Nox padel rackets

Nox padel rackets

De Nox-rackets worden gekenmerkt door hun grote kracht en grote duurzaamheid in elke spelomstandigheid, een geweldig spel is verzekerd dat wordt onderschreven door hun professionele speler uit de World padel Tour en de Official WPT-serie, en het racket van Miguel Lamperti , de ML10 en al zijn versies.

Kies degene die je wilt uit onze uitgebreide catalogus en ontvang het binnen 24/48 uur thuis met gratis verzending en cadeaus inbegrepen. Altijd met de beste prijs of aanbiedingen, en de gegarandeerde minimumprijs, is de Nox padel racketfirma perfect voor spelers van elk type spel of niveau. Als je vragen hebt bij het kopen van NOX padel , kun je ons bellen en we zullen de optie aanbevelen die het beste bij je past.

Filter

Nox rackets voor de beste prijs

Nox heeft in 2022 een nieuwe serie uitgebracht genaamd Legends die enkele van de beste rackets die het in zijn hele geschiedenis heeft gehad opnieuw uitgeeft, de witte ML10 is ieders favoriet, met zijn nieuwe Survivor-camouflageversie, dezelfde functies maar een nieuw ontwerp, wordt de bestsellers van de firma Nox Pádel .

De AT10 Luxury Genius is het topracket van dit jaar, een racket dat NOX-padel tot een maatstaf heeft gemaakt in de wereld van padel, dit jaar met de integratie van de ARENA hebben we meer opties om uit te kiezen.

Een van de meest opvallende modellen van deze racketsport is de AT10-serie, met zijn nieuwe serie die Agustín Tapia zal voeren, met twee exclusieve modellen die op hetzelfde niveau staan als zijn merkpartner Miguel Lamperti.

En het lijkt erop dat Tapia's jeugd hem zal overtreffen in het klassement, ze hebben de voorkeur van degenen die op zoek zijn naar goede kracht en een goed balgevoel, zeer evenwichtig met zeer dankbare rubbers in hun spel die elke speler zullen bekoren.

Vergeet niet dat je ook nox packs hebt als je op zoek bent naar een aanbieding met de beste kwaliteit en de hoogst mogelijke korting.

Nox Padel 2022 - 2023, alle modellen

Vervolgens raden we Nox-rackets aan, afhankelijk van de speelstijl die je hebt, dit zijn de modellen die we meestal aanbevelen omdat ze de best verkochte Nox zijn en die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben, veel van hen hadden we al zowel in 2021 als in 2022 .

Als algemene regel houden ze van het vanwege zijn veelzijdigheid en zijn aanraking, de Nox AT10 Luxury Genius Arena , is het favoriete Nox-model met een rond formaat met een gemiddelde balans, waardoor het uitstekende controle heeft met een ruw oppervlak en een goede ponsen. . Vergeet niet dat je de Nox padel racketassen hebt die perfect zullen combineren met je racket.

  • Kracht : De Luxury Titanium Carbon 18k en Luxury Titanium 3k zijn de twee bekendste Nox Padel-series voor diegenen die op zoek zijn naar powerrackets, een hoge balans en die erg nerveus zijn in de buurt van het net. Of als je van de rackets van de World Padel Tour-spelers houdt, heb je de WPT-collectie.
  • Controle : De ML10 Pro Cup , het bestverkochte padel racket van Nox, en de Equation bieden je maximale controle. de baan en ongelooflijke drops maken, alsof dat nog niet genoeg is, arriveert de nieuwe NOX ML10 Pro Cup 2022 , die de nieuwe mal bevat.
  • Veelzijdig : Nox AT10 Luxury Genius Arena , dat kan worden beschouwd als een model dat in 2022 een bestseller is geworden dankzij Agustín Tapia , in rode kleuren, met textuur dankzij de ruwheid voor het zand op het gezicht, in 2022 hebben we de nieuwe 2022 NOX AT10 Genius 18k . De Nerbo, Stupa Luxury Full Carbon zijn druppelvormig, passen zich aan elke wedstrijdsituatie aan, het zijn NOX damesrackets, zowel voor wie op zoek is naar een goede punch als voor wie op zoek is naar een lage balans.
  • NOX WPT : We zouden alle 2022 Nox-rackets hebben, uit de World Padel Tour-collectie, Nerbo powerracket, veelzijdige Tempo WPT zijn de hoogste kwaliteit en de nieuwste technologieën.
  • Andere goedkope modellen : Equation, X-one, zijn twee van de goedkope modellen in de catalogus met een geweldige prijs, goede functies en een goed spel, zij zijn degenen met de beste prijs. Natuurlijk heb je de serie voor kinderen zoals de junior stinger.
  • Stopgezet, er zijn Nox padel 2021- en 2022-modellen op de markt, zoals de Ultimate die niet meer leverbaar is, of geweldige aanbiedingen op 2020-modellen, zoals de zilveren serie gedragen door geweldige spelers zoals Ariana Sánchez.

Koop in onze online winkel enkele van de modellen die beschikbaar zijn om padel te spelen van Nox, een van de beste bedrijven in de geschiedenis van padel. Onthoud dat veel van deze producten het in een pakket hebben met een lagere prijs.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Tacto

Tacto

Material Principal

Material Principal

Rugosidad

Rugosidad

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 33,00 - € 381,00

Gewicht:

Gewicht: