Head Padeltas Tour Padel Bag L lila groen 2024
  • Head Padeltas Tour Padel Bag L lila groen 2024
  • Head Padeltas Tour Padel Bag L lila groen 2024

Head Padeltas Tour Padel Bag L lila groen 2024

PVP: € 100,00
€ 74,96
-26% Head Padel
Head Tour Padel Bag L lila groen | Herdefinieer je uitrusting met de Head Tour Padel Tas L in fluorescerend oranje. Organisatie, stijl en bescherming in elk detail. Verken nu de innovatie van Head!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Head racketbag Tour Padel Bag L lila groen 2024

Maak kennis met de Head Tour Padel Bag L in lila groen 2024, een meesterwerk van design en functionaliteit voor padel enthousiastelingen. Deze tas, gepresenteerd in een verfijnd lila groen esthetiek, herdefinieert comfort en opslagcapaciteit voor de moderne speler. Het vernieuwde ontwerp omvat geavanceerde padding voor extra bescherming en ergonomische handvatten voor moeiteloos vervoer.

Val op de baan op met een tas die tot zeven rackets in drie ruime compartimenten kan bevatten, waarvan één is uitgerust met Head's innovatieve CCT+ technologie om je uitrusting te beschermen tegen extreme omstandigheden. De speciale ruimte voor schoenen en meerdere zakken met rits zorgen voor een onberispelijke organisatie van je spullen, terwijl het rugzak-type draagsysteem een comfortabel en praktisch transport belooft.

Kenmerken Head Tour Padel Bag L lila groen 2024

  • Vernieuwde constructie die stabiliteit en superieure organisatie biedt.
  • Ruime capaciteit met compartimenten voor zeven rackets, inclusief één met CCT+.
  • Gespecialiseerde ruimte voor het opbergen van schoenen en essentiële accessoires.
  • Ontwerpdetails die functionaliteit combineren met een hedendaagse stijl.
  • Toewijding aan duurzaamheid door het gebruik van gerecyclede materialen.
  • Onderdeel van de innovatieve 2024 collectie van padelaccessoires van Head.

Voor wie is het bedoeld?

Perfect voor padelspelers die deelnemen aan competities of voor plezier spelen en uitzonderlijke opslag zoeken zonder esthetiek op te offeren. Het is de juiste keuze voor degenen die innovatie en efficiëntie in hun uitrusting waarderen.

Waarom zal het je bevallen?

Kies de Head Tour Padel Bag L voor zijn unieke fusie van geavanceerd ontwerp en praktische kenmerken. Deze accessoire verhoogt niet alleen je comfort en stijl op de baan, maar beschermt ook je uitrusting met de grootste efficiëntie.

Ontdek meer over het merk Head

Head onderscheidt zich op de padelmarkt door zijn onwrikbare toewijding aan kwaliteit en innovatie. Erkend voor het ontwikkelen van producten die de prestaties van spelers verhogen, blijft Head het vertrouwde merk voor atleten op zoek naar uitmuntendheid.

Door voor Head te kiezen, sluit je je aan bij een elite van spelers die de voorkeur geven aan cutting-edge uitrusting. Elk item, van rackets tot accessoires zoals de tas, is ontworpen om je sportprestaties te maximaliseren.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2024
Onze beste producten