Padel racket beschermers

Padel racket beschermers

De racketbeschermers zullen ons beschermen tegen de slagen die we kunnen produceren met het racket aan de muur of glas afgeleid van het spel, het is een essentieel element als we de levensduur van ons padelracket willen verlengen.

Filter

Padel racket beschermers

  • Padel Headbeschermer: Over het algemeen zijn ze transparant en dun, het beschermt ons tegen krassen en stoten, beter bekend als Anti Shock.
  • Adidas padel racketbeschermer: ze lijken erg op de vorige, met een grotere dikte omdat ze van siliconen zijn gemaakt.
  • Bullpadel-bladbeschermers: Ze zijn meestal van carbon of zwart, ze hebben een goede bescherming. Dit jaar hebben ze beschermers uitgebracht waarmee de balans van hun padel rackets kan worden gevarieerd.
  • Transparante racketbeschermers, het zijn beschermers die geen achtergrondkleur hebben zodat ze de cosmetica van het racket respecteren en met alle racketmerken te gebruiken zijn.

In onze online winkel kunt u uw padel racketbeschermer van de beste merken in de uitverkoop en goedkoop vinden, we werken samen met Head, Asics, Adidas, Black Crown, Bullpadel en Dunlop, ze vervaardigen allemaal hun padel racketbeschermer gemaakt van siliconen en in sommige gevallen carbon, dit materiaal is meer weerstand en biedt betere bescherming. Het enige nadeel is dat het niet transparant is waardoor het waarschijnlijk niet past bij het originele ontwerp, Nox maakt transparante beschermers.

Helaas hebben wij geen custom padel racket beschermers te koop, wij verkopen alleen topmerken.

Other Padel Accessoires Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 2,00 - € 83,00

Merk

Merk