Star Vie Padeltas

Star Vie Padeltas

Je vindt Star Vie ijszakjes in onze online winkel met verschillende functies, ontwerpen en maten. De tassen van het merk star vie zijn ideaal om alles wat nodig is voor de padelbaan te kunnen dragen en op te bergen en dat het de speler aan niets ontbreekt. Mis de producten van dit padelmerk niet en krijg alleen hier de beste deals op de markt.

Selectie van Star Vie 2023 padel tas

Filter

Star Vie padeltassen en rugzakken

Deze palletero's delen de functie van het beschermen van de uitrusting, met name het racket, en de rest van de uitrusting, naast dat ze alles hebben wat we "meer bij de hand" nodig hebben en dat we niets tekort komen als we padel spelen. In 2022 is het sterrenpalet de Raptor of Metheora die, zoals je kunt zien, blauw en zwart is.

Natuurlijk zijn de Star Vie-rugzakken zeer handzame producten om snel naar de baan te gaan, met net genoeg en zonder de noodzaak om die grote tassen te dragen die soms niet nodig zijn, ze hebben allemaal een speciaal gedeelte om het racket op te bergen, ruggewatteerd en veel zakken. De nieuwe 2019-modellen worden vervaardigd in de kleuren zwart en rood, geel en geel, veel opties zodat iedereen zijn favoriete ontwerp kan vinden.

Other Padeltassen Merken

Filter

Gebruiken

Prijs

Prijs

€ 23,00 - € 71,00

Merk

Merk