Padeltas Head Pro Padel Bag L Marineblauw 2024
  • Padeltas Head Pro Padel Bag L Marineblauw 2024
  • Padeltas Head Pro Padel Bag L Marineblauw 2024

Padeltas Head Pro Padel Bag L Marineblauw 2024

PVP: € 120,00
€ 98,96
-18% Head Padel
Head Pro Padel Bag L Marineblauw | Maximaliseer je prestaties met de Head Pro Padel Bag L Marineblauw 2024. Ruime opbergruimte, elegant ontwerp en superieure bescherming voor je uitrusting. Ontdek het comfort en de efficiëntie in elke wedstrijd!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Head racketbag Pro Padel Bag L Marineblauw 2024

Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met de Head Pro Padel Bag L Marineblauw 2024. Deze padeltas, ontworpen voor de meest veeleisende padelspelers, biedt niet alleen een modern ontwerp maar ook een vlekkeloze organisatie voor al je uitrusting.

Met zijn ruime opbergruimte en innovatieve technologie biedt deze marineblauwe padeltas gespecialiseerde compartimenten, inclusief een thermisch controle systeem voor je rackets, zodat ze altijd beschermd zijn en klaar voor het spel.

Kenmerken van de Head Pro Padel Bag L Marineblauw

  • Ruimte en bescherming voor vier rackets, met een isothermisch compartiment om ze in optimale conditie te houden.
  • Afmetingen van 60x29x41,5 cm en een volume van 45 liter, perfect voor het opbergen van al je padelmaterialen.
  • Een actueel en premium ontwerp, dat een elegante en moderne stijl biedt.
  • Verschillende compartimenten, waaronder een hoofdvak en een specifiek vak voor schoenen, plus twee extra externe vakken voor de rackets.
  • Draagsysteem aanpasbaar als rugzak, voor comfortabel vervoer naar je wedstrijden en trainingen.
  • Onderdeel van de Head 2024 padeltas collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Head Pro Padel Bag L Marineblauw is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een ruime tas met een actueel ontwerp. Perfect voor diegenen die hun uitrusting stijlvol en efficiënt naar elke wedstrijd of training willen dragen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult van deze padeltas houden vanwege zijn vermogen om al je padelmaterialen georganiseerd en beschermd te houden. Het ontwerp in marineblauw met kwaliteitsdetails en de functionaliteit maken het een uitzonderlijke keuze voor elke serieuze padelspeler.

Ontdek meer over het merk Head

Head wordt wereldwijd erkend om zijn innovatie en kwaliteit in de sportwereld. Dit merk is een vertrouwde keuze voor atleten over de hele wereld geweest, dankzij hun focus op het verbeteren van prestaties en de spelerservaring.

Met een constante toewijding aan innovatie blijft Head de markt leiden met producten zoals de Pro Padel Bag L, voldoend aan de behoeften van de meest veeleisende en gepassioneerde padelspelers.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten