Nox padel rackets

Nox padel rackets

Voor de liefhebbers van pádel, presenteert de collectie rackets van NOX zich als het toppunt van technische innovatie en kwaliteit. Ontworpen in samenwerking met de beste pádel-spelers zoals Agustín Tapia en Miguel Lamperti, vertegenwoordigen deze rackets niet alleen de sportieve geest van topcompetitie, maar ook de passie voor het goede spel. De perfecte combinatie van kracht, controle en ontwerp, belooft elk racket in deze collectie je ervaring op de baan te veranderen.

Kies welke je wilt uit onze uitgebreide catalogus en ontvang het thuis binnen 24/48 uur met gratis verzending en inbegrepen cadeaus. Altijd tegen de beste prijs of aanbiedingen, en met de laagste prijsgarantie, zijn de rackets van padel Nox perfect voor spelers van elk type spel of niveau. Als je vragen hebt over het kopen van NOX pádel, kun je ons bellen en we zullen je de optie aanbevelen die het beste bij je past.

Filter

Nox rackets tegen de beste prijs

In 2023 heeft Nox een nieuwe serie uitgebracht genaamd Legends, die enkele van de beste rackets uit hun hele geschiedenis herintroduceert. De witte ML10 is door iedereen als favoriet gekozen. Met zijn nieuwe Survivor camouflageversie, dezelfde eigenschappen maar een nieuw ontwerp, wordt het een van de best verkochte rackets van het merk Nox Padel.

Ontdek de revolutionaire NOX 2024 padelracketcollectie

De samenwerking tussen de vooruitstrevende technologie van NOX en de expertise van de beste spelers van de World Padel Tour heeft geleid tot deze uitzonderlijke collectie. Elk model is zorgvuldig ontworpen om specifieke kenmerken te bieden die aansluiten bij verschillende speelstijlen en niveaus. Of je nu een agressieve speler bent die elke slag wil versterken, of een strateeg die met precisie beweegt, er is een NOX PADEL racket dat op je wacht.

 • AT10 Luxury GENIUS 18K Alum 2024 by Agustín Tapia: Gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een technologisch geavanceerd racket dat een perfect evenwicht biedt tussen snelheid en wendbaarheid. Ideaal voor degenen die een snel en dodelijk spel zoeken.
 • AT10 Luxury GENIUS 12K 2024 by Agustín Tapia: Voor spelers die het padel van de toekomst willen voelen, met een combinatie van evenwicht, snelheid en een solide touch. Vooral voor degenen die een snel en dodelijk spel zoeken.
 • AT Luxury ATTACK 18K Alum 2024 by Agustín Tapia: Ontworpen voor offensieve spelers die hun slagkracht tot het maximum willen benutten.
 • ML10 PRO CUP Luxury 2024. Het racket van Miguel Lamperti: Voor puristen die het klassieke willen herbeleven met een moderne touch. Ideaal voor spelers die waarde hechten aan controle en vertrouwdheid met klassieke rackets.
 • ML10 Luxury BAHIA 12K 2024 by Miguel Lamperti: Ontworpen voor veelzijdige spelers die het beste evenwicht zoeken tussen kracht en controle.
 • ML10 Luxury SHOTGUN 18K 2024 by Miguel Lamperti: Voor spelers die maximale agressiviteit in hun slagen willen brengen, terwijl ze het evenwicht tussen kracht en controle behouden.
 • LA10 Future: Gericht op agressieve spelers die bij elke slag kracht zoeken. Ideaal voor degenen die niet bang zijn om alles op het veld te geven.
 • TL10 Future: Bedacht voor jonge talenten die aanpasbaarheid en veelzijdigheid in hun spel zoeken, of ze nu vanaf de baseline spelen of aan het net.
 • VK10 FUTURE: Ideaal voor spelers die controle vanaf de baseline zoeken, maar met een vleugje kracht en soliditeit in hun slagen.
 • AT PRO CUP Genius: Voor degenen die niet tevreden zijn met slechts één specialiteit en het beste van twee werelden willen combineren: wendbaarheid en stevigheid in één racket.

Nox Padel 2023, alle modellen

Hieronder raden wij Nox rackets aan op basis van jouw speelstijl. Dit zijn de modellen die we meestal aanbevelen omdat ze de bestsellers zijn van Nox en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Veel ervan hadden we zowel in 2022 als in 2023.

Over het algemeen worden ze gewaardeerd vanwege hun veelzijdigheid en gevoel. De Nox AT10 Luxury Genius Arena is het favoriete Nox-model dat een rond ontwerp heeft met een evenwichtige balans, wat zorgt voor uitstekende controle met een ruw oppervlak en een goede slag. Vergeet niet dat je de Nox padeltas hebt die perfect bij je racket passen en de NOX padelschoenen, de laatste toevoeging van Nox Padel.

 • Kracht: De Luxury Titanium Carbon 18k en Luxury Titanium 3k zijn de twee meest bekende series van Nox Padel voor diegenen die op zoek zijn naar power padel rackets, met een hoge balans en die erg actief zijn dicht bij het net. Als je van de rackets van de World Padel Tour-spelers houdt, is er ook een WPT-collectie beschikbaar.
 • Controle: De ML10 Pro Cup, het best verkochte racket van Nox en de Equation, bieden je maximale controle. Deze reeks is voor spelers die graag de situatie en natuurlijk de bal controleren, aanbevolen voor achterin het veld en voor het maken van geweldige dropshots. Daarnaast is er de nieuwe NOX ML10 Pro Cup met een nieuw ontwerp.
 • Veelzijdig: De Nox AT10 Luxury Genius Arena, dankzij Agustín Tapia in 2022 een verkoopsucces geworden in rode kleuren met textuur vanwege het ruwe oppervlak bedoeld voor zand. In 2022 hebben we ook de nieuwe NOX AT10 Genius 18k 2023. De Nerbo en Stupa Luxury Full Carbon, in traanvorm, passen zich aan elke spelsituatie aan en zijn Nox vrouwenrackets, voor zowel degenen die een goede slag als een lage balans zoeken.
 • NOX WPT: We hebben alle Nox rackets van 2023 uit de World Padel Tour-collectie, met de Nerbo als krachtig racket en de Tempo WPT als veelzijdig model, beide van de hoogste kwaliteit en nieuwste technologieën.
 • Andere goedkope modellen: De Equation en X-one zijn twee van de goedkopere modellen in de catalogus met een geweldige prijs, goede eigenschappen en geweldig spel. Er is ook een kinderreeks beschikbaar, zoals de stinger junior.
 • Voor modellen die niet meer worden geproduceerd: er zijn modellen van Nox padel 2022 en 2023 op de markt, zoals de Ultimate die niet meer wordt geproduceerd, of grote aanbiedingen voor modellen uit 2020, zoals de zilveren serie die populair was bij top speelsters zoals Ariana Sánchez.

Koop een van de beschikbare modellen om padel te spelen van Nox in onze online winkel, een van de beste merken in de geschiedenis van padel. Onthoud dat veel van deze producten beschikbaar zijn in sets tegen een lagere prijs.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 4,00 - € 381,00

Gewicht:

Gewicht: