Padelschoenen voor de beste prijs

Padelschoenen van de beste merken in onze online winkel om je favoriete sport te beoefenen met gratis verzending. Hier kun je padelschoenen kopen , van de nieuwste modellen gedragen door World Padel Tour-spelers tot geweldige deals waarmee je hoogwaardige padel-padelschoenen kunt krijgen.

Koop in onze winkel en in de uitverkoop van vorige seizoenen tegen de best mogelijke prijs, of zoek naar gratis verzending en het geschenk inbegrepen voor de meeste modellen van het seizoen 2022, als je vragen hebt over het kopen van je padelschoenen , bel ons dan telefonisch en we zullen je helpen u om het meest geschikte model voor uw type spel te kiezen.

Padelschoenen voor alle niveaus

Goedkope padel schoenen

 

Hoe padelschoenen voor heren kiezen?

Om padel te spelen zijn er verschillende soorten schoeisel, het belangrijkste verschil tussen alle is de zool, het is waar schoenenfabrikanten strijden om de beste samenstelling te produceren die de beste grip en de grootste duurzaamheid biedt, natuurlijk zullen goedkope padelschoenen hebben minder functies dan high-end.

Het tweede punt om rekening mee te houden is transpiratie , hoe meer transpiratie de schoen heeft, hoe beter je het ritme van het spel kunt weerstaan, en natuurlijk zal de voet aan het einde van het spel meer uitgerust zijn.

Een ander kenmerk waar we rekening mee moeten houden bij het kiezen van een heren padelschoen is demping , normaal gesproken hebben goedkope schoenen geen demping, of hebben ze alleen demping aan de achterkant. Als je een budget hebt, is het ideaal om een model te kiezen dat zowel voor als achter demping heeft.

We hoeven alleen het merk te kiezen dat we willen, we werken samen met de belangrijkste fabrikanten van padel schoenen:

 • Asics
 • Bullpadel
 • Adidas
 • Nee x
 • Head
 • k zwitserse

Elk van deze merken is een veilige gok, nu hoeven we naast de prijs alleen te zoeken naar het merk met de kenmerken die we zoeken.

Soorten zolen bij padelsporten

 • Met omnizool : het is een zool die niet meer veel wordt gebruikt bij padel, hij heeft weinig grip en verslijt zeer snel, toen padel in Spanje werd gespeeld, was het het meest gebruikte type zool, vandaag is het gebleven totaal achterhaald. Het wordt gekenmerkt door het feit dat het bestaat uit kleine stippen, het probleem is dat het zout dit type zool vernietigt door wrijving.
 • Met kleizool : het is de best verkochte zool , degene die iedereen tegenwoordig gebruikt, ze hebben een visgraatvorm, zoals de rimpelingen van de zee, de grip is erg goed en vooral de duurzaamheid is uitstekend, ze hebben nauwelijks last van slijtage door het zout van de padelbanen gebruiken vrijwel alle fabrikanten dit type zool. Dit soort sporten wordt ook gebruikt om te tennissen, het zijn gravelbanen die precies dezelfde zool hebben als padel schoenen, de meest bekende fabrikant voor de kwaliteit van hun zolen is ongetwijfeld Asics.
 • Met allcourt-zool : het is een gemengde zool , het lijkt erg op de klei- of visgraatzool, maar het bevat verschillende tekeningen in verschillende delen van de zool, ze hebben minder grip en het is voor een langzamer of minder agressief spel , het is het type zool dat we meestal aanbevelen voor oudere spelers of degenen die meer statische zijn, ook aanbevolen voor die spelers die soms graag op de baan glijden, Wilson, Adidas zijn enkele van de merken die dit type zolen hebben.

Welke demping bestaat er in padelschoenen?

Elk merk gebruikt zijn eigen technologieën op het gebied van demping, waarbij Asics een van de favorieten is van de meeste spelers op de World Padel Tour.

 • Geldemping : degene die door Asics wordt gebruikt, de schoenen uit het middensegment hebben een gel aan de achterkant en de duurdere schoenen hebben meestal zowel de voor- als de achterkant, het is een soort gel die in de tussenzool is verwerkt en de impact dempt mogelijke problemen in de gewrichten.
 • KPRSX : Het is de demping die Babolat heeft gekozen, het is een EVA-rubberen plaat die in het hielgedeelte wordt gestoken en absorptie-eigenschappen heeft.

Wat zijn de favoriete schoenen van padeltennissers?

Op de markt vindt u veel merken schoenen om padeltennis te spelen en vooral voor allerlei prijzen, voor ons zijn de beste padel schoenen die die lang meegaan, dat de zool weinig slijt en ook dat ze zeer comfortabel zijn , dat ze van binnen goed gepolsterd zijn en dat de voet vooral goed gefixeerd is om blessures te voorkomen.

Tegenwoordig kunnen we zeggen dat het beste merk in deze zin Asics is, het best verkopende merk en het merk dat de voorkeur heeft van alle padel-spelers, in mindere mate hebben we andere belangrijke merken zoals K-swiss en Adidas.

Als we een model zouden moeten uitlichten, zou dat de Asics Bela zijn, wat de beste zou zijn, op de voet gevolgd door Asics Gel Padel Lima, in plaats daarvan zouden we bij de Asics Gel blijven als we op zoek waren naar een model met een goede prijs-kwaliteitverhouding Padel Pro.

Welke zool is beter in padel schoenen?

De Clay-zool is de beste zool die er is om padel te spelen, elke padel schoen moet een klei-zool bevatten als we ten volle van padelspellen willen genieten, het heeft drie grote voordelen ten opzichte van de allcourt zool of de omni-zool

 • Langere duur , de kleizool gaat langer mee omdat het zout niet zo direct op het rubber inslaat en op deze manier is er minder slijtage.
 • Beter glijden , het is veel beter vanwege de opstelling en tekening van de zool, omdat het bij zijwaartse bewegingen beter glijdt en een sneller spel biedt.
 • Betere grip , het is in tegenspraak met het vorige voordeel, maar het is aangetoond dat de tekening ervoor zorgt dat het meer grip heeft op de padelbaan en dat we betere starts krijgen.
 • Intensief gebruik , omdat het langer meegaat, het is geschikt om elke dag te spelen en draagt heel weinig, over het algemeen breekt een padelschoen op de gebieden waar meer wrijving is of het wreefgebied, in het verleden stierven alle schoenen door de zool, omdat ze geen zolen meer hadden en moesten worden weggegooid.
Filter

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color