Padelbeschermers Dunlop zwart 3 stuks
  • Padelbeschermers Dunlop zwart 3 stuks

Padelbeschermers Dunlop zwart 3 stuks

PVP: € 9,00
€ 6,95
-23% Dunlop Padel
Padelbeschermers Dunlop zwart 3 stuks | Dat uw racket geen schade oploopt met het pakket van drie stuks Dunlop-beschermers, een zeer resistente aanvulling die breuk in het racket helpt voorkomen

Padelbeschermers Dunlop zwarte 3 stuks

Bescherm je racket terwijl je padel speelt met de nieuwe kenmerkende Dunlop-beschermer die het racket helpt beschermen tegen mogelijke klappen terwijl je padel speelt. Koop het nieuwe pakket beschermers waar er drie eenheden zijn om in verschillende van je padel rackets te gebruiken of om je huidige padel racket te vernieuwen.

De plaatsing is heel eenvoudig, omdat je gewoon de verzegeling van de achterkant hoeft te verwijderen en deze voorzichtig in het frame van het racket moet plaatsen. Aan de andere kant zijn ze zeer resistent dankzij de gebruikte materialen, zodat u ze lange tijd niet hoeft te vervangen.

Set van 3 Dunlop-beschermers in zwart, kenmerken

  • Het Dunlop-beschermerpakket bevat in totaal drie eenheden.
  • De plaatsing is heel eenvoudig, dus het kost niet veel tijd.
  • Van grote weerstand zodat het geen kwaliteit verliest.
  • Helpt door het framegebied te beschermen om breuk te voorkomen.
  • Ontwerp in zwart met witte letters.
  • Nieuwe accessoires voor Dunlop 2023 padelrackets.

Voor wie is het? Het is een perfecte aanvulling voor mensen die hun racket graag willen beschermen, want als het eenmaal aan is, helpt het voorkomen dat er breuken ontstaan op de gezichten of in het frame als gevolg van stoten met glas tijdens het padel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat dit model wordt verkocht in een verpakking van drie stuks die je in je mesjes kunt stoppen of kunt bewaren om ze te vervangen als de andere al zijn functie heeft verloren. Bovendien zorgt het zwarte ontwerp met witte details ervoor dat je het gemakkelijk kunt combineren met je racket.

Ontdek meer over het merk ROYAL PADEL

We analyseren de nieuwe catalogus van Royal Padel, een van de merken met de meeste ervaring in de sector. Dit seizoen presenteert het nieuwe technologieën en materialen in zijn nieuwe collectie padelrackets, tenues, tassen en accessoires die zich aanpassen aan alle niveaus en speelstijlen.

Het heeft ook vertegenwoordiging op de banen van de World Padel Tour met enkele spelers zoals Adrià Mercadal, Aranza Osorio of Jordi Juan. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties op de baan met de nieuwe RP 2021-rackets.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten