Vibora padel rackets

Vibora padel rackets

Als u op zoek bent naar een Vibora racket , bent u op de juiste plek, ze zijn ontworpen voor professionele of semi-professionele spelers, de Yarara Edition of Black Mamba Edition is de laatste jaren een bestseller.

Geweldige spelers uit het professionele circuit van de World Padel Tour bewapenen hun armen met Vibora, Maxi Gabriel, Belen Montes of Cynthia Perez zijn slechts enkele van de namen van dit geweldige merk dat ook Vibora padel racketassen produceert in dezelfde kleuren als de rackets.

Filter

Nieuwe collectie Vibora 2022

Het merk Vibora Padel is een van de favoriete merken van mannelijke en vrouwelijke padel-spelers. En het is dat al zijn producten van de hoogste kwaliteit zijn en uitstekende prestaties op het circuit bieden, evenals fantastische afwerkingen. We vertellen je hoe je je eersteklas Vibor-a padel racket voor 2022 kiest.

Beste Vibora padel rackets

In deze collectie van 2021 keert het vloeibare concept terug in zijn productie. Het is niet de eerste keer dat we het zien, en het is dat het merk deze technologie herstelt om de prestaties van zijn padel rackets op het circuit te verbeteren. Ze bieden de atleet dus een vloeiender en comfortabeler spel.

Een andere nieuwigheid is de ShockOut-technologie, de meest geavanceerde anti-vibratietechnologie op de markt. Alle rackets hebben een speciale grip om trillingen tijdens het spel te verminderen, waardoor het comfortabeler wordt en het gevreesde elleboogongemak wordt geëlimineerd. Daarnaast kun je deze grip los in onze winkel krijgen, zodat je hem op elk racket kunt gebruiken.

  • Vibor-a King Cobra Edition : Dit seizoen keert terug met kleine veranderingen ten opzichte van zijn voorganger. Allereerst is de 1K-vezel op hun gezichten vervangen door 12K-koolstofstof . Deze vezel is steviger, wat de kracht vergroot en de sterkste spelers ten goede komt. Het bevat een dubbele buisvormige Kevlar , die de weerstand tegen schokken verbetert . En een andere van de veranderingen is dat het dit seizoen de ruwe afwerking herstelt om de bal meer spin te geven.
  • Vibor-a Black Mamba Liquid Edition 2021 : Verandert de 1k-stof van zijn voorganger voor de 12K-stof , een stevigere vezel die een hardere aanraking geeft om krachtigere schoten in de buurt van het net te kunnen maken. Ondanks het verbeteren van zijn kracht, is de Black Mamba een veelzijdig padel racket , met een scheurformaat en een medium-lage balans , die ons zal helpen de bal met absolute precisie te plaatsen.

Nieuws en aanbiedingen padel rackets Vibor-a

  • Vibor-a Yarara Edition 2021 : Net als de andere modellen, zit de belangrijkste verandering in de 12K koolstofvezel en de ruwe textuur van het oppervlak, dus we zullen een droger gevoel hebben en we zullen grotere effecten kunnen printen. Het handhaaft de constructie van het frame met dubbele buisvormige Kevlar naast de Black Eva Soft-kern voor een grotere zoetheid in de aanraking. Het behoudt het teardrop-formaat, maar we merkten de enigszins hoge balans op, dus naar onze mening is het een racket dat meer gericht is op het aanvalsspel, omdat het de speler extra kracht geeft om de beslissende punten te winnen.
  • Vibor-a Assasin 2021 : Het wordt zeer goed gecompenseerd door zijn traanvorm en bevatte balans, dus het is een zeer veelzijdig padel racket. Carbon van de laatste generatie is gebruikt voor de constructie, waardoor de vliegtuigen zijn versterkt met 12k-stof en zacht rubber aan de binnenkant .
  • Vibor-a Naya-editie : het is een padel racket voor dames, dus het heeft een lager gewicht en behoudt zijn aantrekkelijke ontwerp in fuchsia. Het doel is om de beste balans tussen kracht en controle te bieden, dus we definiëren het als een veelzijdig padel racket dankzij de extra grote vorm en medium balans. De slagvlakken bevatten 12k carbon en de Black Eva Soft kern voor een comfortabelere slag.
  • Vibor - een Black Mamba-editie : we konden een Vibora-klassieker niet weglaten, het best verkochte padel racket van het bedrijf, hoewel het in 2021 een nieuw model heeft, is de Black Mamba nog steeds een bestseller, het is het beste padel racket dat de collectie heeft met veel waar voor uw geld.

Als je in onze rubriek zoekt naar goedkope Vibor-a padel rackets vind je de Blak Mamba van voorgaande seizoenen voor een aanbiedingsprijs.

Vibora Padel, het merk van de slang

Vibora Padel is geboren met als doel racketspelers de beste technische producten aan te bieden, waarbij zelfs het kleinste detail in al zijn productie wordt verzorgd, Viborá produceert al zijn producten in Spanje, inclusief rackets, padel rackets of padelkleding. karakter!

Het was een van de eerste merken die al zijn productie naar SPANJE bracht, toen de rest van de fabrikanten van padelproducten al hun productie naar Azië bracht, koos Vibor-a ervoor om een nationaal product te hebben dat voldeed aan de hoogst mogelijke kwaliteitscontroles om een product van de hoogste kwaliteit, hoewel aanvankelijk alle productie werd uitbesteed, heeft Vibora Padel vandaag zijn eigen fabriek met een ruimte van meer dan 1000 vierkante meter in Madrid, zijn werkteam vormt en verwent alle producten op zoek naar het maximale detail in elke padel racket .

Professionele mening van de Vibora padel rackets

Als algemene regel zult u weinig VIbora-aanbiedingen vinden, aangezien de productieruns kort zijn, normaal gesproken sluiten ze in de seizoenswisselingen meestal liquidaties of specifieke aanbiedingen die in korte tijd uitverkocht zijn, dus we raden u aan dat als u een koopje vindt in onze Vibor-a online winkel, profiteer ervan zodra je het ziet, de andere optie die je hebt om een grote korting te krijgen is om ons in de winkel te bellen en we zullen de best mogelijke aanbieding aanbevelen, waarbij je altijd de laagste garantie krijgt mogelijke verkoopprijs.

Other Padel rackets Merken

Filter

Gebruiken

Merk

Merk

Toneelstuk:

Toneelstuk:

Peil:

Peil:

Speler:

Speler:

Aanraken:

Aanraken:

Hoofdmateriaal

Hoofdmateriaal

Ruwheid

Ruwheid

Jaar:

Jaar:

Prijs

Prijs

€ 43,00 - € 372,00

Gewicht:

Gewicht: