Padel racket dames

Padel racket dames

In deze sectie vindt u het damespadel racket dat u nodig heeft om uw wedstrijden te spelen, met een esthetiek en design gericht op het vrouwelijke publiek . De beste padel rackets voor dames wachten hier op je! Wat je speelstijl ook is; offensief of defensief, uw spelniveau; initiatie, medium of gevorderd, we hebben padel rackets die zich aan jou aanpassen.

We werken samen met toonaangevende merkfabrikanten zoals Bullpadel, Asics, Adidas, Babolat, Drop Shot, Head, Star Vie of Akkeron. De beste merken van hoogwaardige padel rackets met de nieuwste technologieën, hoogwaardige materialen en geavanceerde ontwerpen.

Filter

Nieuws en aanbiedingen in padel rackets voor dames 2022

Nieuw seizoen, veel aanbiedingen en veel nieuwe damespadel rackets zijn gearriveerd, ze zullen jullie allemaal zeker bevallen.

  • Adidas Adipower Light 3.1: Adidas's meisjesracket, Martita Ortega's racket, is ongetwijfeld de meest complete module voor vrouwen in 2022, veelzijdig model, ruw oppervlak en koolstofconstructie, een bestseller.
  • Head Alpha Motion: Een zeer uitgebalanceerd padel racket, met een laag gewicht en de nieuwste Head-technologieën.
  • Bullpadel Flow 2022: Alejandra Salzar's racket, druppelvormig model, zeer goede kracht en controle voor vrouwen, nog een van de sterrackets voor meisjes in 2021.
  • Lx Valkyria Mate 2022: Als je een goedkoop dames padel racket wilt kopen , dan is dit de beste aanbieding van het jaar, een veelzijdig model, met 3k carbon stof en een ruw oppervlak.

Modellen van padel rackets voor dames voor initiatieniveau

Elke dag zijn er meer vrouwen die dit type racketsport beginnen te beoefenen, en we vinden spelers die hun best doen in elk van hun wedstrijden, voor dit type speler dat haar huid op het veld laat, bieden we padel rackets voor vrouwen van de hoogste kwaliteitsnormen.

Het padel racket voor een vrouw is lichter dan dat voor een man, het gewicht ligt ongeveer tussen de 340 en 360 gram, maar ze hebben natuurlijk dezelfde innovaties, materialen en geavanceerde ontwerpen als een padel racket voor mannen. Het kiezen van de juiste zal ook afhangen van de fysieke kenmerken van de speler. Het belangrijkste kenmerk is dan ook dat de padel rackets voor dames weinig gewicht hebben .

padel rackets voor dames, de beste opties

De padel rackets voor dames, zoals we hebben uitgelegd, zijn vergelijkbaar met die van mannen, maar lichter . Momenteel is er niet zo veel verschil qua type spel, aangezien vrouwen steeds vaker padelrackets met meer power vragen, richten ze zich niet meer alleen op controle.

Waarom is padel zo gunstig voor meisjes? Ten eerste omdat het een sport is en bewegen goed is voor onze gezondheid, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Door als een team te spelen, voelen we ons onderdeel van een groep die dezelfde sporthobby's en passie voor deze sport deelt.

Als je begint, kun je natuurlijk op zoek gaan naar goedkope damesrackets en het proberen totdat je een acceptabel speelniveau hebt en door kunt gaan naar het gemiddelde niveau.

De padel met meer vrouwelijke aanwezigheid, het is tijd voor hen

Padel voor dames is meer dan ooit aanwezig met een steeds internationaler circuit, World Padel Tour , dat nu een Women's Open "Wopen" en in totaal 15 damesevenementen per seizoen omvat. Grote spelers domineren de ranglijst, de zussen Sánchez Alayeto, Marta Marrero, Alejandra Salazar, Cata Tenorio, Ariana Sánchez, Marta Ortega, Gemma Triay, Lucia Sainz, Eli Amatriaín en Pati Llaguno, behoren tot de elitespelers. Voor de speler die veeleisend is en op zoek is naar het belangrijkste wapen dat haar niet zal teleurstellen en de beste materialen, technologie en toonaangevende stijl bevat, zal ze in Zona de Padel kunnen vinden wat ze nodig heeft.

Ontdek welke het beste bij u past in onze catalogus met rackets voor dames!

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 25,00 - € 323,00

Gewicht:

Gewicht: