Enebe padel rackets

Enebe padel rackets

De naam ENEBE staat synoniem voor respect en vertrouwen onder klanten die hebben gekozen voor dit merk uit Alicante. De collectie padelrackets NB is uitgebreid en heeft zeer concurrerende prijzen, waarbij koolstof een van de materialen is die wordt gebruikt in de constructie van de meeste rackets.

Ontdek de collectie Enebe 2024 rackets, een selectie die de kwaliteit, innovatie en stijl combineert die kenmerkend zijn voor het prestigieuze padelmerk. Rackets die een uitzonderlijke ervaring op de baan bieden, zijn de perfecte keuze voor degenen die prestaties en ontwerp zoeken bij elke slag.

Filter
 

Modellen Enebe Padel 2024

Na het bekijken van de modellen die jaren geleden zo geliefd waren, is het nu tijd om de modellen van 2023 te bekijken die het meest succesvol zijn en veel worden gewaardeerd, aangezien het rackets zijn die in korte tijd een groot verkoopsucces zijn geworden.

  • Enebe Spitfire 12K 2024: Een racket dat opvalt door zijn vernieuwde ontwerp en subtiele veranderingen die zijn aanwezigheid op de baan verbeteren. Perfect voor spelers die streven naar uitmuntendheid en effectiviteit bij elke slag. Gebruikt door Javi Rico.
  • Enebe Response 3K 2024: Balans tussen controle en kracht, ideaal voor gevorderde spelers. Onderscheidt zich door zijn hoge herstelrubber en afwerkingen in groen.
  • Enebe Supra 3K 2024: Traanvorm en ideale balans tussen kracht en controle. Een veelzijdige optie voor gevorderde spelers.
  • Enebe Response 24K 2024: Baanbrekend ontwerp met rode afwerkingen. Onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke hoge herstelrubber en combinatie van esthetiek en functionaliteit.
  • Enebe Massive 2024: Racket dat kracht, precisie en een onmiskenbare stijl combineert. Ideaal voor degenen die willen opvallen op de baan.
  • Enebe Mustang 2024: Elegantie en prestaties in één racket. Onderscheidt zich door zijn kern van GOMA EVA HR7 en CARBONO 12K-gezichten, perfect om het spel te verbeteren.
  • Enebe Response Fiber Blue 2024: Modern ontwerp met glanzende iriserende afwerking. Onderscheidt zich door zijn samenstelling van glasvezel en balans tussen weerstand en precisie.
  • Enebe Combat 7.1 2024: Innovatie en ontwerp in één racket. Combineert controle en kracht bij elke slag, met een hybride vorm en een grote zoete plek.
En dit zijn onze favoriete rackets van 2022, de collectie is uitgebreid, maar we wilden alleen de best verkochte rackets van Enebe noemen zodat u weet welke u kunt kiezen als u ze wilt weggeven, of als u weer een van de favoriete merken van velen wilt vasthouden.

Nieuwigheden en technologieën van Enebe

Met een focus op innovatie en excellentie onderscheiden de padelrackets van Enebe zich door hun gebruik van geavanceerde technologieën die het spel op de baan revolutioneren. Van de kern Black EVA HR3 tot de Carbono 24K-gezichten, elk onderdeel is ontworpen om optimale prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden.

Deze geavanceerde technologieën garanderen niet alleen een dynamische respons bij elke slag, maar bieden ook een ongeëvenaard gevoel bij elke beweging, waardoor spelers met vertrouwen en stijl hun maximale potentieel kunnen bereiken.

Waarom kiezen voor het merk Enebe?

Enebe heeft moeilijke tijden doorgemaakt in het verleden, maar in 2024 is het erin geslaagd om weer op hetzelfde punt te komen als voorheen, vooral dankzij de heruitgaven die op de markt zijn gebracht met dezelfde kenmerken en sensaties als hun voorgangers.

Dit jaar heeft het eindelijk nieuwe modellen gepresenteerd met nieuwe technologieën, waarbij meer dan 15 nieuwe rackets zijn geïntroduceerd om ENEBE op de plek te krijgen die het verdient.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 4,00 - € 248,00

Gewicht:

Gewicht: