Asics padel schoenen

Asics padel schoenen

Ontdek de nieuwe Asics padel schoenen, krijg toegang tot een nieuwe manier van padel spelen en rennen op de baan, maximale comfort voor je voet, de best verkochte schoenen op de markt kunnen nu van jou zijn met aanbiedingen en inclusief geschenken.

We hebben de gehele collectie van 2024, als je op zoek bent naar een goedkope schoen, raden we de Asics Gel Padel Game 9 aan, maar als je de beste padel schoenen zoekt, raden we de Asics Gel Resolution 9 of de Asics Gel Challenger 12 aan, de eerste met thermosealing, met gel aan de voor- en achterkant. We hebben alle modellen van Asics Padel, bekijk onze maten en als je geen model of maat kunt vinden, bel ons dan en we zullen je de best mogelijke optie aanbevelen voor jouw speelstijl en type.

Filter

ASICS 2024 Collectie van Asics padel schoenen

 

Ontdek de laatste innovatie in Asics padel schoenen, ontworpen om maximale prestaties en comfort op de baan te bieden. Onder onze nieuwigheden vallen de Asics Gel Challenger 12 en de Asics Gel Resolution 9 op, waarbij de laatste synoniem staan voor comfort en de eerste de lichtste in onze collectie zijn. De exclusiviteit van Asics vertaalt zich in geavanceerde technologieën zoals de gespleten clay zool, ideaal om zich aan te passen aan de snelle richtingsveranderingen die padel vereist.

Voor spelers die een evenwicht zoeken tussen lichtheid en comfort, presenteren de Asics Gel Resolution 9 zich als een perfecte fusie, geïnspireerd op iconische modellen zoals de Asics Resolution 9 Padel en de Asics Solution Speed. Asics hecht veel belang aan bescherming en duurzaamheid, daarom bevatten alle dames padel schoenen van Asics en de dames padelschoenen van Asics Gel-technologie, wat zorgt voor superieure demping en een veiliger en langduriger spel.

De populariteit van de Asics Gel Game 9 ligt in hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Deze Asics padel schoenen heren zijn niet alleen bedoeld voor hoge prestaties, maar garanderen ook een ongeëvenaarde speelervaring dankzij hun ontwerp en toegepaste technologieën. Voor degenen die hun grenzen willen verleggen, bieden de nieuwe modellen Asics sneakers de stabiliteit, flexibiliteit en comfort die nodig zijn om de padelbaan te domineren.

Asics padel schoenen voor mannen en vrouwen

Veel klanten vragen ons of Asics padel schoenen voor vrouwen hetzelfde zijn als die voor mannen, ons antwoord is dat ze precies hetzelfde zijn, dezelfde modellen worden geproduceerd in een versie voor mannen en een versie voor vrouwen, maar alleen de kleuren veranderen, meestal zijn het pastelkleuren of fuchsia, maar de vorm, de technische kenmerken, het gewicht en de prestaties zijn exact hetzelfde.

De Asics padelschoenen voor mannen zijn over het algemeen de beste optie, als je een specifiek model leuk vindt en we hebben de maat beschikbaar in onze online winkel, kun je deze zonder zorgen kopen, we verzekeren je dat je padelschoenen van hoge kwaliteit zult hebben die heel lang mee zullen gaan.

Waarom Asics Padel kiezen voor jouw favoriete sport

Asics Padel heeft momenteel een marktaandeel van meer dan 70%, wat het positioneert als wereldleider in padelschoenen, en dat is niet voor niets, aangezien het elk jaar grote nieuwigheden presenteert die van dit merk de favoriet van iedereen maken.

Het merk Asics onderscheidt zich door het aanbieden van hoogwaardig schoeisel, specifiek ontworpen om te voldoen aan de eisen van padel. Dankzij de samenwerking met elite spelers en het gebruik van geavanceerde technologie, is elk paar schoenen ontworpen om maximale comfort, stabiliteit en bescherming bij elke beweging te bieden, waardoor je je kunt concentreren op je spel en op elk moment op het hoogste niveau kunt presteren.

Kies voor Asics padel schoenen vanwege hun ongeëvenaarde combinatie van flexibiliteit, stabiliteit en comfort. Door het implementeren van innovaties zoals de GEL-dempingssiliconen en het Trusstic-systeem, zijn deze schoenen ontworpen om impact te absorberen en ondersteuning te bieden, waardoor snelle en veilige richtingsveranderingen mogelijk zijn zonder comfort op te offeren. Deze focus op bescherming en prestaties maakt Asics de ideale keuze voor degenen die hun grenzen op de baan willen verleggen, het risico op blessures verminderen en het spelvermogen verbeteren.

Bovendien, door te kiezen voor Asics, profiteer je van de ervaring en innovatie van een merk dat pionier is in het ontwerpen van padelschoenen. Elk model, van opties voor mannen tot padelschoenen voor vrouwen van Asics, weerspiegelt een toewijding aan kwaliteit en voortdurende verbetering. Deze schoenen voldoen niet alleen aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers, maar stellen ook nieuwe normen wat betreft gespecialiseerd sportschoeisel.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color