Enebe Supra 3K 2024
  • Enebe Supra 3K 2024
  • Enebe Supra 3K 2024

Enebe Supra 3K 2024

PVP: € 230,00
€ 229,95
-1% NB
Enebe SUPRA 3K A000425 | Ontdek de Enebe SUPRA 3K 2024, het perfecte racket voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar kracht en controle.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
TEST DISPONIBLE, +INFO
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Enebe SUPRA 3K padel racket

Het padel racket Enebe SUPRA 3K 2024 is de ultieme keuze voor gevorderde spelers die willen uitblinken op de baan. Dit jaarlijks vernieuwde model valt op door zijn druppelvorm en een ideaal evenwicht tussen kracht en controle, waardoor je elke wedstrijd kunt domineren.

De SUPRA 3K kenmerkt zich door zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen, die een uitzonderlijke prestatie garanderen. Als je een veelzijdige speler bent die op zoek is naar een extra dosis kracht zonder de controle op te offeren, dan is dit racket voor jou gemaakt.

Kenmerken padel racket Enebe SUPRA 3K

  • Gewicht: 355 - 370gr, perfect voor een uitgebalanceerd spel
  • Profiel van 38mm, wat een uitstekende hantering garandeert
  • Druppelvorm, ideaal voor veelzijdige spelers
  • Kern BLACK EVA HR5 en 3K Carbon gezichten voor maximale duurzaamheid en respons
  • Matte afwerking en medium balans voor superieure controle
  • Onderdeel van de Enebe rackets collectie 2024

Voor wie is het bedoeld?

De Enebe SUPRA 3K is perfect voor gevorderde en professionele spelers. Speciaal ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar een veelzijdig model, aanpasbaar aan een hoogwaardig spel en met een ongeëvenaarde veelzijdigheid op de baan.

Waarom zal je het leuk vinden?

De SUPRA 3K is niet alleen een van de topmodellen van Enebe voor dit seizoen, maar de balans tussen kracht en controle maakt het een onovertroffen racket voor gevorderde en intermediate spelers. Een must-have in je uitrusting!

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe, met een indrukwekkend traject in de wereld van padel, heeft zich gevestigd als een referentiemerk dankzij zijn constante innovatie en kwaliteit. Hun rackets, gebruikt door elite spelers, zijn synoniem voor prestige en prestatie op de baan.

Sinds de oprichting heeft Enebe zich onderscheiden door zijn toewijding aan uitmuntendheid en continue verbetering, door producten aan te bieden die voldoen aan de behoeften van spelers op alle niveaus. De SUPRA 3K is een duidelijk voorbeeld van hun meesterschap en ervaring in de sector.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten