Enebe Massive 2024
  • Enebe Massive 2024
  • Enebe Massive 2024

Enebe Massive 2024

PVP: € 140,00
€ 139,95
-1% NB
Enebe Combat 7.1 A000427 | Ontdek de Enebe Combat 7.1, een padel racket dat design en functionaliteit combineert voor spelers van gemiddeld niveau.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel racket Enebe Combat 7.1

Ontdek innovatie en design in één padel racket met de Enebe Combat 7.1. Dit juweel van een padelracket voor 2024 is opnieuw uitgevonden met een ongeëvenaarde esthetische touch en functies die je zullen verbazen. De combinatie van controle en kracht in elke slag, dankzij de hybride vorm en brede sweet spot, maakt het verschil op de baan.

De Enebe Combat 7.1 is meer dan een padel racket, het is een statement op de padelbaan. Met dit racket wordt elke beweging een tentoonstelling van vaardigheid en precisie, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild. Bereid je voor op een evolutie in je techniek met dit uitzonderlijke racket.

Kenmerken van de Enebe Combat 7.1 padel racket

  • Gewicht: 355 - 370gr, ideaal voor hantering en behendigheid.
  • Profiel van 38mm, garandeert een perfecte balans.
  • Hybride vorm die rond-druppel combineert voor controle en kracht.
  • Kern van Black EVA HR3 medium hard, voor een ongeëvenaarde respons.
  • Carbon 3K oppervlakken en carbon frame, bieden duurzaamheid en weerstand.
  • Onderdeel van de Enebe 2024 padel racket collectie.

Voor wie is het bedoeld?

De Enebe Combat 7.1 is perfect voor spelers van gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig padel racket. Speciaal ontworpen voor degenen die regelmatig spelen en hun techniek willen perfectioneren met een veelzijdig speelprofiel. Als je jezelf hierin herkent, is dit racket voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Enebe Combat 7.1 is niet zomaar een padel racket, het is een speelkameraad die je naar de overwinning zal leiden. Het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken maken het een ideale keuze voor het nieuwe seizoen. Het is het gereedschap dat je nodig hebt om je spel te verbeteren. Verover de baan ermee!

Ontdek meer over het merk Enebe

Enebe staat synoniem voor traditie en innovatie in de wereld van padel. Met decennia aan ervaring heeft dit merk weten te combineren met state-of-the-art technologie met functionele en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen, waardoor het een referentie in de sport is geworden.

Elk Enebe padel racket is een getuigenis van hun toewijding aan kwaliteit en prestaties. Van beginnende spelers tot professionals, Enebe biedt speelgereedschap dat de ervaring op de baan naar een hoger niveau tilt.

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten