Head Pro lichtgroen Padel Rugzak
  • Head Pro lichtgroen Padel Rugzak
  • Head Pro lichtgroen Padel Rugzak

Head Pro lichtgroen Padel Rugzak

PVP: € 90,00
€ 81,95
-9% Head Padel
Head Pro Backpack lichtgroene padelrugzak | Als jij een van degenen bent die niet veel materiaal meeneemt naar training, brengt het merk Head de Pro-rugzak met de perfecte maat om de benodigdheden mee te nemen
Schrijf een beoordeling

Bolsa Head Pro padel rugzak 2023

Wil je al je materialen comfortabel vervoeren, dan brengt het merk Head de nieuwe 2023 collectie tassen en rugzakken waar je kunt kiezen uit een groot aantal designs en maten. Koop de Pro-rugzak die is ontworpen in lichtgroen met zwarte details.

Wat betreft de ruimte, het heeft een zak aan de achterkant in het achterste gedeelte, zodat je je racket kunt opbergen en het is zeer goed beschermd. Daarnaast heeft hij ook een Headvak zodat je er je schoenen, accessoires of padelkleding in kwijt kunt.

Pro-rugzak in lichtgroen, kenmerken

  • De Pro rugzak heeft een inhoud van 30 liter.
  • Resistente materialen om slijtage te voorkomen.
  • Gevoerde en verstelbare handgrepen om hem comfortabel te vervoeren.
  • Onafhankelijke ruimte om uw padelracket op te bergen.
  • Groot Headvak om al je materialen in op te bergen.
  • Lichtgroen design met zwarte details.
  • Nieuwe catalogus van Head Padel 2023 padel racketassen en -rugzakken.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die alleen dragen wat nodig is, waarvoor ze een rugzak nodig hebben die gemakkelijk van de ene plaats naar de andere te dragen is en die niet te groot of te zwaar is.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden vanwege het lichtgroene ontwerp met zwarte details, perfect om te dragen met al je kleding. Bovendien kun je hem dankzij het ontwerp ook gebruiken om naar je werk of naar de universiteit te gaan, je zult het geweldig vinden!

Lees meer over het merk HEAD

Geniet van de beste prestaties op het veld met Head Sport, een van de merken waar de meeste spelers de voorkeur aan geven. En het is dat het een breed scala aan producten biedt tegen de beste prijs, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij u past.

Professionele spelers van het niveau van Sanyo Gutierrez, Arturo Coello, Tamara Icardo of Ari Sánchez vertegenwoordigen het bedrijf op de banen van de World Padel Tour. Dit seizoen zult u dol zijn op hun nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen Ontdek ze in onze online winkel!

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten