Asics padelschoenen

Asics padelschoenen

Ontdek de nieuwe ASICS padelschoenen , krijg toegang tot een nieuwe manier van padel en hardlopen op de baan, maximaal comfort voor je voet, de bestverkochte racketschoenen op de markt kunnen nu van jou zijn in de uitverkoop en met cadeaus inbegrepen.

We hebben de hele 2023 collectie, als je op zoek bent naar een goedkope schoen raden we de Asics Gel Padel Pro 4 aan, aan de andere kant als je op zoek bent naar de beste padelschoenen raden we de Asics Bela of de Asics Lima aan, de eersten met heatsealing, met gel aan de voorkant en aan de achterkant. We hebben alle Asics Padel modellen, bekijk onze maten en als je een model of maat niet kunt vinden, bel ons dan en we zullen de best mogelijke optie aanbevelen voor jouw type spel en stijl.

Filter

ASICS 2023 collectie padelschoenen

De nieuwe Asics-collectie voor 2023 is nu beschikbaar, veel nieuwigheden in schoenen en padeltassen van het merk Asics waarbij we de Asics Bela en de Asics Gel Padel Lima boven de rest van de modellen moeten benadrukken, de eerste is het meest comfortabele Asics-schoeisel voor padel spelen, de tweede zijn de lichtste die Asics in zijn catalogus heeft, specifiek voor het spelen van padel.

Asics Padel heeft in 2023 als grote noviteit de Asics Gel Court uitgebracht, een mix van schoenen tussen de Bela en de Asis Solution Speed E561N, zeer comfortabel maar tegelijkertijd licht met een kleizool die in twee delen is verdeeld.

Een van de best verkochte modellen van Asics padel-racketschoenen is zonder twijfel de Asics Gel-Padel Pro 5, het zijn de goedkope Asics racketschoenen bij uitstek, ze hebben veel waar voor hun geld, ze zijn specifiek voor het spelen van padel, ze bevatten kleizool en ze bevatten ook Gel, een van de technologieën die Asics gebruikt in al zijn high-end modellen, zodat onze gewrichten niet lijden en we veel langer op het veld kunnen spelen.

De Asics Bela is een van de bestverkochte padelschoenen van Asics , ze worden door Fernando Belasteguin gebruikt om padel te spelen, en het was een van de eerste specifieke modellen om padel te spelen en die in de loop der jaren is geëvolueerd, in 2022, de Bela heeft geen naden meer, ze zijn verzegeld door middel van heat-sealing, een technologie die Asics voorlopig alleen toepast in zijn dure schoenen, als je op zoek bent naar de beste padel-tennisschoenen van Asics of van een ander merk, zonder twijfel moet je de Asics Ultimate kiezen, het model dat ze vervangt. Het heeft een juniorversie die qua uiterlijk erg op de aangeboden prijs lijkt.

De Resolution 8 1041A301 zou een model zijn dat lijkt op de schoenen van Bela, met dezelfde kenmerken en demping, maar volledig verbeterd.

Asics racketschoenen voor heren en dames

Veel klanten vragen ons of Asics padelschoenen voor dames hetzelfde zijn als heren, ons antwoord is dat ze precies hetzelfde zijn, dezelfde modellen worden vervaardigd in een versie voor mannen en een andere versie voor vrouwen, maar over het algemeen veranderen alleen de kleuren meer pastelkleuren of met fuscia, maar de mal, de technische kenmerken, het gewicht en de voordelen zijn precies hetzelfde.

Asics padelschoenen voor heren zijn over het algemeen de beste optie, als je van een specifiek model houdt en we hebben de maat beschikbaar in onze online winkel, je kunt het zonder zorgen kopen, we verzekeren je dat je high-end racketschoenen zult hebben die ga je lang mee.

Nieuws en exclusieve prijzen Asics Padel

Asics Padel heeft momenteel een marktaandeel van meer dan 70%, waardoor het een wereldleider is in racketschoenen, en het is niet voor minder, aangezien het elk jaar geweldige nieuwigheden presenteert die dit merk tot de favoriet van iedereen maken.

Binnen de Asics padel schoenen vindt u het volledige prijsbereik, van de goedkoopste, zoals de Gel Padel Pro, tot de duurste, zoals de Gel Padel Ultimate, die wordt bekroond als het geweldige nieuws van dit jaar, of de Gel Solution Speed, die u voor een exclusieve prijs in onze online winkel kunt kopen.

Other Padel Schoenen Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Maat

Maat

Peil:

Peil:

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Zool:

Zool:

Speler:

Speler:

Color

Color

Prijs

Prijs

€ 0,00 - € 158,00