Polsbandjes

Polsbandjes

Polsbandjes voor de beste prijs en in de uitverkoop, zoek de polsband die het beste bij je pols past tussen alle beschikbare. We hebben alle merken, of het nu voor tennis of padel tennis is, we zullen ze zeker hebben in alle mogelijke kleuren, zwart, rood, oranje, wit, blauw of welke kleur dan ook, Head , Varlion, Asics, Drop Shot, Adidas polsbandjes worden verkocht in pakketten van 2 eenheden.

Het is belangrijk dat als we padelpolsbandjes willen kopen , we rekening houden met de kleur, aangezien lichte kleuren na verloop van tijd vuil worden, dus we zullen ze vaak moeten wassen, aan de andere kant zijn donkere kleuren beter bestand tegen zweetvlekken.

Filter

Sportpolsbandjes voor padel en tennis

De kenmerken van de polsbandjes tussen de verschillende merken lijken erg op elkaar, de meeste zijn gemaakt van badstof, een zeer zachte stof die makkelijk te wassen is, het is ideaal zodat de hand niet gaat zweten of om de pijn die soms veroorzaakt wordt door tendinitis te voorkomen.

  • Bullpadel-polsbandjes zijn momenteel een van de favorieten, vooral omdat ze de World Padel Tour-logo's bevatten, in blauw en geel, groen en marineblauw of in roze en fuchsia als je een vrouw bent.
  • Asics polsbandjes, normaal gesproken zijn de kleuren van dit merk wat neutraler, aangezien ze in zwart en wit zijn gemaakt.
  • Adidas polsbandjes, nog een van de merken die een zeer uitgebreide catalogus hebben, in dit merk vind je ze in alle mogelijke kleuren.
  • Nox-polsband, mogelijk een van de best verkochte modellen, vooral voor zijn prijs, omdat hij groot is en omdat ze zijn gemaakt in kleuren die erg populair zijn, zwart, rood, oranje, fuchsia, zijn het de favoriete kleuren en topverkopers.

Het is het beste om een polsbandje te kopen dat je leuk vindt vanwege het ontwerp en de kleur, de rest zal erg op elkaar lijken.

Other Padel Accessoires Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 2,00 - € 15,00

Merk

Merk