Head Padel Tassen

Head Padel Tassen

In Zona de Padel vind je de beste head Padel Tassen om alles mee te nemen wat je nodig hebt om padel tennis te spelen en dat je niets hoeft te missen. Headbags zijn ontworpen om onze hele uitrusting te vervoeren en vooral, dankzij de verschillende compartimenten, kunnen we vuile kleding en je Head Padel racket apart vervoeren.

Als officiële distributeur heb je de modellen van de nieuwe 2021-collectie, Head staat bekend om zijn toonaangevende en gedurfde ontwerpen die betoveren.

Selectie padeltassen en rugzakken Head 2022

Filter

Goedkope en grote Head padeltassen

De ster Head padel racketas van de collectie in 2021 en 2020 was de Monstercombi, de padeltas waarmee Sanyo Gutiérrez de officiële WPT-wedstrijden heeft gespeeld, het nieuwe ontwerp is vervaardigd in zwarte en grijze kleuren.

Head padeltassen zijn essentiële accessoires als we onze rackets willen beschermen en alles willen meenemen wat we nodig hebben voor padeltraining en wedstrijden, ontwikkeld met de verwachtingen van de meest veeleisende spelers.

Het model Tour Team Monstercombi is de grootste padel racketas die je bij firma Head kunt kopen , met vakken voor schoenen en een zijvak met thermosfunctie heb je modellen van voorgaande seizoenen in de aanbieding.

Head padel rugzakken, de beste optie

Head padelrugzakken worden zonder twijfel zeer gewaardeerd door spelers, omdat het zeer goedkope modellen zijn met een uitstekende kwaliteit. De rugzak van Sanyo is daar het bewijs van, aangezien hij elementen in imitatieleer biedt met een stof die gemakkelijk kan worden gewassen, zouden we het als een palettero-rugzak kunnen beschouwen vanwege zijn grote veelzijdigheid.

Als je op zoek bent naar een goedkope Head rugzak , heb je ook hele goede opties zoals de elite-rugzak of de Tour-teamrugzak, modellen die voor de eerste prijs zijn en uitstekende afwerkingen hebben, ideaal als zomertas of om net genoeg mee te nemen het spoor.

  • Tour Team: Het is degene met de meeste opties, in rood en blauw, drie verschillende kleuren voor een super scherpe prijs.
  • Elite Backpack: De zwart-witte van Sanyo, en de geel-grijze die het in 2021 heel goed doet.
  • Head Core Backpack: een model geërfd van tennis dankzij het succes dat het heeft gehad, je kunt het in verschillende kleuren kopen en het is de goedkoopste Headrugzak.

De beste padel tassen van het merk Head van het jaar

Zonder twijfel is het model dat alle spelers willen kopen en de best verkochte Head padel racketas de Alpha Sanyo Monstercombi, een model ontworpen met kunstleer en stof met een grote capaciteit.

Het heeft 3 zakken, een thermosfunctie om het racket op te bergen en een exclusief gedeelte om de schoenen op te bergen, kenmerken die deze racketas het meest gewild maken, en vooral het helpt veel dat de speler momenteel nummer 1 in de ranglijst is.

  • Alpha Sanyo Monstercombi: De opties die dit model biedt zijn eindeloos, namelijk degene met de meeste capaciteit, in het wit, en hierboven beschreven, de Delta Bela in het zwart en dan hebben we opties, in zwart, blauw en eindeloze kleuren.
  • Core padel Combi: De goedkoopste zonder twijfel, in gele, blauwe en rode kleuren, zonder twijfel is de prijs de beste die deze modellen hebben voor een gemiddelde capaciteit.
  • Elite Padel Supercombi: Waar voor je geld is ieders favoriet, goede prijs, goede capaciteit en een heel cool ontwerp.
  • Head Delta Sport padeltas : met een totaal ander ontwerp, vierkante vorm en opening aan de bovenkant, valt het op omdat het heel gemakkelijk toegankelijk is, en het heeft de klassieke vorm van een sporttas, met de mogelijkheid om een Head rugzakPadel Tassen te worden , bij opnemen gevoerde handgrepen op de rug.

Nu hoef je alleen maar degene te kiezen waarvan je denkt dat het de beste is Head paletteero, afhankelijk van je budget heb je verschillende opties, je moet het gewoon goed doen.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 17,00 - € 100,00

Merk

Merk