Enebe Spitfire 12K 2024
  • Enebe Spitfire 12K 2024
  • Enebe Spitfire 12K 2024

Enebe Spitfire 12K 2024

PVP: € 265,00
€ 264,95
-1% NB
Enebe Spitfire 12K A000423 | Ontdek de Enebe Spitfire 12K 2024 padel racket, perfect voor gevorderde spelers. Innovatie en stijl op het veld.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe Spitfire 12K padel racket

Ontdek de vernieuwing en frisheid die de Padel Racket Spitfire 12K van Enebe brengt in de wereld van padel. Met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp en subtiele veranderingen die het verschil maken, is dit model van 2024 de perfecte keuze voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl op het veld.

De Spitfire 12K behoudt de technische specificaties van zijn voorgangers, maar met variaties in het ontwerp die zijn aanwezigheid in het spel versterken. Een perfect hulpmiddel voor degenen die uitmuntendheid en efficiëntie zoeken in elke slag.

Kenmerken Padel Racket Spitfire 12K

  • Gewicht: 355 - 370 gr.
  • Profiel van 38mm met traanvorm.
  • Kern Black EVA HR3 voor optimale prestaties.
  • 12K Koolstof gezichten en koolstof frame voor meer weerstand.
  • Afwerking in glans met een gemiddeld evenwicht.
  • Onderdeel van de Enebe padel rackets collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Spitfire 12K is ontworpen voor gevorderde spelers, vooral jongens die regelmatig of op professioneel niveau spelen. De veelzijdigheid maakt het ideaal voor een veelzijdig spel, efficiënt reagerend in zowel verdediging als aanval.

Waarom zal je het leuk vinden?

Dit model valt op in de Enebe collectie 2024 en is een favoriete keuze voor gevorderde spelers. De Spitfire 12K staat synoniem voor innovatie en prestaties op het veld, en wordt een onmisbare metgezel voor elke wedstrijd.

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe is een gerenommeerd merk in de wereld van padel, bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Vanaf het begin is Enebe altijd voorop gelopen in het ontwerp en de productie van rackets, spelers voorzien van hoogwaardige producten.

Met een rijke geschiedenis van technologische vooruitgang en onvermoeibare toewijding aan het verbeteren van de speelervaring, heeft Enebe zich gepositioneerd als een toonaangevend merk in de sector. Hun focus op kwaliteit en innovatie is duidelijk in elk van hun producten, inclusief de padel racket Spitfire 12K.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten