Padeltas Head

Padeltas Head

In Zona de Padel vind je de beste head Padel Tassen om alles mee te nemen wat je nodig hebt om padel tennis te spelen en dat je niets hoeft te missen. Headbags zijn ontworpen om onze hele uitrusting te vervoeren en vooral, dankzij de verschillende compartimenten, kunnen we vuile kleding en je Head Padel racket apart vervoeren.

Als officiële distributeur heb je de modellen van de nieuwe 2021-collectie, Head staat bekend om zijn toonaangevende en gedurfde ontwerpen die betoveren.

Filter

Head Padel Racket Tassen, Goedkoop en Groot

De Head padeltas ster van de collectie in 2023 en 2022 was de Monstercombi, de rackettas waarmee Sanyo Gutiérrez de officiële WPT-wedstrijden heeft gespeeld, het nieuwe ontwerp is uitgevoerd in zwart en grijs.

De Head padel tas is een onmisbare accessoire als we onze rackets willen beschermen en alles wat we nodig hebben voor de trainingen en padel wedstrijden willen meenemen, ontwikkeld met de verwachtingen van de meest veeleisende spelers.

Het Tour Team Monstercombi model is de grootste padel tas die je van het merk Head kunt kopen, het past bij de Head padel rackets en de Head Padel schoenen... Het heeft compartimenten voor schoenen en een zijvak met thermische functie, je hebt modellen van vorige seizoenen in de aanbieding.

Head Padel Rugzakken, de beste optie

Zonder twijfel zijn de Head padel rugzakken zeer gewaardeerd door de spelers, omdat het zeer economische modellen zijn met een uitstekende kwaliteit. De rugzak van Sanyo is hiervan een bewijs, omdat het elementen in kunstleer met een stof die gemakkelijk gewassen kan worden biedt, we zouden het als een racket-rugzak kunnen beschouwen vanwege zijn grote veelzijdigheid.

Als je op zoek bent naar een goedkope Head rugzak, heb je ook zeer goede opties zoals de Elite rugzak of de Tour team rugzak, modellen die zich bevinden als eerste prijs en met een uitstekende afwerking, ideaal als zomertas of om precies genoeg mee te nemen naar de baan.

  • Tour Team: Dit is degene waar je de meeste opties hebt, in rood en blauw, drie verschillende kleuren tegen een zeer concurrerende prijs.
  • Elite Backpack: De witte en zwarte van Sanyo, en de gele en grijze die het heel goed doet in 2021.
  • Head Core Backpack: een model geërfd van tennis dankzij het succes dat het heeft gehad, je kunt het kopen in verschillende kleuren en het is de goedkoopste rugzak van Head.

De beste padeltas van het merk Head van het jaar

Zonder twijfel is het model dat alle spelers willen kopen en de best verkochte van de Head padeltassen de Alpha Sanyo Monstercombi, een model ontworpen met een imitatie van leer en stof die een grote capaciteit heeft.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 11,00 - € 108,00

Merk

Merk