Babolat padelschoenen

Babolat padelschoenen

Ontdek de nieuwe selectie Babolat padelschoenen voor het beoefenen van elke racketsport, voornamelijk tennis en padel, zowel voor heren als voor dames, altijd tegen de laagst mogelijke prijs in onze online winkel.

Babolat schoenen zijn de officiële schoen van de World Padel Tour, unieke ontwerpen met materialen van topkwaliteit die de voet te allen tijde comfortabel maken, waarbij natuurlijk wordt geprofiteerd van de ervaring van het merk in tennis.

Filter

De nieuwste Babolat padelschoenen voor heren

Babolat-schoenen hebben een lange geschiedenis in de tenniswereld , het resultaat van die ervaring heeft geleid tot de productie van padelschoenen . Ze worden gekenmerkt door een hoogwaardige constructie en een uitstekend dempingssysteem, aangezien ze een overeenkomst hebben met Michelin, degene die de tussenzolen voor hen produceert, daarom is het een van de beste opties als u Babolat wilt kopen padelschoenen voor padel

  • Babolat Jet Padel: De Jet-serie is een schoen die uitkwam voor het jaar 2020, in 2021 ging de lijn verder met de Jet Match, maar in 2022 zijn ze geconsolideerd met de Jet Premura, die een verkoopsucces lijkt te worden en dat gaan normaal gesproken samen met alle Babolat padel rackets .
  • Babolat Jet Premura : de specifieke schoenen die Babolat heeft gelanceerd om padel te spelen, het topbereik en met de beste eigenschappen van het merk, ze onderscheiden zich door hun flexibiliteit, gespleten zool om de stabiliteit te verbeteren en michelin-demping om de schokabsorptie te verbeteren . Het is een van de modellen die je op bijna alle padelbanen zult zien.

De beste damesschoenen van Babolat, allemaal voor het vrouwelijke publiek

Als iets Babolat padelschoenen kenmerkt, is het hun stabiliteit en comfort, zelfs als je ze in de uitverkoop, in de uitverkoop of in liquidaties van andere seizoenen vindt, we zijn van mening dat het een van de beste opties is die er momenteel zijn om te kopen in onze online op te slaan.

Bovenal passen de damesschoenen die Babolat vervaardigt zich aan de voet aan en worden ze gekenmerkt door exclusieve ontwerpen die het vrouwelijke publiek zullen bekoren.

  • Babolat Jet Padel Woman: De Babolat padelschoenmodellen voor vrouwen lijken erg op die voor mannen, dezelfde constructie, dezelfde zool, maar met het verschil dat ze in kleinere maten en meer neutrale kleuren worden vervaardigd.
  • Babolat Ritma-schoenen: het is het stermodel van 2022 voor dames in de Babolat-collectie, ze vervangen de Premura voor meisjes en worden het topmodel, veel ademend vermogen, comfort en vooral met een ontwerp waar je dol op zult zijn

Babolat schoentechnologieën

Babolat gebruikt Matryx-technologie in al zijn schoenen , waardoor ze veel comfortabeler zijn, met een goede weerstand en vooral heel licht dankzij de Kevlar met polyamide-verbinding.

Alle hoogwaardige padelschoenen van het merk Babolat bevatten Michelin-technologie, een materiaal dat in de tussenzool van schoeisel wordt gebruikt om de demping te verbeteren en de gewrichten te beschermen.

Muguruza, Nadal, Pete Sampras, Miguel Lamperti, Majo Alayeto, Mapi Alayeto, Jordi Muñoz, zijn slechts enkele van de grote professionele spelers in de wereld van tennis en padel die Babolat padelschoenen dragen op professionele circuits.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color

Prijs

Prijs

€ 45,00 - € 133,00