Lancering, nieuwe collectie Asics AW 2023 padelschoenen

Ontdek de nieuwste trends in de padel wereld en haal het meeste uit je zomerseizoen met de nieuwe Asics schoenen

Koop het schoeisel dat je nodig hebt met de nieuwe AW padelcollectie die Asics in 2023 heeft gepresenteerd. Het merk lanceert een complete catalogus met exclusieve modellen om aan de behoeften van alle doelgroepen te voldoen.

Review van de nieuwe Asics AW 2023 padelschoenen

In dit nieuwe seizoen arriveren de nieuwe Asics padelschoenen heren met nieuwe schoenmodellen voor alle doelgroepen en zakken, aangepast aan de behoeften van de spelers, gebruikmakend van de nieuwste technologieën en de beste materialen, heeft het een catalogus gepresenteerd die probeert bij te werken en te versterken het merk als een van de favorieten van de spelers en spelers dankzij de kwaliteit van het eerste niveau.

Je kunt elk van de nieuwste ontwerpen in meer detail waarderen in onze video van de nieuwe Asics 2023 sneakercollectie.

Welnu, de belangrijkste nieuwigheid die we vinden, is dat de mythische Gel Padel Pro verdwijnt, een model dat de overgrote meerderheid van de spelers zeker heeft gebruikt en dat werd gekenmerkt door zijn goede prijs kwaliteitverhouding. We hebben echter een model gevonden dat ze vervangt in deze nieuwe collectie; de wijding 8.

Asics Gel Dedicate 8 padelschoenen 2023

Asics Gel Dedicate 8 padelschoenen 2023

AANBIEDING: € 64,91
Adviesprijs: € 75,00

  • Niveau: Inwijding
  • Spel: Comfort
  • Zolen: Nieuwe Padel

Asics Gel Dedicate 8 padelschoenen 2023

Voor dit seizoen presenteren de Dedicate 8 een nieuwe constructie, met mesh in het bovenste gedeelte waardoor ze erg lijken op de Gel Padel Pro. Normaal gesproken presenteerden ze een synthetisch bovenwerk en met deze verandering zijn ze veel meer ademend, flexibel en ook licht.

Ze onderhouden de AHAR+ anti slijtage verbinding, die in alle modellen zit, evenals het gelsysteem op de neus en de centrale stabilisator. Het bevat ook een uitneembare binnenzool en schuim door het hele interieur voor een veel comfortabelere pasvorm.

Een andere nieuwigheid is dat dit model is vervaardigd met 2 soorten zolen : de gravel voor meer grip op zandwegen en de nieuwe zool in verschillende soorten gravel + draaipunt voor de nieuwe curly grasscourts. Om te eindigen zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, je hoeft alleen maar degene te kiezen die je het leukst vindt!

Asics Gel Game 9 Clay 2023 padelschoenen

Asics Gel Game 9 Clay 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 80,95
Adviesprijs: € 90,00

  • Niveau: Gemiddeld
  • Spel: Lichtheid
  • Zool: Klei

Asics Gel Game 9 Clay 2023 padelschoenen

We gaan nu verder met completere padelschoenen, voor spelers die de neiging hebben om regelmatiger te concurreren, tussen 2 en 3 keer per week. Hier vinden we de Game 9 met meer technische stof in het bovenwerk en versterkt met een laag polyurethaan.

Ze zijn vrij flexibel en als ze eenmaal zijn aangebracht, zijn ze niet zwaar. Ze onderhouden ook het voorste gelsysteem, waardoor wordt voorkomen dat de gewrichten stoten.

Aan de andere kant vinden we ook een centrale versteviging, waardoor we een betere enkelondersteuning zullen opmerken. Naar onze mening is het een schoen om snel mee te bewegen, aangezien de leest vrij smal is en ze vrij licht aanvoelen.

Ten slotte is hij ook vervaardigd met verschillende zolen: de klassieke klei voor wie op zoek is naar meer grip op de baan en met een kruisontwerp om ervoor te zorgen dat de grip niet zo droog is.

Asics Gel Challenger 14 2023 padelschoenen

Asics Gel Challenger 14 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 84,95
Adviesprijs: € 120,00

  • Niveau: Gevorderd, Gemiddeld
  • Spel: comfort
  • Zool: Klei

Asics Gel Challenger 14 2023 padelschoenen

Een andere optie voor intensieve spelers is de Gel Challenger 14 , een schoen die hoogwaardige comcapitietechnologieën bevat, maar zonder torenhoge prijzen.

Ze keren terug met vernieuwde materialen en een nieuwe constructie die technische en synthetische stof combineert, wat hun prestaties op het circuit verbetert en ze erg lijkt op de Resolution.

Wat de voordelen betreft, vinden we hier een gelsysteem door de hele zool, naast de in de tussenzool geïntegreerde wingwall stabilisator die verdraaien voorkomt, iets dat we meer zullen opmerken in de zijsteunen. Hierdoor bieden ze een goede demping en ook comfort omdat de leest breed en flexibel is.

De challenger is ook verkrijgbaar in de 2 verschillende soorten zolen, dus afhankelijk van het type baan waarop je speelt, kun je kiezen voor de gravelversie of de padel versie, beide in verschillende soorten kleuren!

Asics Solution Swift FF Clay 2023 padelschoenen

Asics Solution Swift FF Clay 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 107,95
Adviesprijs: € 120,00

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Lichtheid
  • Zool: Klei

Asics Solution Swift FF Clay 2023 padelschoenen

We gaan nu verder met het topschoeisel van het merk, voor degenen die al intensief strijden en op zoek zijn naar padelschoenen voor dames die bestand zijn tegen het ritme van wedstrijden.

We beginnen met de Solution Swift Woman, een perfecte schoen voor mensen die op zoek zijn naar snelheid en explosiviteit in hun bewegingen, omdat ze licht, flexibel en perfect passen! Op het eerste gezicht onderscheiden we een smalle leest, iets waar we rekening mee moeten houden als we een brede wreef hebben.

Ze presenteren een constructie die mesh combineert met synthetisch bovenop om ze ook beter bestand te maken tegen slijtage.

Ze hebben een centrale stabilisator die de ondersteuning verbetert en meer dan uitstekende demping biedt met de combinatie van het gel en flytefoam systeem. Om af te werken, kunt u ze in verschillende kleuren en in verschillende soorten zolen kiezen, afhankelijk van uw voorkeur.

Asics Solution Speed FF 2 Clay 2023 padelschoenen

Asics Solution Speed FF 2 Clay 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 133,84
Adviesprijs: € 150,00

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Lichtheid
  • Zool: Klei

Asics Solution Speed FF 2 Clay 2023 padelschoenen

We gaan verder met een Asics klassieker: de Solution Speed, het lichtste model uit de collectie. Als ze ergens door gekenmerkt worden, dan is het wel de flexion fit technologie, een systeem dat zorgt voor een geweldige flexie en een perfecte pasvorm, zodat je tijdens je wedstrijd nergens last van hebt.

De gebieden die het meest worden blootgesteld aan slijtage zijn ook versterkt en het heeft een centrale stabilisator die ons evenwicht bij zijwaartse bewegingen verbetert.

Een ander sterk punt is de demping, omdat het gel combineert met het flytefoam systeem om de impact te minimaliseren.

Net als bij de oplossing swift, is de leest ook een beetje smal. Kortom, het zijn schoenen die zijn ontworpen om een dynamisch en agressief spel te ontwikkelen en ze zijn alleen verkrijgbaar met een gravelzool, waarmee je maximale grip op de baan hebt. Koop ze voor zowel mannen als vrouwen, je zult niet teleurgesteld zijn!

Asics Gel Resolution 9 Clay 2023 padelschoenen

Asics Gel Resolution 9 Clay 2023 padelschoenen

AANBIEDING: € 103,96
Adviesprijs: € 150,00

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: comfort
  • Zool: Klei

Asics Gel Resolution 9 Clay 2023 padelschoenen

We eindigen met de nieuwe Resolution 9, een schoen die we aanraden aan spelers met een maat, die meestal achteraan op het veld spelen en stabiliteit zoeken. Nou, omdat ze naast het DYNAWALL stuk een versteviging in het hielgedeelte hebben, zodat ze de voet heel goed vasthouden en de gevreesde enkelverstuikingen voorkomen.

Hoewel ze compact zijn, zijn ze niet overdreven zwaar omdat ze een DYNAFIT bovenwerk hebben, waardoor ze flexibeler, comfortabeler en lichter zijn. Ze combineren ook het gel en flytefoam systeem voor perfecte demping.

Voor ons zijn ze een van de beste schoenen op de markt vanwege hun technologieën en comfort dankzij het bredere ontwerp van de leest.

Onze aanbeveling van de Asics padelschoenen

Om af te sluiten willen we een korte samenvatting maken. Voor spelers die op zoek zijn naar kwaliteitsschoeisel tegen een betaalbare prijs, raden we de nieuwe editie van de Dedicate 8 aan, aangezien ze hun werk doen en iets meer dan € 60 kosten.

Als je al op zoek bent naar een completere schoen, raden we de nieuwe Challenger aan, een model dat ons heeft verrast met zijn herontwerp en dat, eenmaal gedragen, hoogwaardige technologieën biedt voor een goede prijs voor je voeten.

Samengevat, de nieuwste collectie Asics padelschoenen voor 2023 is een geweldige optie voor elke speler die op zoek is naar een kwaliteitsschoen met geweldige prestaties op het veld die zich aanpast aan alle behoeften.