Zwarte Enebe Gymsack Tas
  • Zwarte Enebe Gymsack Tas

Zwarte Enebe Gymsack Tas

PVP: € 9,95
€ 4,95
-51% NB
Enebe zwart | Ontdek de Zwarte Gymsack Tas van Enebe, de perfecte oplossing om je padel-racket en accessoires comfortabel en stijlvol mee te nemen. Grijp deze kans en voel het verschil!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padeltas gymsack Enebe zwart

Ontdek de Zwarte Gymsack Tas van Enebe: De perfecte oplossing om je padel-racket en accessoires op een comfortabele en lichte manier te vervoeren. Met ruimte voor een enkel padel-racket, heeft deze tas verstelbare touwtjes waarmee je hem op je rug kunt dragen als een rugzak, en zorgt ervoor dat je onderweg niets verliest. Het ontwerp in zwart met de merknaam in wit en details in grijs geeft het een stijlvolle en discrete touch. Gemaakt van hoogwaardige stof, het garandeert weerstand en duurzaamheid. Neem het noodzakelijke met je mee, of het nu je racket, ballen of een fles water is, in deze ruimtebesparende tas.

Voor spelers die op zoek zijn naar comfort en praktisch nut: De Zwarte Enebe Gymsack Tas is de perfecte keuze voor degenen die alleen het essentiële willen meenemen naar trainingen of wedstrijden. Je hoeft geen ruimte of stijl op te offeren, deze tas heeft het allemaal. Profiteer van deze kans en neem de kwaliteit van Enebe mee in elk spel! Wacht niet langer en voel het verschil!

Kenmerken Zwarte Enebe Gymsack Tas

  • Ontwerp in zwart met de merknaam in wit en details in grijs.
  • Hoogwaardige stof die weerstand en duurzaamheid garandeert.
  • Verstelbare touwtjes om hem op je rug te dragen als een rugzak.
  • Verstelbare sluiting voor extra veiligheid.
  • Capaciteit voor een racket en enkele accessoires zoals ballen, portemonnee of mobiel.

Voor wie is het bedoeld?

Deze tas is bedoeld voor padelspelers die op zoek zijn naar een lichte en compacte oplossing om hun racket en accessoires mee te nemen naar het veld. Het is ideaal voor degenen die alleen het essentiële willen meenemen, zoals het racket en een fles water of ballen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Zwarte Enebe Gymsack Tas omdat het comfort en stijl combineert in een discreet zwart ontwerp. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen die zijn weerstand en duurzaamheid garanderen. Neem alleen het nodige mee in deze praktische en elegante tas. Wacht niet langer en voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een gerenommeerd merk in de padelwereld, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Met jarenlange ervaring in de productie van sportartikelen, heeft Enebe het vertrouwen gewonnen van padelspelers van alle niveaus. Hun stijlvolle ontwerp en duurzaamheid zijn kenmerken die spelers waarderen in elk Enebe-product. Wacht niet langer en kies voor kwaliteit met Enebe!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten