Zwarte Starvie gymsack tas
  • Zwarte Starvie gymsack tas

Zwarte Starvie gymsack tas

PVP: € 9,95
€ 4,95
-51% Star Vie
Starvie zwarte gymsack | Vervoer je padelracket met stijl en comfort met de Zwarte Starvie gymsack tas. Gemaakt van gerecyclede materialen, bevordert het duurzaamheid terwijl het kwaliteit en functionaliteit behoudt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Padel gymsack tas Starvie zwart

Op zoek naar een comfortabele en gestileerde manier om je padelracket te vervoeren? De Zwarte Starvie gymsack tas is het antwoord op je behoeften. Dit essentiële accessoire is ontworpen met een elegante esthetiek in zwart, versierd met het witte logo van Starvie, wat de authenticiteit benadrukt. De verstelbare koorden vergemakkelijken niet alleen het transport van je racket, maar zorgen ook voor een veilige sluiting zodat je onderweg niets verliest.

Duurzaamheid en kwaliteit gaan hand in hand met deze tas, dankzij de gerecyclede materialen. Bovendien voorkomt het ademende mesh-materiaal aan de achterkant warmteophoping, wat zorgt voor een comfortabele ervaring bij elk gebruik. Het is de perfecte metgezel voor milieubewuste spelers die niet willen inleveren op kwaliteit en functionaliteit.

Kenmerken Zwarte Starvie gymsack tas

  • Verstelbare koorden voor comfortabel transport en een veilige sluiting.
  • Gemaakt van gerecyclede materialen, bevordert duurzaamheid.
  • Ademend mesh-materiaal aan één kant, voorkomt warmteophoping wanneer gedragen op de rug.
  • Capaciteit voor een racket, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar praktisch gebruik.
  • Verstevigde hoeken om slijtage te voorkomen en de duurzaamheid te verlengen.
  • Maakt deel uit van de Starvie-accessoirecollectie 2023.

Voor wie is het bedoeld?

Deze tas is de perfecte keuze voor spelers die hun racket en enkele andere essentiële accessoires naar het padelveld willen brengen, zonder het gedoe van een omvangrijke tas. Het compacte en functionele ontwerp is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar praktisch gebruik en stijl tijdens hun wedstrijden en trainingen.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult dol zijn op de Zwarte Starvie gymsack tas vanwege de inzet voor duurzaamheid, zonder in te boeten aan kwaliteit. Het ademende mesh-materiaal samen met het ontwerp in zwart met het witte logo van Starvie, voegt niet alleen een vleugje stijl toe, maar zorgt ook voor een comfortabele en frisse ervaring bij elk transport. Ontdek de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid!

Ontdek meer over het merk Starvie

Starvie is een erkend merk in de wereld van padel vanwege zijn constante innovatie en toewijding aan kwaliteit. Sinds de oprichting heeft het een hoge standaard in de industrie gesteld, door het aanbieden van producten die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende spelers.

Hun nalatenschap gaat verder met een reeks producten die niet alleen op het veld uitblinken, maar ook een actieve en duurzame levensstijl buiten het veld bevorderen. Ontdek de wereld van Starvie en voel het verschil bij elke slag!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten