Head backpack Pro Backpack 28L Marineblauw 2024
  • Head backpack Pro Backpack 28L Marineblauw 2024
  • Head backpack Pro Backpack 28L Marineblauw 2024

Head backpack Pro Backpack 28L Marineblauw 2024

PVP: € 80,00
€ 71,95
-11% Head Padel
Head Pro Backpack 28L Marineblauw | De Rugzak Head Pro Backpack 28L Marineblauw 2024 combineert stedelijke stijl met functionaliteit voor je padelwedstrijden. Wacht niet langer en voel het verschil!

Head backpack Pro Backpack 28L Marineblauw 2024

Ontdek de Rugzak Head Pro Backpack 28L Marineblauw 2024, een essentieel accessoire voor elke padelspeler. Met een modern en stedelijk ontwerp, is deze rugzak perfect om alles wat je nodig hebt stijlvol en comfortabel naar het padelveld te dragen.

Deze rugzak valt niet alleen op door zijn actuele esthetiek, maar ook door zijn functionaliteit en kwaliteit. Ideaal voor spelers die hun uitrusting willen beschermen en gemakkelijk en elegant willen organiseren.

Kenmerken van de Head Pro Backpack 28L Marineblauw

  • Optimale afmetingen van 30 x 48 x 25 cm voor praktische en comfortabele opslag.
  • Hoofdvak toegankelijk vanaf de bovenkant en de voorkant, wat het in- en uitnemen van objecten vergemakkelijkt.
  • Binnenvoering met padding voor bescherming van padelrackets, laptops of tablets.
  • Hedendaags ontwerp in marineblauw, met een vierkant en stedelijk formaat.
  • Verstelbare en gewatteerde banden voor een comfortabele en persoonlijke pasvorm.
  • Onderdeel van de Head 2024 collectie voor padeltassen.

Voor wie is het bedoeld?

Deze rugzak is ideaal voor padelspelers die een compacte en elegante oplossing zoeken om hun racket en accessoires te vervoeren. Het ontwerp en de kenmerken maken het perfect voor zowel op de baan als voor het stadsleven.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult van de Head Pro Backpack 28L houden vanwege de combinatie van modern design, functionaliteit en hoogwaardige materialen. De marineblauwe stijl is perfect om met elke outfit te combineren, waardoor het ideaal is voor spelers die op zoek zijn naar stijl en efficiëntie.

Meer ontdekken over het merk Head

Head is een merk dat in de sportwereld erkend is voor zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Gespecialiseerd in sportuitrusting, is Head een vertrouwd merk geweest voor atleten over de hele wereld, en biedt producten die de prestaties en spelervaring verbeteren.

Door te kiezen voor een Head rugzak, sluit je je aan bij een lange geschiedenis van sportieve excellentie, waarbij elk product een weerspiegeling is van toewijding en passie voor sport.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten