dat ze erg licht zijn en veel zakken hebben.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 8,00 - € 79,00

Merk

Merk